søndag den 31. maj 2015

Visitkort


Så har jeg endelig fået lavet visitkort til bloggen og jeg. Det har været en tanke, som jeg har haft siden jeg var til Bogforum i november, og nu besluttede jeg mig for at få det gjort. Jeg har dog haft det lidt ambivalent omkring det, da jeg jo ikke er et decideret 'firma', men bare en blogger - forstå mig ret. Men på den anden side, så er det også ret lækkert, at jeg nu har visitkort til bloggen, som jeg kan dele ud af til litterære arrangementer, eller når det bliver nødvendigt.

Det er min søde veninde Lonnie, som har designet min smukke header her på bloggen, der beskriver mig utroligt godt. Den header har jeg valgt som bagside til kortene, og derefter har jeg selv designet layoutet på forsiden. Kortene er bestilt hos Vistaprint, og kvaliteten er faktisk rigtig fin - så det kan varmt anbefales. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg bestiller derfra.

10 kommentarer:

 1. Endnu engang hvor er de altså fine!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også så glad for dem :D

   Slet
 2. God ide, jeg kunne tit godt bruge et visitkort til lige at stikke folk, når snakken falder på bogbloggen. Men har altså ikke fået gjort noget ved det endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis! Det er nemlig super praktisk. Jeg har heller ikke fået taget mig sammen før nu :D

   Slet
 3. Ej hvor er de fine! er især helt vild med din header, så kreativt :D

  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ja, jeg har jo sagt det før - men de er virkeligt smukke! Jeg er meget misundelig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også SÅ glad for dem altså :'D

   Slet