mandag den 12. oktober 2015

Indhold i min 'Booksh Box'


Som de fleste af jer nok allerede har bemærket - enten via Instagram eller denne video - så har jeg købt en 'Bookish Box' fra Appraising Pages (som kan købes lige her). Den endte med at blive en ret dyr affære, da den blev hapset i tolden, og jeg udover selve boksen og den alt for dyre fragt (som næsten har samme pris som boksen i sig selv), derudover måtte betale yderligere i told, skat og ekspeditionsgebyr. Men boksen har nogle unikke ting, som berører mange af de bøger, jeg godt kan lide - så jeg overlever nok.

Emnet for september boksen var 'Deep Reads' og indeholdte altså ting, som er inspireret af 'dybe' bøger. Jennifer Niven (som er forfatter af 'All the Bright Places') har været med til at lave denne boks, og en portion af månedens salg af bojsen bliver doneret til 'To Write Love on Her Arms', som er en non-profit organisation, der hjælper folk med at finde håb og hjælp, hvis de lider af depression, selvskade, afhængig og lignende. I kan læse mere om den organisation lige her.


I boksen var følgende:
- T-shirt fra Appraising Pages - inspireret af bogen 'All the Bright Places'.
- Krus fra A Bird in Hand - inspireret af bogen 'All the Bright Places'
- Plakat fra Cargo Collective - inspireret af bogen 'Incredibly Close and Extremely Loud'
- Øreringe fra The Geeky Cauldron - inspireret af bogen 'Looking for Alaska'
- Badesæbe fra The Soapie Shoppe - inspireret af bogen 'The Sky is Everywhere'
- Kridtbogmærke fra A Bookish Babe - inspireret af bogen 'We Were Liars'Jeg er meget glad for boksens indhold, også selvom jeg ikke har fået læst "Incredibly Close and Extremly Loud" og "The Sky is Everywhere". Jeg synes simpelthen at tingene er så fine, og jeg er ret så glad for kruset og tshirten, som passer til en af mine yndlingsbøger. Det var en ret god boks, og jeg er tilfreds (på trods af told og bøvl!).

14 kommentarer:

 1. Det er så ærgerligt med tolden, men indholdet er så utroligt fint! <3
  Og sikke nogle skønne billeder! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt!
   Og jaaaa, skøn fotograf jo ;) <3

   Slet
 2. Sikke nogle fine ting, men øv for told og bøvl. Det er også det eneste der afholder mig fra at bestille sådan en box, så jeg krydser fingre for et europæisk alternativ snart! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vogn er jeg helt klart med på! Nogle skal lige komme igang! ;D

   Slet
 3. Rikke! Du bliver nødt til at læse Extremely Loud and Incredibly Close på et tidspunkt - tror den er en tilpas mængde underlig, rørende og quirky til dig ;) Den er f.eks. på kollo næste semester :D

  Vi ses snart, hav en god efterårsferie <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh - så vil jeg da overveje at læse den der! :D

   Det gør vi, tak og i lige måde! <3

   Slet
 4. Hvor er det nogle fine billeder – t-shirten er så god til dig!

  SvarSlet
 5. Jeg savner sådan at et af firmaerne bag de forskellige book boxes sender til Danmark - Og at man undgår told. Jeg har fundet en enkelt der ikke er alt for dyr i portoen heller, men der er jo stadig risiko for at den bliver nappet undervejs, og så kan det hurtigt blive dyrt. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis... Det er virkelig vildt, hvor meget man ender med at komme af med. :/

   Slet
 6. Hvor er det øv med tolden! Det er der jo desværre bare ikke noget at gøre ved - godt der var så mange lækre ting i boksen, til at opveje det trælse!

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet