søndag den 15. november 2015

Bogforum 2015 - Signeringer

Jeg indrømmer gerne, at jeg bliver enormt starstruck over at møde forfattere. Jeg bliver en lille pige på 7 år, der ikke kan holde sin begejstring inde. I år til bogforum var ingen undtagelse og jeg havde julelys i øjnene - og jeg er så lykkelig over alle de fine signeringer, som jeg har fået.


Sarah Engell signerede en af mine bøger sidste år, men jeg havde en gammel bog stående derhjemme, som hun også har skrevet, så jeg fik signeret "Hvis bare..", som jeg har læst for mange år siden. Hun er altid så flink, og det var herligt lige at sige hej til hende igen i år.


Jeg fik signeret "Gudindens udvalgte" af P. C. og Kristin Cast, som er den sidste bog i serien om 'Nattens Hus'. Det er bind 12, og jeg har kun læst til og med bog 6 - så jeg er halvvejs! Men forfatterne var simpelthen så søde, venlige og helt nede på jorden. Det var en fornøjelse at møde dem og jeg er så glad for min signering.


Helle Ryding signerede min bog "Trolddom og Falkefjer", som jeg har læst og anmeldt for nyligt på bloggen. Jeg fik fortalt, at jeg godt ville have set bogen i flere bind og måske lidt længere, men hun gav mig faktisk en god forklaring på, hvorfor bogen blev, som den blev. Nu håber jeg så bare, at der måske kommer flere bøger i det univers.


Sabrina Mose signerede "Rejsen til Julemandens værksted", som er en bog, jeg glæder mig til at læse her i december. Hun virkede rigtig sød, og ønskede mig allerede glædelig jul - så det kan den vel kun blive!


Lene Kaaberbøl gør mig altid så starstruck. Vi mødte hende flere gange på messen, og jeg blev en lille pige indeni hver gang. Jeg fik dog signeret "Ildprøven" af hende, givet hende en krammer og fortalt hvor højt jeg elsker hendes bøger, og fik taget dette billede sammen med hende. Hun er virkelig en fantastisk dame! Stort tillykke med dit jubilæum!


Søde Nanna Foss fik også signeret "Geminiderne", som jeg var så heldig at vinde i en konkurrence! Nu har jeg altså snart ingen undskyldning for ikke at være gået i gang med den serie. Jeg glæder mig!


Marie-Louise Rønning fik signeret mit eksemplar af "Helbrederen", som jeg glæder mig utrolig meget til at gå i gang med! Hun var virkelig så sød, og det var så rart lige at få hilst på hende.


Jeg fik også signeret både 1'eren og 2'eren i Haidi Wigger Klaris serie, hvor 2'eren "Skæbnens Kald" lige er udkommet! Jeg føler, at jeg har ventet rigtig længe på denne bog, og nu er den her endelig. Det var en fornøjelse at snakke med Haidi igen, da hun er så skøn og nede på jorden. Sidste år på Bogforum glædede hun sig sådan til at udgive sin første bog - og nu er nummer 2 her allerede. Derudover har hun lavet de fineste matchende bogmærker til hendes bøger.


Christina Bondes nye bog "Skyggesider" er også lige udkommet, så selvfølgelig skulle jeg også have den signeret. Jeg har efterhånden mødt Christina et par gange, og hun er altid så glad og smilende. Hendes nye bog skulle være meget anderledes end hendes forrige bøger, så jeg er ret spændt - og en anelse skræmt, da det vist bliver lidt uhyggeligt!


John Kenn Mortensen fik også signeret min bog. Vi var ellers kommet for at høre ham snakke sammen med Anders Lund Madsen, men der var simpelthen så mange mennesker, så vi endte med at nøjes med en signering - hvilket også var ret fint.


Josefine Passer (som er Dirch Passers datter) har udgivet en børnebog, der hedder "Dengang Josephines sutteklud forsvandt", som er illustreret af Lisbet Winter. Jeg fik bogen signeret af dem begge to, hvilket var så herligt!


Jeg fik signeret mit eksemplar af "Mind Games" af Teri Terry og fik taget et billede sammen med hende. Hun var så imødekommende og rar - og vi fik også talt kort med hende udenfor hotellet den ene morgen - skøn kvinde!


Marie Trappehave signerede "Noget Ukendt" inden hun skulle op og læse højt fra bogen. Jeg er så glad for endelig at have hendes signering i min bog - det gør den lidt mere speciel.


Jeg fik signeret "Tidsfangen" af Gry Pil Lund Ranfelt. Det var så hyggeligt endelig at møde hende efter at have skrevet sammen over mail, og hun var simpelthen så sød! Jeg er så glad for min signering, og jeg synes helt klart at flere folk skal få læst hendes bog.


Pernille Eybye signerede det sidste bind i serien 'Blodets Bånd', som hedder "Skæbnebånd". Jeg har på fornemmelsen at nogle af mine yndlingskarakterer måske går hen og dør, men den tid den sorg... Jeg er i hvert fald glad for hendes signering i det sidste bind - jeg fik nemlig signeret første bind sidste år.


Caspar Eric signerede mit eksemplar af "7/11", hvilket var lidt komisk, da han signerede den for mig den 8/11. Spøjst, det er jo dagen efter. Han var rigtig flink, og hans oplæsning var god.


Nicole Boyle Rødtness signerede det sidste bind i Elverskud-serien for mig sidste år, så i år havde jeg taget "Chatsøstre" med, så jeg også kunne få en signering i den. Det var hyggeligt at møde hende igen, og hun er altid i så godt humør. Jeg beundrer hende virkelig for alle de fine bøger, som hun har skrevet i løbet af sin unge alder.


Peter Madsen signerede og lavede den fineste tegning i "Eventyrbogen". Jeg fik tegnet en smuk prinsesse, og det er virkelig en af de signeringer, som jeg er mest glad for fra i år. Den er så flot, og jeg glæder mig sådan til at læse alle eventyrerne i bogen.


Louise Haiberg er altid så rar og hjertevarm at snakke med, så man kan ikke undgå at blive i godt humør! Hun signerede bog nummer 2 i serien om 'Dæmondræberen', som hedder "Udvalgt". Jeg glæder mig til at læse videre i serien, og nu har jeg også fået en sød signering i bogen.


Caroline Ørsum signerede min udgave af "Kære døde dumme Vik", som jeg desværre ikke har fået læst endnu - men jeg glæder mig!


Sidst men ikke mindst, så fik jeg også signeret "Dig og mig ved daggry" af Sanne Munk Jensen. Det blev dog til en kort snak, så der fik jeg desværre ikke taget noget billede. Så i alt fik jeg signeret 22 bøger, hvilket jo er helt sindssygt! Sidste år var jeg lykkelig over de 7 bøger, som jeg fik signeret. Jeg er så glad for mine bøger og det gør dem så specielle, at de har et par kuglepens-streger foran i bogen, synes jeg. 12 af bøgerne havde jeg medbragt hjemmefra, og de resterende 10 anskaffede jeg på messen. Men mere om dem i indlægget om mine bogkøb...

6 kommentarer:

 1. Wow.

  Jeg har ikke rigtig andet at sige end wow. Det er godt nok et imponerende antal bøger, du har fået signeret.

  Og jeg er helt enig. Det er virkelig altid hyggeligt at møde forfatterene og snakke med dem, de fleste viser sig altid at være så søde og imødekommende :D Og du er ikke den eneste, der bliver lidt starstruck :b

  Jeg er spændt på at læse om dine bogindkøb :3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også at vi løb rundt og jagtede forfatterne lidt! ;D hahaha.

   Godt at høre, at jeg ikke er den eneste! ;)

   YAY :D

   Slet
 2. Ho-lee-shit, det er en kæmpe stak signeringer! :P Jeg vidste godt, at der var mange, men SÅ mange? Imponerende mus! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHA ja jeg blev også ret overrasket.... ;D

   Slet