torsdag den 15. oktober 2015

Dewey's Read-A-Thon - Efterår 2015


Lørdag den 17. oktober deltager jeg i Dewey's Read-A-Thon. Det foregår sådan, at folk fra hele verden kan tilmelde sig til at læse så meget som muligt på 24 timer. I Danmark er starttidspunktet sat til klokken 14, hvor man så skal prøve at læse så meget man kan indtil søndag klokken 14. Jeg deltog i efterårets read-a-thon i 2014 og forårets read-a-thon i 2015, og det har simpelthen været så hyggeligt begge gange! Hvis man har lyst til at deltage i læsningen, så kan man tilmelde sig officielt her, men det er ikke en nødvendighed for at være med.

Det er efterhånden blevet en skøn tradition, at Malene og jeg bruger vores læsedag sammen! Forsyningerne er endnu engang hentet fra Tyskland, og hele herligheden kommer til at foregå i min lejlighed i Odense. Vi vil atter finde noget rart tøj frem, lækre snacks og få læst så meget som muligt. I år er vi dog så privilegerede, at vi skal høre Odense Symfoniorkester spille Harry Potter-koncert (i anledningen af Harry Potter-festivalen i byen). Så det vil nok stjæle lidt tid fra vores læsning, men ellers er vi klar! Jeg glæder mig sådan til at følge med I jeres læsning - hvad end det er på en blog, Twitter eller Instagram. Jeg har brugt ret lang tid på at sammensætte en læsestak, da der simpelthen er så mange bøger, som jeg vil læse lige NU. Men nu har jeg endelig truffet et valg.

Det har svinget ret meget, hvor mange sider jeg har nået at få læst i løbet af de 24 timer, så nu har jeg bare sammensat en lidt blandet stak. Det er langt fra sikkert, at jeg når det hele, men så løber jeg i det mindste ikke tør for læsestof. De bøger, som jeg har udvalgt, udgør så cirka 1340 sider (hvoraf 630 af dem altså består af ret mange tegninger, så det er langt fra så voldsomt, som det lyder).

Jeg starter ud med at læse en lille sort klassiker - hvad enten det bliver "The Old Nurse's Story" eller "The Fall of Icarus" vides ikke endnu, da jeg vurderer det, når vi starter. Derefter vil jeg læse "Once Upon a Time: Red's Untold Tale", som er en fælleslæsning for Malene og jeg - da vi begge to elsker serien, og derfor blev nødt til at læse denne bog, og så var det jo oplagt at gøre på denne dag! Når den så er læst færdig, så vil jeg begynde på "Fantastiske Skabninger og Hvor De Findes". Derefter regner jeg stærkt med at læse "Wonderstruck", da den hovedsageligt består af fantastiske tegninger, og det tænker jeg vil fungere godt i de sene natte- og morgentimer. Udover det har jeg så to 'fyldere' i form af den sorte klassiker - som jeg ikke vælger at starte med - og "Quidditch Gennem Tiderne". Så en ret interessant stak, synes jeg selv.

26 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på at høre mere om den der Red's Story, om den er købet værd. :)
  Og så lyder det da også spændende med Harry Potter festivalen, god fornøjelse med det, og så ses vi til læsningen derudover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt nok også spændt på om den er det værd! :O

   Mange tak - det var en hyggelig dag - og ja, det gør vi ;)

   Slet
 2. Sikke en fin bogstak :) 'Red's Untold Tale' og 'Wonderstruck' er jeg spændt på hvad du synes om.
  Og Harry Potter symfoni-koncert lyder absolut ikke som en dårlig idé (og passer jo ret godt ind med de to Harry Potter relaterede bøger du har valgt :) )
  Jeg glæder mig til at følge dit og Malenes læsedøgn! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse dem :D
   Ja præcis - jeg er SÅ spændt på det.

   Jeg glæder mig også til at følge dit <3

   Slet
 3. Åh, jeg gad så godt læse 'Wonderstruck', så jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes. Og så glæder jeg mig også bare til at følge dig :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse den! :D

   I lige måde kære Rikke! <3

   Slet
 4. Sejt at bøgerne er så forskellige - og det lyder ret hyggeligt med HP-bøgerne :-)
  Og nu... er der under to døgn til!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også ret godt tilfreds med! :)

   NU ER DET LIGE OM LIDT JO!

   Slet
 5. Har lige overtalt min far til at lade mig læse helenatten:-D
  Men problemet er bage om jeg så kan hilde mig vågen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor godt! :D
   Jeg glæder mig til at høre om din dag og nat! :)

   Slet
 6. Sikke en dejlig stak - jeg er kæmpe fan af Red :D :D
  Jeg glæder mig super meget til at følge med i din læsning i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig at den er gooood! :D

   I lige måde søde Stine!

   Slet
 7. En fin stak bøger - og fedt med nogle af de små sorte! Jeg overvejede også at smide en af dem i stakken, men kunne simpelthen ikke beslutte mig for hvilken, så endte med at give op :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også et svært valg, synes jeg! Har jo et par stykker :D

   Slet
 8. He. Jeg læste Hugo Cabret til det danske readathon i 2014... 1101 side fik jeg læst, på den tid jeg deltog. Hans bøger flyver man altså bare igennem, og de er samtidig gode! :D

  SvarSlet
 9. Glæder mig til at læse med dig, sådan et læsefælleskab i 24 timer, det er altså et genialt påfund :-)

  SvarSlet
 10. Så skøn læsebunke! "Wonderstruck" virker helt perfekt til readathon, og det samme med HP-bøgerne. Dog synes jeg uden tvivl, du skal læse "Quidditch Gennem Tiderne" før den anden - det er nemlig efter min mening den bedste af de to. Hvor er det forresten fedt med dig og Malenes tradition om at læse sammen. Jeg glæder mig meget til at følge dit læsedøgn :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse dem, og til at følge med i dit døgn! :D <3

   Slet
 11. Glæder mig sådan til at høre hvad I synes om "Once"-bogen. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er spændt på, om den er noget værd! :O

   Slet
 12. Jeg glæder mig til at læse med dig! Og spise med dig! Og hygge med dig! IGEN! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. JEG GLÆDER MIG OGSÅ! DET BLIVER SÅ GODT :D <3

   Slet
 13. Skøn bogstak! Er vild med at du har så mange korte bøger, det ville jeg gerne have haft lidt flere af. Jeg er spændt på hvad du synes om Red's untold tale, jeg har ikke fået bogen bestilt hjem endnu, men har en lumsk mistanke om at jeg kan finde på det i dag. ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret glad for den variation, som jeg har proppet ind i stakken! :D
   Uhhh, det lyder spændende! ;)

   Slet