tirsdag den 27. oktober 2015

"Isla og jagten på lykke" (Anna and the French Kiss #3) - Stephanie Perkins

Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins
Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins
Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins
Original titel: Isla and the Happily Ever After - Forfatter: Stephanie Perkins - Forlag: Lindhardt&Ringhof - Sidetal: 380
Anmeldereksemplar fra Lindhardt&Ringhof.

Læs også anmeldelsen af Anna and the French Kiss #1: "Anna og det franske kys" og Anna and the French Kiss #2: "Lola og naboens søn" 

"Isla har i tre år haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris. I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhatten, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere nogle svære udfordringer, som mange unge må gå igennem: drama i familien, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt."

Hvor var det dog bare en vidunderlig bog! Jeg kunne virkelig godt lide "Anna og det franske kys" og "Lola og naboens søn", men jeg blev ikke blæst bagover af dem - det gjorde jeg tværtimod med denne! Jeg elsker Isla, og mit tidligere teenage-jeg kan relatere SÅ meget til hende. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor nogen synes hun er irriterende eller umoden, men sådan er man altså ofte som teenager. Det var jeg selv engang, i hvert fald, og jeg nød virkelig at læse om en, der sagtens kunne have været mig selv. 

Derudover så er Josh bare fantastisk... Jeg troede virkelig, at jeg bedst kunne lide Cricket, men Josh kom væltende ind i mit hjerte. Kurt var virkelig også en interessant karakter, og jeg er ret så glad for, at han var en del af bogen. Jeg synes denne bog hiver meget mere fat i de problematikker, der er, når man er ung. Man skal forholde sig til fremtiden, én selv som person og så tage chancer - hvilket er en gylden tråd, der løber så fint igennem hele bogen. 

"Jeg ville ønske, at han ville kigge på mig på samme måde, som han kigger på sine motiver. For så ville han se, at der var mere ved mig end genert, ligesom jeg kan se, at der er mere ved ham end pjækker." - citat side 12.

Det var SÅ skønt at få et gensyn med alle de andre karakterer fra de forrige bøger, og jeg synes virkelig at Stephanie Perkins får sat den PERFEKTE sløjfe på denne herlige serie. Der var tårer af overraskelse og glæde i hvert fald. Jeg forstår vitterligt ikke, hvorfor denne bog ofte er den bog i serien, som folk bryder sig mindst om - for den er helt igennem fantastisk. Jeg har vist fået en ny bog blandt mine favoritter. Hjertevarme karakterer, spændende konflikter, og mange interessante spørgsmål at tænke over. Den kan varmt anbefales!

4 kommentarer:

 1. Jeg har lige læst den, og jeg er lige så vild med den som dig, Josh var virkelig skøn, men jeg må indrømme at Cricket er stadig min yndlings fyr <3

  Jeg glæder mig til at vi ses på lørdag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Cricket er jo også dejlig :D

   I lige måde! Det bliver så godt :)

   Slet
 2. Jeg glæder mig til at læse den! Jeg var helt vild med Anna and the french kiss, men ikke lige så vild med Lola and the boy next door.. Håber denne vil overraske mig :)
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingre! Josh er dejlig <3 Kram!

   Slet