lørdag den 17. oktober 2015

Opdateringer om mit læsedøgn - (Dewey's Read-A-Thon - Efterår 2015)

I dag er det tid til Dewey's Read-A-Thon, som starter for mit vedkommende klokken 14! Jeg vil opdatere herinde med diverse ord og billeder, når lejligheden byder sig - så opdateringer vil ske løbende. Derudover kan man også følge min læsning på Twitter, Instagram og Goodreads. Hvis du selv deltager i denne herlige begivenhed, så er du velkommen til at videregive et link som kommentar, så jeg kan følge med i din læsning. Så håber jeg at I alle sammen får en vidunderlig lørdag - uanset om I deltager i læsningen eller ej.


13:15: Jeg glæder mig sådan til at læse idag! Malene og jeg har gjort vores bogstakke klar, og nu er vi i gang med at få styr på diverse blogs, hvor vi gerne vil følge andre folks læsning! Vi har dog valgt ikke at stille snacks osv. frem på bordet fra starten af, da vi jo skal til Harry Potter-koncert ved Odense Symfoniorkester hen på eftermiddagen.

14:04: SÅ ER VI I GANG! Jeg starter med at læse en lille sort klassiker, og valget faldt på 'The Old Nurse's Story" af Elisabeth Gaskell. Så det bliver forhåbentlig en god lille klassiker, og jeg vil så for første gang til readathon færdiggøre en bog forholdsvis hurtigt! (Første readathon tog det mig 12 timer, og andet readathon tog det mig 9½ time) - SÅ VI SÆTTER LIGE EN NY REKORD!

15:45: Så har jeg læst min første bog færdig. Bogen var inddelt i to historier - The Old Nurse's Tale og Curious, if True. Jeg var ret vild med den første, om end den var lidt mere skummel end jeg havde regnet med. Jeg havde en lidt 'Jane Eyre'-agtig følelse, mens jeg læste den, og det kunne jeg rigtig godt lide! Den anden historie var lidt sær, og virkede en anelse ligegyldig. Så det var en lidt blandet fornøjelse, men overordnet set så var jeg ret vild med skrivestilen, så jeg skal helt sikkert have læst mere af Elizabeth Gaskell engang.

16:15: Jeg fik lige styr på de sidste blogs, som jeg skal følge undervejs og fik tjekket Instagram igennem! Nu er vi så næsten på vej ud af døren, da vi skal af sted til koncerten. God læselyst til jer andre imens!

20:07: Det var en VIDUNDERLIG koncert! De havde flettet en fin historie indover, så der var skuespillere med og balletdansere. Efter koncerten hentede vi mad, spiste til vi blev alt for mætte, og så et afsnit af 'Once Upon A Time' imens. Nu vil jeg lige opdatere mig på diverse blogs, og så skal jeg vist også i gang med at læse igen!

20:50: Puha! Det tog lidt mere tid end jeg lige havde regnet med. MEN nu har vi snacks på bordet (og der er også dip til chips senere og ostehaps i køleskabet...). Man må aldrig gå ned på snacks! Den næste bog, som jeg vil begynde på er 'Once Upon a Time: Red's Untold Tale', som jeg skal læse sammen med Malene.

00:10: Jeg er godt i gang med min bog, men Malene ærgrer sig vist lidt over, at jeg læser lidt langsomt.. Hun har i hvert fald fundet en ret sjov passage, som hun ikke helt kan dele med mig endnu, da jeg ikke er nået ligeså langt! Men SNART! Er I stadig vågne derude?

01:12: Nu har jeg lige fået opdateret mig på de sociale medier. Jeg er lidt overtræt, men nu vil jeg læse videre i min bog. Jeg er næsten halvvejs, og den er hyggelig nok indtil videre, selvom der ikke 'sker' så vanvittigt meget.

04:48: Så har jeg læst bogen færdig. Den var hyggelig, men jeg er ærligt talt skuffet. Men de tanker må jeg vist hellere gemme til min anmeldelse - det gode ved fælleslæsning er, at man kan sidde og snakke om bogen bagefter! Så det har vi også lige fået gjort.

05:40: JEG ER STADIG VÅGEN! Vi har spist lidt chips og dip, og nu vil jeg starte på 'Wonderstruck', da mine øjne er begyndt at blive lidt trætte.

06:55:  Nu er jeg simpelthen for træt til at fokusere.. Så jeg snupper lige en lille lur. Vi ses snart og god læselyst!

11:10: Åh, hvor er jeg dog bare træt efter en lur. Men nu skal der lige læses de sidste par timer! Håber at I er mere friske end jeg er lige nu.

13:05: Mmh varm kakao... Så er jeg færdig med 'Wonderstruck'! Den var virkelig fin, og tegningerne er altså bare så fantastiske! Nu skynder jeg mig lige at begynde på 'Fantastiske Skabninger og Hvor De Findes", og så er der dømt slutspurt!

14:18: Nu er mit læsedøgn slut! Det har simpelthen været så hyggeligt, som det nu altid ender med at være. Jeg nåede lige at færdiggøre min bog inden klokken to, og den var ret finurlig og interessant. Jeg fik i alt læst 1178 sider, som jeg egentlig er ret imponeret over (også selvom mange af siderne har været tegningerne i 'Wonderstruck'), da jeg både har været til koncert, og har sovet cirka 4 timer. Jeg har virkelig nydt at følge med I jeres læsning, og mange tak fordi I har fuldt med i min. Tusind tak for et skønt read-a-thon - jeg vil se glædeligt frem til næste gang.

113 kommentarer:

 1. Hvor spændende med koncerten! Det lyder som en helt perfekt ting at tage til på en dag som i dag.
  Rigtig god læselyst til dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig! Jeg er så spændt på den!
   Og tak og i lige måde :)

   Slet
  2. Toffifee, hvorfor tænkte jeg ikke på det! ... Nå, Men jeg er glad for at det var en god koncert! Er også spændt på at høre, hvad du synes om OUAT bogen. (har overvejet den, men er så skeptisk).

   Slet
  3. Vi havde også helt glemt, at vi havde det! :D

   Jeg er også SÅ bange for at blive skuffet...

   Slet
  4. Øv, hvor ærgerligt, at bogen skuffede, jeg håber Wonderstruck viser sig at være bedre. Og så vil jeg frem til din anmeldelse!

   Slet
  5. Det gjorde den heldigvis! SÅ fine tegninger altid altså <3

   Slet
 2. Vi kommer bare til at hygge os SÅ meget! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét gør vi! Og vi skal have snaaaacks og lækker maaaad! :D <3

   Slet
  2. ALDRIG MERE MAD! D: #myfullstomachlookslikeababybump....

   Slet
  3. NU SKAL DU BARE LIGE INDHENTE MIG I ONCE, TAK!

   Slet
  4. HÆHÆHÆH... (4 timer senere...)

   Slet
  5. HIHI! TAK FOR EN SKØN DAG/AFTEN/NAT/MIDDAG <3

   Slet
  6. SELV TAK MIN SNUT! NU MÅ DET BARE GODT BLIVE APRIL ! <3

   Slet
 3. Hvor er det altså bare hyggeligt, at i læser sammen! Det tror jeg, at jeg måske vil bestræbe mig på næste år - så er det måske nemmere, ikke at falde i søvn :P

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også hyggeligt! Netop fordi vi jo også snakker tanker om bøgerne undervejs, så det hele ikke bliver så stilfærdigt! :D
   God plan!

   Slet
  2. Dejligt at høre, at i havde en god koncert! Og hvor ser det bare hyggeligt ud med al jeres snoller :-) Jeg håber i får en fed aften! :-D

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
  3. Sejt, at du holdt så længe! Det vil jeg bare slet ikke kunne!!! Men nu er jeg oppe og klar til at læse lidt mere! :-D

   /www.mitbogunivers.blogspot.com

   Slet
  4. Hihi du var også tidligt oppe så! :D

   Slet
 4. Hvor bliver det hyggeligt, rigtig god læselyst :D

  Jeg glæder mig så meget til at komme i gang, og opdaterer løbende på http://readingraindrops.blogspot.dk/2015/10/deweys-readathon-oktober-2015-lbende.html :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde!

   Tak for link - jeg følger straks med :D

   Slet
 5. Ret fedt med koncerten - det er da et passende break fra læsningen ;-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt! Jeg glæder mig virkelig meget ;)

   Slet
  2. Ok, den lød altså ret god - sejt at der både var skuespillere og balletdansere.

   (og du er ikke alene - jeg sidder også og undertrykker en gaben ;))

   Slet
  3. Det var den bestemt også!

   Jeg er nået til overtrætstadiet for 2. gang :D

   Slet
  4. Gogogo! 40 minutter tilbage - håber du får en skøn afslutning :-)

   Slet
 6. Rigtig god fornøjelse, både med læsningen og Harry Potter i løbet af dagen. :)
  Vi læses ved ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og god fornøjelse med læsningen til dig - for vi læses bestemt ved ;)

   Slet
  2. Jeg glæder mig til at høre mere om hele det der Harry Potter symfoni noget. ;)

   Slet
  3. Det var virkelig godt! De havde skuespillere på, som gjorde hele koncerten til en slags historie! :D Og så balletdansere til sidst!

   Slet
  4. Fedt. Og sov godt, flot at du/I har holdt ud indtil nu. Jeg er til gengæld lige vågnet, hehe.

   Slet
  5. Åh, det passede lige med at jeg var smuttet i seng dér :D

   Slet
 7. Åh, glædeligt læsedøgn! <3 Jeg glæder mig til at følge dig undervejs :*

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde! <3 :D

   Slet
  2. Åh, du får mig til at glæde mig til at læse selvsamme Gaskell-bog, der står i min reol! Det lyder herligt!

   Og rigtig god HP-koncert :')

   Slet
  3. Jeg er spændt på, hvad du synes om den! Den første historie var i hvert fald virkelig fin :)

   Mange tak! Det var magisk :D

   Slet
  4. Herligt! Jeg glæder mig til at gå ombord :'D

   Og ih, hvor det ligner i råhygger! Sådan skal et readathon være :D

   Slet
  5. Yay! :D

   Helt vildt - men nu er vi vist også blevet lidt overtrætte, så der er tid til en masse fjol d:

   Slet
  6. Hahaha. Det kan jeg levende forestille mig. Og det skal der også bare være plads til d:

   Har I planer om at blive oppe hele natten? Jeg er på vej i seng til ære for et par timers søvn. <3 Fortsat god læsning til jer :D

   Slet
  7. Det er umiddelbart planen, men ved ikke om vi snupper et par timer på et tidspunkt - Vi er i hvert fald stadig oppe! :D

   Sov godt, og vi læses ved, når du står op <3

   Slet
  8. I er så seje begge to! Og nu håber jeg, du får lidt af den søvn, du trænger til, så du er frisk & klar til en fantastisk slutspurt :'D

   Slet
  9. Jeg fik lige snuppet 4 timer, så det var tiltrængt!

   Jeg håber at du fik en god afslutning på den skønne dag :D

   Slet
  10. Jeg tog også 4 timer, og det var så rart!

   Ja, det har været 24 fantastiske timer. Tak for en god omgang dewey's <3

   Slet
 8. Svar
  1. Tusind tak! :) God læselyst til dig også!

   Slet
 9. Det lyder som en god start - elsker disse små klassikere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også - det var en fin lille bog! :)

   Slet
 10. Jeg krydser fingre for at du kan sætte en ny rekord!! Og kan din næste bog så ikke være Wonderstruck? Jeg vil så gerne høre hvad du synes om den ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha hvor er du sød! Tror dog det bliver Red's Untold Tale først ;)

   Slet
 11. Iha! Lov mig at du skriver lidt om Harry Potter-koncerten som en del af opdateringerne <33

  SvarSlet
 12. Jeg krydser også mine finger for, at du slår din rekord. Jeg er vild med de små sorte klassikere, og tænker at jeg næsten bliver nødtil, at købe dem alle sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Tak :)
   Jeg har omkring 15 stykker, tror jeg. De er simpelthen så fine!

   Slet
  2. Så er du da godt i gang med at samle dem alle sammen. Fedt med en skøn koncert! Det glæder mig til at høre mere om - og godt at I fik noget at spise og blev mætte:0)

   Slet
  3. Hihi jaaa det er en start i hvert fald! :D

   Slet
  4. Tak for denne gang - det var super hyggeligt at følge med hos jer:0) Sov godt, når du kommer dertil!

   Slet
  5. Tak og i lige måde søde Karina! :D

   Slet
 13. Jeg købte et par af dem i foråret, men tror at jeg køber dem samlet på Amazon på et tidspunkt. De er bare så fine og små flydt med god litteratur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis! Det lyder som en god plan :D

   Slet
 14. Wow, det var vel nok hurtigt, du fik læst din første bog. Well done! :-) Jeg glæder mig til at følge med resten af døgnet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa, det gik overraskende stærkt! (Jeg læser ikke så hurtigt normalt jo :D )

   Slet
  2. Yep! Jeg er stadig vågen. Men kun for en kort stund. Jeg tror, det er på tide at jeg lukker øjnene et par timer. Det er så sejt, at I stadig er i gang!

   Slet
  3. Du må sove godt så, hvis du lige snupper et par timer! Vi læses ved :D

   Slet
  4. Tusind tak. Nu er jeg vågnet op til dåd igen. Det er så sejt, at du stadig er vågen! Mega meget respekt herfra ;-)

   Slet
  5. Jeg fik også lige sovet et par timer til sidst, da jeg blev ret træt! Men jeg nåede at komme op igen og være med til slutspurten :)

   Slet
 15. Ja det må da være en ny rekord. ;0) God fornøjelse med koncerten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha JA! Det var skønt - koncerten var virkelig magisk :D

   Slet
  2. Åh... så snyd. Mega ærgerligt at Red's untold tale var en skuffelse, øv!! Men til gengæld så elsker jeg dine frozen sokker!! :0)

   Slet
  3. Ja, den var egentlig 'hyggelig' nok som bog, men ja.. Havde håbet på mere! Det er altid svært med sådan nogle bøger :o

   Jeg knuselsker dem virkelig også!

   Slet
 16. Håber koncerten er fantastisk :) og god læselyst når i kommer tilbage igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det var den virkelig :D God læselyst til dig også!

   Slet
 17. Dejligt at du lige nåede at gøre en bog færdig inden I skulle til koncert - det lyder godt nok også hyggeligt :)

  Glæder mig til du er tilbage og kan fortsætte med læsningen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det passede perfekt! :D

   Det var en virkelig god koncert - men nu vil jeg også gerne igang med læsningen igen!

   Slet
  2. Åh, hvor lyder det til at have været en super koncert (og godt med mad bagefter)! Jeg er spændt på hvad I synes om jeres "Once Upon a Time" bog, da jeg er ret vild med serien, men har lidt svært ved at forestille mig den på bog (trods alt).

   Og hvor ser de snacks bare lækre ud - er ret misundelig på især jeres Haribo ;)

   Slet
  3. Jeg elsker virkelig også serien - jeg er nogenlunde halvvejs med bogen nu her, og den er egentlig hyggelig nok, der 'sker' bare ikke så voldsomt meget, endnu.... :D

   Click mix er det bedsteeee!

   Slet
  4. Jeg håber bogen er blevet lidt mere spændende, så I kan holde jer vågne! Det er virkelig endnu sværere end ellers hvis ikke man er fanget af en god historie - det er bl.a. derfor jeg prøver at læse noget lidt uhyggeligt i det sene timer, så man ikke kan falde i søvn af bar spænding ;)

   Og ja, Click Mix er virkelig godt, og jeg ville ønske jeg havde tænkt på at få et par poser sendt herned. De har kun guldbamser hernede (selvom det nu ikke er helt skidt) ;)

   Slet
  5. Altså.. En såkaldt spændingskurve var der ikke just..... :|

   Haha det er bedre end ingenting i hvert fald ;D

   Slet
 18. Det lyder spændende, Gaskell er helt sikkert også en forfatter, som jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med. Håber koncerten er magisk! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, det lyder godt! :D

   Det var den virkelig - det var SÅ godt!

   Slet
  2. Jubii, andre der stadig er vågne :D :P

   Slet
  3. Tak for selskabet og tak for kampen - og godnat :'D

   Slet
  4. Haha jaaa!

   Det er mig der takker - sov godt :D

   Slet
 19. God læsning! Jeg håber du skriver lidt om koncerten - det lyder ret spændende! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde!

   Den var virkelig god - de spillede SÅ godt og det var så fint og gennemført :D

   Slet
 20. Det lyder godt med Elisabeth Gaskell. Jeg holder meget af hende. Hendes 'North and South' er helt eminent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vel næsten være den, som jeg skal læse næste gang så? ;D

   Slet
  2. Den er helt fantastisk, så se at få den læst. :D
   'Once Upon a Time: Red's Untold Tale' er altså en fin bog.

   Slet
  3. Den kommer straks på ønskelisten! :D

   Den er virkelig fin ja - især uden smudsbind også!

   Slet
  4. Sådan skal det lyde! Den er meget ligesom 'Stolthed og Fordom' -- den er så skøn!
   Lækre bøger under smudsbind kan vi lide - mere af det tak! :D

   Slet
  5. Uhhhh, det lyder altså lovende! :D

   JA præcis ;)

   Slet
  6. Jeg kan se, at du allerede har tilføjet den på Goodreads - way to go!
   God slutspurt!

   Slet
  7. Jeps! Jeg glæder mig!

   Tak - jeg håber at du også fik en god slutspurt :D

   Slet
 21. Harry Potter koncerten lyder til at have været en fantastisk oplevelse! Er ganske lidt misundelig :D
  Glæder mig til at se hvad du skal i gang med at læse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den virkelig også!

   Jeg er næsten halvvejs med 'Red's Untold Tale' :D

   Slet
  2. Åh jeg synes også at jeg var mere træt efter at have taget en lur!
   Men vi må bare op på hesten igen og læse de sidste timer :D

   Slet
  3. Haha ja præcis! Jeg håber at du fik læst helt indtil det sidste :)

   Slet
  4. Jeg var simpelthen så træt til sidst at jeg ikke rigtigt fik læst den sidste halve time :P

   Men hvor har det været fantastisk at følge dit læsedøgn! Og tak for super hyggelige overtrætte kommentarer :D :D

   Slet
  5. Det har også været helt vildt skønt at følge dit læsedøgn! :D

   HAHA skulle det være en anden gang ;) <3

   Slet
 22. Åh, det lyder som om I har det skønt :-)

  SvarSlet
 23. Håber i hygger jer og havde en god koncert! :) Forsat god læse lyst! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi helt bestemt! Det var en virkelig god koncert :D

   Slet
 24. Jeg synes virkelig i har været seje. Især fordi i også har været til koncert midt i det hele. Det må have været nogle effektive snacks xD Jeg håber i tager en god lur nu! <3

  SvarSlet
 25. Rigtig god slutspurt! Fantastic Beasts ... husker jeg som værende en ret hurtigt læst, men virkelig spændende og underholdende læsning, så jeg håber, du kan lide den! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og ja præcis - den var sjov og interessant! :D

   Slet
 26. Super fedt indlæg, ville ønske jeg havde lavet et som jeg kunne opdatere undervejs, det må blive næste gang. :D

  Ser bare så hyggeligt ud og fedt at i læser sammen..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg håber virkelig at du nød at være med :D

   Det er også altid vildt hyggeligt! Det kan varmt anbefales, hvis du kender andre der læser <3

   Kram!

   Slet