søndag den 21. juni 2015

"Lola og naboens søn" (Anna and the French Kiss #2) - Stephanie Perkins

Lola og naboens søn af Stephanie Perkins
Lola og naboens søn af Stephanie Perkins
Lola og naboens søn af Stephanie Perkins
Original titel: Lola and the Boy Next Door - Forfatter: Stephanie Perkins - Forlag: Lindhardt&Ringhof - Sidetal: 375
Anmeldereksemplar fra Lindhardt&Ringhof. 

Læs også anmeldelsen af Anna and the French Kiss #1: "Anna og det franske kys

"Lola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner.  Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed?"

Åh, hvor var det dog en herlig bog! Jeg nød virkelig at læse den, og der gik ikke ret længe før at Cricket Bell havde fanget mig i sit spind - hvor er han dog en fantastisk karakter. Lola er også en interessant karakter, og jeg kan flere steder relatere enormt meget til hende, mens hun andre gange var helt modsat mig, hvilket gjorde det en smule lærerigt at følge hende. Hendes forældre var virkelig interessante, selvom jeg dog var lidt ærgerlig over at de var så overbeskyttende - men det er skam forståeligt hvorfor.

Hvor jeg nød 'Anna og det franske kys' for settingen, og de skønne beskrivelser af Paris, så nød jeg 'Lola og naboens søn' på baggrund af karaktererne og kærlighedshistorien. Jeg følte Lolas længsel, og jeg kunne godt forholde mig til hendes tankegang omkring hendes forvirrende situation. Men Cricket Bell har virkelig stjålet mig hjerte, og jeg tror også at han bliver i mine tanker i noget tid. Jeg vil helst ikke dele ham, men jeg synes virkelig, at I bør læse denne bog til sommer.

"På vejen hjem fik han mig til at grine og gøre nar af de mennesker, der havde plaget mig i årevis. Jeg indså pludselig, hvor absurd det var, at jeg havde gået og bekymret mig om, hvad mine klassekammerater syntes om mig. Det var jo ikke ligefrem, fordi jeg havde lyst til at se ud som dem." - citat side 72.

Der var derudover et herligt gensyn med Anna og St. Clair i bogen, hvilket jeg virkelig satte pris på. Det var karakterer, som jeg havde knyttet mig til, så det var dejligt at vende tilbage til dem for at se, hvordan de har det nu. Jeg glæder mig virkelig til at læse den sidste bog i serien, og jeg tror helt sikkert at de her bøger, ender med at blive bøger, som jeg vil genlæse engang i fremtiden, når foråret og sommeren kommer tilbage, og jeg atter længes efter min kære Cricket Bell.

4 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok også som den perfekte sommerbog, lige hvad der skal på min liste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, at du kommer til at nyde den mindst ligeså meget som mig! :D

   Slet
 2. Åh, lykkefin anmeldelse af sådan en sød, sød, sød bog <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig så skøn og herlig! <3

   Slet