tirsdag den 17. november 2015

Bogforum 2015 - Bogkøb


Når man er på Bogforum hele weekenden, så virker et par enkelte bogkøb pr. dag ikke så slemt. Men det ender altid med at blive til en kæmpe stak, når man er hjemme igen. Jeg har i år anskaffet mig 19 bøger. Nogle af bøgerne har jeg selv købt, nogle har jeg vundet i konkurrencer, og så har jeg også været så heldig at få en del anmeldereksemplarer med hjem! Derudover viser jeg også lidt bog-swag frem, som jeg fik samlet i løbet af weekenden og en fin goodiebag, som jeg fik af Arnold Busck.


Jeg har købt 9 bøger.

Fra Tellerups stand købte jeg: "Jack the Rippers lærling" af Carina Evytt, "Gudindens udvalgte" af P. C. og Kristin Cast, "Skæbebånd" af Pernille Eybye, og "Udvalgt" af Louise Haiberg.

Fra Alvildas stand købte jeg: "Eventyrbogen" af Peter Madsen.

Fra Bazars stand købte jeg: "Ildenglen" af Laini Taylor og "Alkymisten" af Paulo Coelho.

Fra Rosinante&Cos stand købte jeg: "Hans og Grete" af Neil Gaiman (Illustreret af John Kenn Mortensen)

Fra Jentas' stand købte jeg: "Skarpe genstande" af Gillian Flynn.


Jeg har vundet 3 bøger.

"En blodig arv" og "Blodets vogter" vandt jeg i Tellerups instagram-konkurrence, hvor man skulle tage en bogselfie af en bog eller bogpakke fra deres stand, og lægge det op på ens instagram-profil. Jeg var så heldig at blive en af vinderne. Jeg har læst den første bog, som jeg virkelig elskede, så jeg er ret spændt på den anden bog.

"Geminiderne" vandt jeg hos Håbefulde Unge Forfattere, der havde en to-sætnings-historie konkurrence kørende hele weekenden. Man skulle skrive en historie på en post-it, der bestod af to sætninger, og så ville de trække et par vindere hver dag. Min sætning, som jeg vandt med, lød nogenlunde sådan her:

"Hun sang en sang en stormfuld aften for sine to børn. Året efter var det kun for den ene."


Jeg har fået 7 bøger som anmeldereksemplar.

Fra Tellerup: "Skyggesider" af Christina Bonde, "Skæbnens kald" af Haidi Wigger Klaris, og "Indvielsen" af L. J. Smith.

Fra Nyt Nordisk Forlag: "Mind Games" af Teri Terry.

Fra Dreamlitt: "The Martian" af Andy Weir og "Kridtmesteren" af Brandon Sanderson.

Fra Marie-Louise Rønning: "Helbrederen"


Jeg fik som sagt den fineste goodiebag fra Arnold Busck, som bestod af noget bog-swag i form af bogmærke, postkort og en badge. Derudover var der en kogebog, en pixibog, en notesbog, to fine tuscher, og lidt chokolade samt en proteinbar. Det hele kom i en vildt lækker mulepose, som jeg allerede har brugt ret flittigt! Mange tak!


Sidst men ikke mindst, så fik jeg hapset en del bogmærker fra forskellige steder. Derudover har jeg samlet alle de super flotte magneter fra Gyldendal, der alle har et fint citat fra en ungdomsbog - og jeg glæder mig sådan til at sætte dem på mit køleskab.

8 kommentarer:

 1. Uhh - det ser bare rigtig godt ud - god fornøjelse med læsningen - det kan ikke andet end blive godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det håber jeg da, at det bliver! ;D

   Slet
 2. Sikke en masse skønne bøger du kom hjem med :) glæder mig til at høre, hvad du synes om Mind Games, overvejer nemlig også at læse den, og har kun hørt godt om den :) og fine bogmærker og magneter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt vildt! :D
   Jeg synes virkelig også at de er fine <3

   Slet