lørdag den 2. maj 2015

Videoblog #4 - The Friendishish Booktag

Denne video er lavet sammen med Malene fra Wondrous Bibliophile, og er lavet som et gæsteindlæg til Katja fra Cautious, i anledningen af hendes fødselsdagsprojekt på bloggen! (Det originale indlæg kan læses her

Malene og jeg har lavet vores eget booktag, som i hjertens gerne må deltage i. 

Vi besvarer følgende spørgsmål i videoen:
- Hvilken bog har jeg læst og elsket, som du ikke har holdt lige så meget af?
- En hyped bog, som vi begge to er skuffet over?
- En knapt så hyped bog, som vi begge to er vildt glade for?
- You need to read this ASAP!
- Hvilken bog skammer du dig over ikke at have læst?
- Best movie adaption?
- Anbefalet, men endnu ikke læst…?
- En bog, som du er i tvivl om du skal læse?


4 kommentarer:

 1. Åh, hvor er i herlige! Skøn, skøn, skøn video :D

  SvarSlet
 2. Super video og sikke en god ide! :-)
  Jeg har et spørgsmål som jeg håber at du vil svare på:
  Hvordan er du kommet til at anmelde bøger? Hvordan fungerer det? Kontaktede du forlagene eller kontaktede de dig? Skriver du til dem hvilke bøger du vil læse, eller sender de bare bøger til dig? Mange tak for hjælpen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   Jeg startede egentlig lidt 'sent' med at lave anmeldelser til bloggen, men jeg kan godt lide at sætte ord på hvad jeg synes om mine læseoplevelser, så at skrive dem til bloggen virkede som en skøn idé!
   I forhold til anmeldereksemplarer, så har jeg både selv kontaktet nogle forlag, og nogle har kontaktet mig. Man modtager pressemeddelelser om hvilke bøger der udkommer, og hvis man har lyst til at anmelde en bog, så kontakter man den person, der står for det. Selvfølgelig skal man have oprigtigt lyst til at læse og anmelde bogen :)
   Håber det besvarede dine spørgsmål - ellers må du endelig skrive.

   Slet