onsdag den 28. oktober 2015

#7 Giveaway "Billet til Bogforum"

Denne giveaway er venligst sponsoreret af Bogforum.

En af de helt store boglige begivenheder i år må helt sikkert være Bogforum. Der kommer så mange forlag, forfattere og andre bogelskende folk - alle samlet på ét sted. Det hele foregår fra den 6 - 8 november, og der er forskelligt program for alle dagene. Jeg skal selv af sted, og jeg er der hele weekenden. Så hvis du også skal derhen - og spotter mig - så er du mere end velkommen til at sige hej. Jeg elsker at snakke med nye mennesker - og især andre bloggere og læsere.

Men hvis du stadig står og mangler en billet, så har du nu chancen for at vinde én! Bogforum har været så søde at sponsorere 3 endags-billetter, så man frit kan vælge, om man vil komme fredag, lørdag eller søndag. Så der er altså 3 heldige læsere, som ender med at vinde en billet til en valgfri dag.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvad du glæder dig mest til ved Bogforum - om det er et forfatteroplæg, snak med forlag, købe en bestemt bog, møde andre bogelskere eller noget helt femte. Derudover skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Sidst men ikke mindst, så skal du have en dansk adresse, som billetten kan sendes til.

Konkurrencen kører til den 2 november klokken 13, hvor jeg derefter finder 3 vindere, som helst skal svare på mailen hurtigst muligt - så vi kan få billetterne afsendt.

26 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig allermest til at være omgivet af andre bogelskere og nørder ligesom mig selv! Hele stemningen og alle forfatterne og bøgerne! Jeg glæder mig til det hele <3 <3

  Kysser fra Luna

  Lunalarsen88@gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig allermest til at se Knausgaard! Den mand altså.. :-)
  (og nu har jeg sygt meget lyst til dumle - tak for det ;-))

  idamoelmer (at) gmail (dot) com

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig mest til at opleve stemningen og selvfølgelig til at købe en masse bøger med hjem ;)
  neonkatieneon@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig mest til, at have en awesome dag og nyde stemningen! 😀

  Maja-wh@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke været til bogforum før, så jeg glæder mig bare til at være omgivet af mennesker der elsker bøger lige så meget som mig :-)

  lenelykkelagermann@gmail.com

  SvarSlet
 6. Wuhuuu, vil dælme gerne vinde sådan en billet!!
  Jeg glæder mig til det hele! Jeg glæder mig helt sikkert meget til Karl Ove Knausgård - forhåbentlig vil han skrive i mine bøger af ham - men for mig er Bogforum en helhedsoplevelse! Der er så meget stemning, så mange fine arrangementer, så mange bogglade mennesker og så mange smagsprøver på madscenen (høhø), at man simpelthen ikke kan blive andet end glad i låget over sådan en weekend!! :)
  gittewinneche @ hotmail.com

  SvarSlet
 7. Ej, men har jo slet ikke fået læst programmet endnu, men det er jo hele stemningen ved Bogforum, der skal opleves. Og så har jeg ikke været afsted siden 2000, hvor det rent faktisk blev afholdt i Forum, så trænger til at komme afsted igen.

  SvarSlet
 8. Jeg har aldrig været på Bogforum før, men satser på at besøge messen i år. Jeg glæder mig bl.a. til at opleve nogle af de nye danske forfattere som Johan Davidsen, Caspar Eric og Stine Pilgaard.

  michael.frederiksen@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg ser virkelig frem til Bogforum-atmosfæren. Nu var jeg ikke med sidste år (men året før det), så jeg savner efterhånden også at opleve litteraturentusiaster "in action". Og jeg håber også på at kunne løbe ind i nogle af de søde bogbloggere, som det også er længe siden jeg har set, eftersom jeg længe har været inaktiv på min gamle bogblog.

  SvarSlet
 10. Glæder mig allermest til at være omgivet af mine yndlings ting (bøger), og selvfølgelig se de forfattere, der skriver nogle af mine yndlings fortællinger, og da i den grad at møde en masse bog-glade mennesker, som jeg har snakket med over nettet 💕👍📚

  SvarSlet
 11. Jeg har ikke fået læst hele programmet endnu, men tænkte på at tage derind fredag, da der er studierabat.. Men så så jeg at Teri Terry kommer om lørdagen, og hende vil jeg vildt gerne se :D
  mettelykkeholm@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig til at bruge dagen sammen med min veninde fra mit studie. Vi har begge opdaget, at der er debatter om biblioteket og digitalisering, noget som er ret relevant for vores studie. Og så glæder jeg mig da mega meget til at møde og hilse på DIG! :D lbachj@msn.com

  SvarSlet
 13. Jeg glæder mig mest til at mærke stemningen, snakke med andre bogelskere og mest af alt få forfatterråd :) og selvfølgelig bruge alt for mange penge på de mange fristende bøger :)

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig til at høre forfatterne blive interviewet!!!! (I sær linse Kessler)
  Og så håber jeg på at støde på et par bogbloggert, det ku være så sjovt.
  Og di male konkurrencer der er glæder jeg mig også til at deltage i<3
  Men vigtigst af alt glæder jeg mig til at brande en masse pænge af på bøger(og så håber jeg på at støde ind på dig)

  SvarSlet
 15. Fredrik Backman igen! Han er bare sjov og skriver de bedste bøger - ham vil jeg gerne se og høre!

  SvarSlet
 16. Jeg glæder mig nok allermest til at møde forfatteren til en af mine yndlingsserier, nemlig Margit Sandemo der har skrevet Sagaen om Isfolket. Især fordi jeg ikke troede, at jeg nogensinde ville få mulighed for det. Men det er svært at vælge, der sker så meget på de tre dage og det er jo helt umuligt at nå det hele :D
  Jeg tænker, at vi nok render ind i hinanden derovre og det vil jeg glæde mig til :)

  regitze@rokkedahl.eu

  SvarSlet
 17. Jeg glæder mig til ALT ved Bogforum!

  SvarSlet
 18. Jeg glæder mig til at tilbringe dagen i selvskab med min bedste bogveninde. Vi vil vældig gerne opleve Bogforum-stemningen, købe os fattige i gode bøger og møde forfatterne bag vores yndlingsbøger :-)

  SvarSlet
 19. Åh, der er så mange forfattere, som jeg gerne vil høre - jeg glæder mig allermest til Caitlin Moran :D Hun er SÅ sjov og jeg har netop bestilt hendes bog hjem fra Bookdepository, så den når forhåbentlig frem :) Jeg håber at vi ses herovre :D annkristinehald@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg glæder mig bare til at indsnuse bøg universet som jeg elsker. Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg er vild med bogmessen og glæder mig til at tilbringe en dag sammen med min søster hvor vi både skal nyde bøgerne, forfatterne og den lækre brunch :-)

  SvarSlet
 22. Det vil være dejligt at snuse rundt og møde forfatterne.
  hkraglund@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg glæder mig rigtig meget til at få inspiration til efterårets læsning og møde mange andre ligesindede ;)
  maria.toftelund@gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg har aldrig været til bogforum før men i år ville jeg rigtig gerne kunne forkæle min mor med en tur - vi elsker begge to bøger så ville være super at vinde :)

  sabrine.rigmor@yahoo.com

  SvarSlet