torsdag den 23. juli 2015

#6 Giveaway "Blå Nætter"

Blå nætter af Cecilie Sund Kristensen
Blå nætter af Cecilie Sund Kristensen
Denne giveaway er venligst sponsoreret af Copenhagen Storytellers.

For nyligt læste jeg den mest vidunderlige digtsamling, der hed "Blå Nætter" af Cecilie Sund Kristensen, og som jeg har skrevet en anmeldelse af her. Jeg blev påvirket af alle hendes digte, og de sidder stadig i mig. Jeg har været så heldig at få lov til at lave en giveaway, så jeg kan dele denne herlige læseoplevelse med en af jer! Man skal ikke være den store erfarne læser indenfor digte for at kunne følge med, så der er ingen grund til ikke at ville have fingrene i denne skønne sag!

"Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen."

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar til dette indlæg. Du kan blandt andet fortælle om du normalt læser digte eller ej? Derudover må du meget gerne følge bloggen på Bloglovin' og Facebook, men dette er ikke et krav. Sidst men ikke mindst skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder - og så skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.

Konkurrencen kører til og med den 2 august, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder.

Blå nætter af Cecilie Sund Kristensen

21 kommentarer:

 1. Jeg læser digte lidt on-off. Det er som om, det er meget i perioder - men når jeg gør det, så nyder jeg det virkelig :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg læser ret tit digte. Jeg tror, at det er kommet sådan lidt med alderen. Det begyndte vel på engelsk studiet, hvor det jo var pensum, og nu, hvor jeg er gymnasielærer skal jeg igen forholde mig til dem fagligt. Men jeg har aldrig sluppet dem. Det er en helt anden type læseoplevelse end en roman eller en novelle - det er som om de skal smages på, langsomt og fint. Jeg er så først inden for det sidste års tid begyndt at læse dem på dansk. Blå nætter lyder ret fin. Uanset om jeg vinder eller ej, tænker jeg, at jeg skal have den læst på et tidspunkt.

  ann.molgaard@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg læser faktisk meget sjældent digte. Men når jeg så gør, så kan de "rigtige" digte også lige ramme dybt ind i hjertet :)
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg læser ind imellem digte, det kommer an på hvad digtene handler om.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har aldrig læst ret mange digte. Jeg har hurtigt været omkring Yahya Hassan - og det kunne jeg så også rigtig godt lide! Men jeg har ingen digtsamlinger herhjemme. Denne kunne være en rigtig fin start - specielt når du selv er glad for den! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com
  carolinethomassen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg læser faktisk virkelig sjældent digte, men jeg er blevet meget nysgerrig, efter at have læst din rosende anmeldelse af denne bog! :D *krydser fingre og alt det jazz*

  hulgaard92@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Normalt læser jeg ikke digte, men falder jævnligt over et eller to. Læste godt din anmeldelse af bogen og syntes at den lød god, så det ville da ikke gøre noget at vinde den :)

  jenniferolsen12@gmail.com

  SvarSlet
 8. Æv min meget lange kommentar forsvandt! Jeg læser sjældent digte men er blevet bedre efter et valgfag i lyrik! Vidste ikke det var noget du gjorde, rix!

  SvarSlet
 9. Jeg elsker at læse digte. Det giver en dejlig ro :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 10. jeg læser sjældent digte og det skal der virkelig laves om på! de digte jeg læste i gymnasiet tog mig nemlig med storm. Jeg elsker at man kan fortælle så meget med så få ord

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg synes, at digte er en sjov størrelse - enten elsker man dem, eller også hader man dem!
  Jeg elsker dem, og de fascinerer mig helt vildt! :-)

  Mvh. Tina H, tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Da jeg var yngre læste jeg rigtig mange digte!
  Men det er godt nok mange år siden sidst, men den her digtsamling gad jeg virkelig godt læse!
  Hav en skøn dag <3
  Tina

  Minemirakler@gmail.com

  SvarSlet
 13. Læser normalt ikke digte, men håber at vinde :)
  Michelle-jensen89@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg læser ikke så ofte digte, men kunne godt tænke mig at gøre det. Og Blå Nætter lyder spændende, så jeg tror det ville være et godt sted at starte :-)
  laura.kf@live.dk

  SvarSlet
 15. Jeg er ofte ikke så god til de rigtigt gamle digte, men er glad for nyere af slagsen. Især Olga Ravs digtsamling "Æder mig selv som lyng" har fanget mig fuldstændig!
  caroline-os@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg har altid holdt meget af digte, jeg sidder ikke så tit og læser digtsamlinger, men har da nogle stykker til at stå i reolen.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg deltager meget gerne.
  Jeg kan godt lide at læse digte.
  Det er ikke så tit, at det sker, men jeg kan godt lide at læse dem.
  Specielt når digtene i en bog ligesom hænger sammen, så det er ligesom små historier men bare i digte(:

  heidiwn@live.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Jeg læser rigtig mange digte og digter selv. Derudover er min far digter så digtning er vist en del af min genmasse og derfor helt naturligt og dejligt. Jeg krydser fingre

  SvarSlet
 19. Hov, min mail er melgaard.r@gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg har faktisk aldrig rigtig læst digte :) så kunne være vildt spændende hvis jeg vandt den her.

  sabrine.rigmor@yahoo.com

  SvarSlet
 21. Jeg når vist lige at deltage i sidste øjeblik! :D
  Normalt er jeg ikke så god til at læse digte, men den her samling lyder som et virkelig godt sted at starte :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet