onsdag den 21. oktober 2015

Harry Potter Festival 2015 (Odense)


Fredag den 16. oktober tog Malene og jeg ind i centrum af Odense, hvor Odense Centralbibliotek havde arrangeret "Harry Potter Festival" som forløb over hele weekenden. Vi deltog i festivalen sidste år, og det var endnu en gang en fornøjelse at se, hvor meget de har gjort ud af det! I år valgte vi dog begge to at være frivillige til festivalen om fredagen, hvor vi hjalp til i 'Café Hogwarts'.

Det var en magisk dag! Der var som sædvanlig hekse og troldmænd i gaderne, dementorer der skræmte børn fra vid og sans, farlige trolde - og ikke mindst Voldemort, der listede skummelt rundt i gyderne. Det varmede endnu engang mit hjerte, at se så mange børn, som var klædt ud og virkelig virkede til at være ligeså begejstret for Harry Potters univers, som jeg selv er. Når vi havde små pauser, så rendte Malene og jeg rundt i gaderne og tog billeder. Derudover vekslede vi vores mugglerpenge til Galleoner i Gringotts, fik set på magiske dyr og andre fine ting.

Om aftenen deltog vi i et efterårsbal, som var arrangeret til ære for os frivillige, og det var enormt hyggeligt! Derudover så vi Odense Symfoniorkester spille Harry Potter-koncert om lørdagen, hvor der blandt andet var skuespillere og balletdansere til at gøre oplevelsen mere interessant for det yngre publikum. Alt i alt var det en fantastisk weekend, og det var helt igennem magisk. Det kan varmt anbefales, og finder sted hvert år i efterårsferien. Så hvis du selv er Harry Potter-fan eller har børn, som er tilhængere, så synes jeg virkelig, at du bør overveje at tage af sted! 

(Forbered jer på billede-spam. Sorry not sorry!)


Sidst - men ikke mindst - så kunne man få taget et 'rigtigt' foto ved 'Peron 9 3/4', så det fik vi selvfølgelig!

12 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det dog fantastisk ud... Jeg kan da ikke blive andet en glad i låget :D

  SvarSlet
 2. Det er fantastisk som det har udviklet sig over årene, de første år jeg boede i Odense var det bare et par telte og kun for børn. Nu er det jo virkelig et tilløbsstykke også for os "voksne" Harry Potter fans.
  Det kunne da være man skulle prøve det der frivillig til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun været til det sidste år, men allerede det her år har der været store udviklinger! :D
   Det burde du bestemt! Det er så hyggeligt :)

   Slet
 3. Hvor ser det bare virkelig sjovt og fedt ud :) Kunne være fedt at opleve det på et tidspunkt :) lyder til I havde en rigtig god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en oplevelse! Det havde vi bestemt :D

   Slet
 4. Så vidunderfine billeder, søde Rikke! Åh, gid jeg havde været der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!

   Det kunne have været så fint, hvis du havde haft tid til det <3

   Slet
 5. Tak for en skøn og magisk dag! <3

  SvarSlet
 6. Det virker til at blive større og større, men jeg har endnu ikke fået muligheden for at opleve det. Du har fået taget nogle gode billeder og sikke en god ide at være frivillig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det bestemt også!
   Mange tak skal du havde - du bør virkelig tage afsted engang!

   Slet