lørdag den 10. oktober 2015

Skal vi læse sammen i oktober? #IslaOgJagtenPåLykke

Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins
Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins

I oktober afholder Lovebooks (som er en del af Lindhardt&Ringhof) en read-along, hvor bogen "Isla og jagten på lykke" af Stephanie Perkins bliver læst sammen med andre læseglade mennesker i hele Danmark. Man kan følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #IslaOgJagtenPåLykke - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i denne read-along, og jeg håber også på, at nogle af jer kære læsere, er friske på at deltage. Der er altid noget herligt ved at vide, at der er andre, der er igang med at læse den samme bog som en selv. Hvis du har lyst til at læse mere om denne read-along, så kan du klikke her.

Bogen udkom på dansk den 1. oktober, og samme dag var også startskuddet for denne måneds read-along. Hvis du endnu ikke har fået købt bogen, så kan du få et lille sneak-peak og læse de første par kapitler helt gratis lige her. Jeg ønsker jer en god læselyst, uanset om I deltager eller ej. Jeg glæder mig i hvert fald virkelig til at læse den sidste og afsluttende bog i serien.

3 kommentarer:

  1. Sikke en god i de❤️
    Men desværre er jeg er jeg ikke noget så langt i den serie😕For lige nu læser jeg Anna og det franske kys

    SvarSlet