onsdag den 10. juni 2015

Skal vi læse sammen i juni? #LolaOgNaboensSøn

Lola og naboens søn af Stephanie Perkins
Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

I juni afholder Lovebooks (som er en del af Lindhardt&Ringhof) en read-along, hvor bogen "Lola og naboens søn" af Stephanie Perkins bliver læst sammen med andre læseglade mennesker i hele Danmark. Man kan følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #LolaOgNaboensSøn - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i denne read-along, og jeg håber også på, at nogle af jer kære læsere, er friske på at deltage. Der er altid noget forunderligt ved at vide, at der er andre, der er igang med at læse den samme bog som en selv. Hvis du har lyst til at læse mere om denne read-along, så kan du klikke her.

Bogen udkom på dansk den 8. juni, og samme dag var også startskuddet for denne måneds read-along. Hvis du endnu ikke har fået købt bogen, så kan du få et lille sneak-peak og læse de første par kapitler helt gratis lige her. Jeg ønsker jer en god læselyst, uanset om I deltager eller ej. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse denne fine bog, eftersom jeg virkelig nød at læse "Anna og det franske kys" af samme forfatter.

Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

6 kommentarer:

 1. Jeg har lige fået den ind af døren, så jeg hopper med på read along.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor herligt! Jeg glæder mig til at følge med i din læsning! :)

   Slet
 2. Jeg læser meget gerne med, men det bliver nok på engelsk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder super - og det er selvfølgelig helt i orden ;)

   Slet
 3. Jeg nåede at læse den færdig før fælleslæsningen af den, men jeg har planer om, alligevel at dele lidt af min læsning i løbet af måneden - f.eks. vise nogle af mine yndlingscitater frem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er en hurtiglæser jo! ;D
   Men det lyder spændende! Det ser jeg frem til :)

   Slet