torsdag den 1. oktober 2015

#2 Udfordringer hos 'Flyvehjørnet'

'Flyvehjørnet' er en lille udfordringsleg lavet af Simone og jeg. Hver måned vil vi trække en magisk seddel fra en lille krukke, hvor månedens udfordring vil stå skrevet. Alle er velkommen til at deltage og vi håber sådan at I vil lege med på dette lille initiativ. Al deling af billeder, indlæg, tweets osv. kan foregå på hashtagget #flyvehjoernet - og der vil efter hver måned også komme en opsummering på, hvordan det hele er gået.

Du kan læse om sidste måneds udfordring her. Jeg nåede selv at færdiglæse "Fristet", så jeg gennemførte udfordringen. Tusind tak til alle jer der deltog i september! Der var lidt aktivitet på Instagram blandt andet fra brugerne Metteemhaette, Xeniasvensson, Pipalukbooks, Chrismeme, Joandjosefsen, Bjorkegholm, Momse72, Glaerke, Ijoergensen85 (og selvfølgelig Boghjoernet og mig selv) og der blev faktisk også skrevet blogindlæg om det fra andre bloggere - her hos Xenias bogblog, her hos Eibes bogblog, her hos Mit liv, min blog og her hos Pipalukbooks blog! (Du må endelig skrive, hvis jeg har overset dig!)


Jeg har åbnet denne måneds magiske papirlap, som udgør udfordringen for oktober:

Læs en bog du har anskaffet dig for nylig.

Den her udfordring er vist i den nemme ende af skalaen! Jeg har tænkt på, at jeg i hvert fald skal have læst "Once Upon a Time: Red's Untold Tale", som er mit nyeste bogkøb (hvilket nok bliver til readathon, tror jeg). Men derudover får jeg sikkert også læst en masse andre bøger, som jeg har anskaffet mig på den ene eller anden måde for nyligt. Jeg håber virkelig at I også vil deltage.
Vi ses hos #flyvehjoernet.

8 kommentarer:

 1. Det gik ikke så godt for mig med den sidste udfordring. Jeg blev aldrig færdig med 'The Host' :p
  Men som du siger, ligger denne måneds udfordring jo i den nemme ende af skalaen, så mon ikke jeg også får den gennemført til readathon :D
  'Red's Untold Tale' ser så fin ud. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er ikke altid man kan nå det hele!
   Jeg er glad for at du vil være med igen i denne måned :) <3

   Slet
 2. We en udfording jeg kan være med på :D Den brude være nem, men det bliver svært at vælge en bog, med alle de valg muligheder der af bøger :P "host host blandt andet fra bloggertræf"

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha JA præcis! Dejligt at du vil være med :D

   Slet
 3. Denne udfordring bør kunne klares, med alle de nye bøger der kom med hjem fra bogbloggertræffet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skulle kunne klares i hvert fald! ;)

   Slet
 4. Der blev ikke kun lavet tre indlæg om #Flyvehjørnet sidste måned. Jeg lavede da hele to *GGG* Så vi er oppe på fem :D De er her

  https://pipalukbooks.wordpress.com/category/hashtags/flyvehjoernet/

  Hvis du vil se dem :D Jeg elsker denne her leg/udfordring. Tak fordi I for mig til at læse endnu mere ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅH, det havde jeg slet ikke fået med! Tak for link, jeg smider det straks ind i indlægget :D

   Det er så dejligt at du vil være med!

   Slet