søndag den 13. september 2015

Bookstagram-profil

Jeg har for nyligt oprettet endnu en Instagram-profil udover den jeg bruger normalt (som jo også 'hører til' bloggen), da jeg har været rigtig interesseret i Bookstagram-fællesskabet der er på dét sociale medie. Så for ikke at overspamme min normale profil med bøger konstant, så valgte jeg altså at oprette en ekstra profil udelukkende til bøger og bogrelaterede ting - og de såkaldte 'booktags'. Den profil foregår så på engelsk, og min normale profil foregår på dansk, som den plejer. Hvis ikke I følger den endnu, så skal I være meget velkommen - både min normale profil (@melianosia) og min Bookstagram (@enchantedbibliophile). Her er et par eksempler af, hvad jeg poster på min ekstra profil - en lille 'teaser'. Jeg håber at I vil følge med - og I må endelig sige til, hvis I gerne vil tagges i de der bogtags.

10 kommentarer:

 1. Så fine billeder! Følger allerede begge dine profiler :-)

  SvarSlet
 2. Det er nogle rigtig fine billeder <3

  SvarSlet
 3. Wauw, billedet af din bogreol er fantastisk!
  Kan slet ikke lige komme mig over hvor flot den er :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er virkelig også blevet forelsket i den nu efter at have omrokeret til regnbue-orden :D <3

   Slet
 4. Den ser virkelig nydelig ud. Den bliver jeg nød til at følge. Har selv haft et problem med at poste alt for mange billeder af bøger på instegram, så for at skåne mine ikke-bog-interesserede venner valgte jeg at oprette en blog istedet. Det kan være det også ender ud i en separat instagram account en dag, hvem ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   En blog er også et godt alternativ <3 Jeg havde bare behov for 'lidt mere' :D

   Slet
 5. Så følger jeg også med begge steder :D

  SvarSlet