mandag den 6. juli 2015

"Everything We Miss" - Luke Pearson

Everything we miss af Luke Pearson
Everything we miss af Luke Pearson
Original titel: Everything We Miss - Forfatter: Luke Pearson - Forlag: Nobrow Press - Sidetal: 38

"Have you ever wondered what goes on in your life when you're looking the other way? Perhaps you're so drawn into what's going on with you that you fail to notice the events taking place in your preiphery - or even right under your nose?"

Dette var en virkelig eftertænksom, og en anelse skummel tegneserie (eller graphic novel). Den var ikke uhyggelig på sådan en 'jeg er meget skræmt'-måde, men nærmere bare stille og lidt dyster, som så medvirker til, at man bliver lidt eftertænksom af bogen. Findes der virkelig ting, som vi slet ikke bemærker fordi vi er så travlt optaget af vores egen hverdag? Vi støder på forskellige personer i bogen, og de er alle sammen i forskellige situationer, og selvom bogen ikke er særlig lang, så får man alligevel en ret god fornemmelse af, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen. En meget fin bog, og bestemt anbefalelsesværdig. Jeg glæder mig til at læse mere, og se flere tegninger af Luke Pearson.

6 kommentarer:

 1. Kommer og tager alle dine graphic novels btw. <3
  Og skønne billeder!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en bog, der passer fint til min læseliste. — i øvrigt, så kan godt lide, at din anmeldelse egentlig ikke afslører noget, det gør mig mere nysgerrig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre! Jeg håber at du vil kunne lide den :D

   Slet