tirsdag den 6. oktober 2015

Skal vi læse sammen inden Halloween? #GraveyardReads

The Graveyard Book af Neil Gaiman
The Graveyard Book af Neil Gaiman

I oktober har Malene og jeg planlagt at afholde en read-along i anledning af, at det snart er Halloween! Vores plan er at læse "The Graveyard Book" (Eller på dansk: "Nobody") af Neil Gaiman sammen med andre læseglade mennesker. Idéen er at følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #GraveyardReads - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. Vi håber at I er friske på at deltage, uanset om det er første gang at I læser bogen eller om det er en genlæsning - for os er det første gang! Startdagen for denne read-along er den 15. oktober og så vi skal gerne have læst bogen færdig den 31. oktober - da det er den aften, hvor hekse, genfærd og mørkets magter er sluppet løs i vores verden. Uhhh-uhhhh!

Jeg er så spændt på at læse denne bog, da Neil Gaiman skriver fantastisk! Derudover har jeg også hørt rosende ord om den, så det er virkelig på tide, at jeg får den læst. Der vil udover den (u)hyggelige læsning være en lille boglig præmie til én heldig deltager, som har brugt hashtagget og deltaget i fælleslæsningen. Vi håber sådan at I vil være med, og rigtig god læselyst!

The Graveyard Book af Neil Gaiman
The Graveyard Book af Neil Gaiman

12 kommentarer:

 1. Godt initiativ - jeg glæder mig til at læse den sammen med jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅH, hvor skønt at du vil læse med! Det bliver SÅ godt :D

   Slet
 2. Jaaaaaa!!!!!
  Det passer jo perfekt til monstermåned:-D

  SvarSlet
 3. Rigtig fin ide, jeg tror også jeg vil finde tid til at være, den står nemlig også på min hylde og venter. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt! Jeg glæder mig til at følge din læsning :)

   Slet
 4. Jeg havde egentlig overvejet at læse den til readathon, men readalong lyder som en meget bedre idé :) godt initiativ!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Hvor dejligt at du vil være med :)

   Slet
 5. Åh, hvis den bare stod på min reol... den er heller ikke på hverken Mofibo eller eReolen. Må ty til det gode gamle bibliotek, og se om det kan lade sig gøre at få den hjem i tide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg krydser fingre! Det kunne være så fint, hvis du kunne være med :)

   Slet
 6. Åh, hvor ville jeg gerne være med. Men jeg har så mange andre bøger, jeg bliver nødt til at få læst først. Men jeg glæder mig meget til at følge med i alle deltagernes læsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville også ønske at du kunne være med!

   Slet