mandag den 7. september 2015

Mine ord på print i en bog


Jeg har oplevet en del ting i forbindelse med at have bloggen, men for nyligt blev det taget til et helt nyt stadie. Jeg har fået mine ord på print i en bog af Forlaget Facet! Bogen det handler om er "Vildhunden & Panteren", som er bind to i serien om Morika (Læs min anmeldelse af bind et "Rent Blod" her og min anmeldelse af andet bind her). På bagsiden af den fine bog, der er de 5 stjerner, som jeg gav den første bog, samt mit fulde navn og bloggens link! Da jeg fik tilsendt bogen var jeg helt målløs og fuld af glæde! Jeg er blevet foreviget på en bog - og ovenikøbet en fantastisk én af slagsen! Hvis I ikke har læst serien endnu og kan lide fantasy, så kan den altså varmt anbefales!

Det var først da jeg skulle til at læse bogen, at jeg opdagede, at der er nogle af mine ord på indersiden af bogen, som er taget fra min anmeldelse af den første bog. Jeg er simpelthen så overvældet og beæret over, at mine ord er 'vigtige' nok til at blive trykt på en bog, som bliver solgt i hele Danmark. Det er lidt utydeligt at se på billedet, men der står følgende:

"Jeg hungrer simpelthen efter mere, og jeg kan slet ikke slippe karaktererne!" ... "jeg er forundret over at det er en dansk forfatter, der har skrevet denne vidunderlige bog."

8 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt! :D

  Jeg er forresten ret sikker på, at jeg så dig på uni i dag.. men i Gydehuttens kaos gik det først op for mig idét jeg var på vej forbi, at det var dig, så jeg fik ikke sagt hej.. :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt! :D

   Hahaha det kan godt passe! Du må endelig sige hej næste gang ;)

   Slet
 2. Det er også helt vildt! Tillykke

  SvarSlet
 3. Hvor er det sejt! Jeg løb med det samme hen for at se, om du også stod på min udgave af bogen - og det gjorde du! Jeg skal jo næsten have dig til at sætte en krussedulle i den nu!!! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Årh, hvor er det altså bare sejt!

  SvarSlet