torsdag den 13. august 2015

Filmen: "Jurassic World"

Søndag den 19. juli var jeg i biografen med en ven. Vi skulle se "Jurassic World", som havde premiere den 11. juni.


Jeg havde absolut ingen forventninger til denne film - udover at den ville være flot visuelt! Jeg har ikke set nogle af de andre Jurassic Park-film, så det var med minimal viden, at jeg endte med at se filmen. Men wauw, hvor er jeg glad for at jeg har set den! Det er forståeligt, hvorfor den bliver omtalt som årets bedste film.

Den er - som håbefuldt forventet - virkelig flot visuelt, og dinosaurerne virkede så ægte, og det virkede nærmest helt naturligt, at man havde lavet en hel park bare til dem, og at man kunne omgås dem, ligesom med dyrene i f.eks. Givskud Zoo. Jeg var overvældet af indtryk, og var oprigtigt interesseret i historien hele vejen igennem filmen. Skuespillerne gør en lidt blandet indsats, hvor jeg foretrak de voksne skuespillere, selvom der er øjeblikke, hvor de unge spiller ret godt - men det kikser dog lidt engang imellem. Derudover var de ellers velvalgte, og jeg formåede både at elske og hade nogle af karaktererne.

Den indeholder masser af spænding og action, og selvom det umiddelbart ikke lyder til at være en film med romantiske spændinger, så er der alligevel et lille drys af det, hvilket var herligt! Jeg var derudover ret vild med, hvordan nogle af dinosaurerne kunne trænes til at adlyde menneskerne, selvom de er vilde dyr og har deres egne instinkter. Jeg glæder mig enormt meget til den næste film, og det er jeg selv forundret over, da dinosaur-film aldrig rigtigt har sagt mig noget. Det har denne film så lavet om på, og den kan helt klart anbefales!

6 kommentarer:

 1. Ej jeg ville også helt vildt gerne se den!! Kom bare aldrig af sted :c
  Og nu får jeg jo endnu mere lyst til at se, når jeg læser den her anmeldelse xD

  SvarSlet
 2. Jeg har set et par af de gamle film og tog afsted ind for at se den her meget spændt på om de endelig havde lavet noget der ikke var tåkrummende akavet - og det har de jo! Jeg syntes den var så fed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig! Den var virkelig nice :D

   Slet
 3. Jeg ELSKEDE denne her film, på trods af at jeg faktisk aldrig har set de første 3. Jeg var sågar inde og se denne her for anden gang, i tirsdags.

  for det første synes jeg at det er en fed actionfilm, gode effekter og pletskud. Men jeg var også virkelig imponeret over den filosofi og de dybere lag der lå hist og her, og ikke mindst i slutningen. Den var jeg fuldstændig bjergtaget over, og synes ikke altid at den kommer til sin ret i de mere officielle anmeldelser der var ude dengang den fik premiere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig også overvejet at se den en gang mere i biografen! :D

   Det har du helt ret i! :)

   Slet