torsdag den 25. juni 2015

#5 Giveaway "Vi var løgnere" MIN FØDSELSDAG

Vi var løgnere af E. Lockhart
Vi var løgnere af E. Lockhart
Denne giveaway er venligst sponsoreret af Rosinante&co.

Den 25. juni år 1993 kom jeg til verden, og det betyder altså, at jeg i dagens anledning har fødselsdag og bliver 22 år! Forlaget Høst&Søn var været så venlige at sponsorere en udgave af "Vi var løgnere" af E. Lockhart, som en af jer dejlige læsere, kan være så heldig at vinde! Jeg læste selv denne bog på engelsk sidste sommer, hvor titlen er "We were liars", og min anmeldelse af den kan læses her. Det har helt klart været en af de mest interessante bøger, som jeg læste sidste år, og det er helt klart sådan en bog, som bare skal genlæses.

"Vi er Sinclair-familien.
Ingen lider.
Ingen har uret.
Vi bor, i hvert fald om sommeren, på en privat ø ud for Massachusetts kyst.
Det er muligvis alt. hvad du behøver at vide.
Bortset fra, at nogle af os er løgnere."
 
Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar til dette indlæg. Du kan blandt andet fortælle om din sidste gode læseoplevelse, hvis du har lyst. Derudover skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Sidst men ikke mindst, så skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.

Du kan også følge Unge læser med Rosinante&co på Facebook, for at holde dig ajour med alle de nye udgivelser fra forlaget og andre bogrelevante ting - dette er dog ikke et krav for at være med i konkurrencen, bare et lille tip!

Konkurrencen kører til og med den 7 juli, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder.


Vi var løgnere af E. Lockhart

34 kommentarer:

 1. Hejsa!
  Min sidste/bedste læsning var Pernille Melsteds "Sæt dig selv fri!" - den var/er super god.
  Min email er frederik@roirex.dk - min adresse kan få hvis jeg vinder ;)

  SvarSlet
 2. Endnu en gang tillykke med fødselsdagen :)

  Jeg har lige læst Lola og naboens søn (Anna and the French Kiss #2) by Stephanie Perkins og Tvivlen (After #2) by Anna Todd (Goodreads Author). De er begge to nogle virkelig skønne bøger, og jeg glæder mig til at læse forsættelsen af dem :D.

  Jeg har kun hørt gode ting om Vi var løgnere, så jeg det kunne være lækkert, hvis man kunne læse den i løbet af sommerferien.

  Marie//mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen :)
  Min sidste gode læseoplevelse skal findes helt tilbage i marts hvor jeg læste "Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe" af Benjamin Alire Sáenz. En bog som jeg fint kan anbefale til andre...

  Jeg kan kontaktes på hokuspokusfilia@outlook.dk

  SvarSlet
 4. Tillykke!!
  Chris Carter er min sidste bog der fik fuld hus i stjerner.. Men man går heller aldrig galt i byen med Chris Carter!

  SvarSlet
 5. Kæmpe stort tillykke igen :D
  Min sidste gode læseoplevelse var tegneserien Spider-Gwen :D Men ellers er jeg i gang med The song of ice and fire, som jo også er helt fantastisk spændende ;)
  kristina-vorsaa@hotmail.com :p

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen! :)
  Jeg har lige læst A Court of Thorns and Roses, og den var virkelig god! :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Tillykke med fødselsdagen, jeg har lige læst Fifty Shades fanget,meget spændende.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Tillykke Rikke-mis :D!
  Sikke gammel du bliver, du var så ung en knægt på IW xD! De gamle dage, nostalgi! Og den evige slåskamp om skrift farver xD!

  Den nyeste og i øjeblikket bedste læseoplevelse jeg er hoppet ud i er "Månens Børn" af Christina Bonde - En forfatter jeg fandt igennem dig! Din blog er en succes! *jubel*
  Den starter godt og har helt klart tænkt sig at holde mig fast helt til slut, selv om hun kysser noget meget med alle sammen xD!

  Email: gabriellasaaby@live.dk

  Og igen.. SLET SLET IKKE TILLYKKE TIIIIIIIIL DIG :D!

  SvarSlet
 9. Åh, jeg kan ikke huske, hvad jeg sidst har læst; for det bliver til få for bøger ,-(

  Men stort og hjerteligt til lykke med fødselsdagen.

  (sadyhr @ gmail . com - fjern selv mellemrum ,-) )

  SvarSlet
 10. Hurraaa og tillykke med fødselsdagen :D
  Min sidste rigtig gode læseoplevelse var Far From the Madding Crowd af Thomas Hardy, som jeg vil anbefale dig at læse ;)
  Kram fra Bjørk <3

  SvarSlet
 11. Tillykke med fødselsdagen :)
  Mit sidste gode læseoplevelse må være "Hvad Skoven Skjuler" fra forlaget Ulven og Uglen, som også er den sidste bog som jeg har læst.

  jenniferolsen12@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg har netop færdiggjort Go Ask Alice, som jeg personligt synes var en meget smuk beretning, der bestemt er værdig til en anbefaling. :)

  astrid.p@hotmail.dk

  SvarSlet
 13. De sidste bøger jeg har læst er Fifty Shades :)
  Idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Tillykke med fødselsdagen. Jeg har lige læst q-serien af Jussi Adler-Olsen.. den var virkelig god.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 15. Tillykke :D
  jeg er i gang med The Selection serien,og er helt opslugt af den :D
  Min mail er: mettelykkeholm@gmail.com

  SvarSlet
 16. Tillykke med i går - havde selv fødselsdag, er dog fra 95 :)
  Jeg elsker Raymond Carvers univers og hans unedited Begyndere, er fantastisk!
  God weekend og fejring af fødselsdag. Krydser fingre!
  (melgaard.r@gmail.com)

  SvarSlet
 17. Fed anmeldelse - har virkelig fået lyst til at læse bogen. Jeg er netop færdig med at læse "Løbende Tjener" af Dennis Jürgensen. En super spændende bog der er svær at lægge fra sig

  billedorthe(at)gmail.com

  SvarSlet
 18. Den sidste bog jeg læste var "sandheden om Harry Quebert" - den var rigtig go'. Mangler en bog til sommerferien.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 19. Stort tillykke med fødselsdagen!
  Det ville være skønt at vinde noget nyt læsestof til min forestående sommerferie. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 20. De sidste par gode oplevelser var Sandheden om HQ sagen og Stephen Kings 22.11.63. Har lige fået ferie, så endnu en god bog ville være kærkommen!:)
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 21. Stort tillykke med fødselsdagen!
  Den sidste bog jeg læste var "Second Chance Summer" af Morgan Matson, som jeg virkeligt nød. Den er perfekt til årstiden, og selv om den er letlæselig behandler den også tungere emner, som bestemt er med til at give fortællingen mere dybde (:

  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Tillykke.
  Den Sønderjyske farm, er den jeg sidst har læst, jeg blev anbefalet den, men den ryger nik ikke ind blandt favoritterne, men den var ok.

  SvarSlet
 23. Kunne jeg bare beskrive med ord, hvor meget jeg gerne ville vinde.. Min sidste gode læseoplevelse, var en lille sjælden bog, som jeg faldt over i et antikvariat af Diderik Skelet. Mega god, meget sjov, men meget sort humor.

  musninamus@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med dagen :) Jeg deltager ikke, da jeg allerede har bogen, men tænkte nu, at jeg alligevel ville efterlade et tillykke :)

  SvarSlet
 25. prøver lykken! Og læs Ready Player One;o

  SvarSlet
 26. Tillykke med dagen!
  Jeg har lige læst "glaspigen" - den var rigtig god :))

  - Anna
  annaschoeningf@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Endnu en gang tillykke, søde Rikke!
  Det er efterhånden nogle måneder siden, jeg læste "Sharp Objects" af Gillian Flynn, men det er helt klart en læseoplevelse, der stadig sidder i mig. Masser af spænding og sindssyge plottwists. Der ud over har jeg næsten lige læst digtsamlingen "Chloe" af Kristina Haynes, som virkelig gjorde indtryk på mig.

  millah @ live . dk

  SvarSlet
 28. Stort tillykke med dagen.
  Jeg tror min bedste læseoplevelse i år har været Revolution af Jakob Ejersbo.

  Tag endelig et kig på min blog: bookmeupscotty.blogspot.dk

  Mail: bookmeupscotty@gmail.com

  SvarSlet
 29. Stort tillykke med de 22 år, Rikke! :-)

  Jeg ville gerne stifte dybere kendskab til Astrid Lindgren, og i den forbindelse er jeg i gang med at læse Brødrene Løvehjerte. Den har taget mig med storm, og jeg græd allerede i løbet af det første kapitel. Jeg kan ikke anbefale den nok, men hvis du ikke allerede har læst den, så er den klart et læs værd :-)

  rikke_jin[@]hotmail[.]com

  SvarSlet
 30. Eleanor and Parl var en rigtig god bog, jeg vil anbefale til andre...

  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg har næsten lige læst bogen "Hej søde" af Ida Holst.
  Den fangede mig utrolig hurtig. Den var bare så god.
  Så den bog kan jeg klart anbefale(:

  Heidi W. N.
  heidiwn@live.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 32. Jeg er først for nyligt begyndt at læse igen - og nu kan jeg slet ikke slippe det igen så krydser fingre for nyt læsestof til jeg skal holde ferie med mine 3 teenage drenge senere på sommeren hjemme i haven
  Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 33. Jeg fandt din blog for en lille måned siden, og jeg er så fanget! Du skriver vildt godt.

  Jeg vil rigtig gerne deltage.

  Min e-mail er marianneravnsbaek@gmail.com

  SvarSlet