tirsdag den 25. august 2015

Filmen: "Paper Towns"

Tirsdag den 4. august var jeg i biografen med to veninder. Vi skulle se "Paper Towns", som havde premiere den 23. juli.


Jeg havde ret store forventninger til denne film. Jeg har læst og anmeldt bogen, men jeg forestillede mig, at den ville klare det meget bedre på det store lærred end bare som en læseoplevelse. Det synes jeg til dels også at den gjorde - den var ret god.

Det var en fornøjelse at gense nogle af skuespillerne, der også var med i 'En Flænge i Himlen', og jeg var især spændt på at se Clara Delevingne i rollen som Margo. Det gjorde hun helt strålende, og jeg var vild med, hvor flabet hun er - hvilket gjorde at hun passede endnu bedre i rollen. Derudover er Nat Wolff bare så perfekt i rollen som den lidt nørdede, akavede og søde Quentin. Så alt i alt et rigtig godt skuespillercast til filmen.

Mange folk tror, at 'Paper Towns' er en film (eller bog) om kærlighed. Men det er overhovedet ikke dét, som filmens fokus er. Det er om venskaber, om at vokse op, om at starte på en ny, om at prøve nye ting og om at nyde livet lige nu og her. Den kan varmt anbefales - uanset om man har læst bogen eller ej. Det er en hyggelig film i sig selv, og jeg glæder mig til at gense den, når den kommer på dvd. Derudover har jeg fået den vildeste lyst til at tage på et road-trip - hvem er klar?

8 kommentarer:

 1. Oh, jeg har sådan glædet mig til at se filmen! Men var faktisk lidt skeptisk, for det er bare så sjældent, at filmen lever op til bogen, og denne her bliver bare næsten nødt til at være god! Så godt at høre, at den er værd at købe biografbilletter til :-) Nu bliver jeg nødt til at komme afsted og få den set :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg virkelig godt!
   Men jeg håber du kommer afsted og får set den i hvert fald :D

   Slet
 2. Jeg skal virkelig også snart have set den! :) godt at høre, at den levede op til forventningerne, nu glæder jeg mig endnu mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Go go go! :D
   Det er godt at høre - jeg håber at du også vil synes om den! :)

   Slet
 3. Jeg er helt enig, havde selv ret høje forventninger til den, men synes skuespillerne klarede det rigtig godt :) Cara Delevingne er rigtig god i rollen som Margo :) god anmeldelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du også er enig! :D
   Mange tak :)

   Slet
 4. Det er virkelig en skøn film – med det bedste soundtrack :D

  SvarSlet