torsdag den 28. maj 2015

Mine ord på print i en Arnold Busck-butikDe fleste ved nok allerede dette, hvis man følger bloggen på Facebook eller følger mig på Instagram.

Jeg blev kontaktet af Arnold Busck i Espergærde, som ville høre om de ikke måtte citere et afsnit fra min anmeldelse af "Som Stjerner På Himlen" i deres butik. Jeg blev meget forundret og beæret - for selvfølgelig måtte de da det! Jeg fik dem derefter til at sende billederne til mig af mine egne ord printet ud. Det er så vildt, synes jeg, at mine ord skal prøve at sælge en af de bedste bøger, som jeg har læst i år. Nu håber jeg bare, at flere får lyst til at læse den, og at de får solgt mange eksemplarer af bogen. Hvis du endnu ikke har læst den, så kan jeg kun varmt anbefale dig at komme i gang!

14 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er super sejt! Bogen er netop kommet på min to-read liste på grund af din begejstring, så jeg er sikker på, at uddraget fra din anmeldelse nok skal være med til at øge salget :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også stolt over det! :)

   Åh, det er jeg glad for! Jeg håber virkelig at du vil synes om den! <3

   Slet
 2. Hvor må det bare være en fantastisk følelse, så sejt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig også! Mange tak :')

   Slet
 3. Sejt! Og sikke et fint citat :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint! Tillykke med det! :D

  SvarSlet
 5. Det er så mega sejt!!! Stort tillykke :D

  SvarSlet