onsdag den 8. april 2015

Videoblog #3 - Bogslutninger der knuste vores hjerter

Denne gang har jeg lavet en videoblog med søde Malene fra Wonderous Bibliophile, hvor vi snakker om bogslutninger, der knuste vores hjerter - eller i hvert fald rørte os utroligt meget! Denne videoblog kommer også til at være på siden www.bog-vlog.dk, som sætter fokus på #bøgerduvildelemedandre.


11 kommentarer:

 1. Sikke en fin video! :)
  Jeg kan helt sikkert nikke genkende til "En flænge i Himlen" - oh my, jeg har aldrig tudet så meget under læsning, og har da aldrig været så fuldstændig smadret i biografen før. Historien i sig selv er frygtelig sørgelig, men samtidig mistede min søster sin bedste veninde til kræften for 2 år siden (i en alder af 25...), så den ramte virkelig plet. En fantastisk bog, helt sikkert, men jeg tror aldrig jeg vil genlæse den, fordi den simpelthen ramte for hårdt.
  "Mig før dig" er også en god tudebog! :D Og endnu bedre, fordi den sætter gang i en debat, som jeg synes er vældig spændende.

  De andre bøger I fremviser har jeg ikke læst (inkl. Mockinjay, hov) - og kommer nok først til det om laaaaang tid. I øjeblikket er jeg nemlig ikke rigtig i tudehumør :D I øjeblikket er jeg mere til lykkelige slutninger :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Herligt, at du kan nikke genkendende til nogle af dem - så er det ikke bare os, som er helt blødsødne! ;)
   Åh, ja så forstår jeg godt at "En Flænge i Himlen" må have været ret hård for dig!

   Det lyder også som en god periode at have - bare at læse lidt mere lykkelige slutninger! :D

   Slet
  2. Btw, jeg plejer at læse dine indlæg via Bloglovin', så har slet ikke set din header før nu. Men er den ikke ny? Den er SUPER fin! Har du selv lavet den?

   Det eneste minus, der er ved at være i en "lykkelig slutning"-periode er, at jeg altid skal sikre mig at bogen faktisk ender lykkeligt. Så i øjeblikket læser jeg oftest det sidste kapitel, inden jeg påbegynder bogen. Eller simpelthen genlæser lykkelige bøger - men det er nu heller ikke så slemt :D

   Slet
  3. Den er forholdsvis ny ja! Det er desværre ikke mig selv, der har været så kreativ, men en veninde fra mit studiet. Jeg spurgte om hun ikke kunne lave en header, som giver et bud på hvem jeg er - og det gjorde hun strålende! :D

   Hahaha, så du er lidt en snyder jo! ;) Men kan godt forstå dig. Tænk hvis man troede den endte lykkeligt og blev snydt fuldstændig! :o

   Slet
 2. En fin video i har fået lavet. Jeg har kun læst 'Mockingjay' og 'Looking for Alaska' af de bøger i nævner. Husker at have fældet lidt tårer i begge bøger, hvor 'Looking for Alaska' var en bog jeg slet ikke havde regnet med skulle røre mig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Jeg havde det på præcis samme måde med 'Looking for Alaska', og havde regnet med noget helt andet. Så den ramte mig altså også, hvor jeg ikke havde set den komme!

   Slet
 3. Sikke en skøn video! Sjovt med de modstridende holdninger om 'Mockingjay'. Personligt kunne jeg meget godt lide det lidt upolerede i slutningen, men jeg kan godt forstå, at det godt kan forekomme lidt barskt for andre.

  Det er lidt sjovt med 'Allegiant', for jeg har ikke selv læst bogen, men jeg kender slutningen. Og den er netop ret overraskende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Ja, den slutning var vi meget uenige om i starten, men som sagt i videoen, så kan jeg godt acceptere den nu.. Jeg ved heller ikke helt, hvad jeg havde regnet med egentlig :p

   Jeg nåede at læse bogen, før der blev spoilet om den rundt omkring, og det kom virkelig bag på mig. Jeg vendte den sidste side og kiggede måbende på en veninde (som havde anbefalet bogen til mig), "Sådan kan den da ikke slutte???". Det kunne den så åbenbart :D

   Slet
 4. Mathilde Ingerslev24. august 2015 kl. 20.01

  Jeg har faktisk ikke selv læst nogle af disse bøger, men måske jeg skulle ;-)
  Men bøger, som for mig har været tudebøger har helt klart været "Stolthed og fordom" og "Fantomet i operaen" af Gaston Leroux. Sidstnævnte har mange sikkert set som film eller musical, men bogen er noget HELT andet, virkelig smuk og rørende oplevelse - den kan klart anbefales! Derudover så fældede jeg faktisk også tårer til "Harry Potter og Flammernes Pokal" første gang jeg læste den, hvorfor kan jeg ikke huske, da det er 10 år siden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du har et par kleenex klar, så kan det varmt anbefales i hvert fald ;)
   Åh, jeg har faktisk "Fantomet i Operaen" stående på hylden, så jeg burde måske snart få den læst? :D

   Slet
  2. Mathilde Ingerslev4. september 2015 kl. 12.40

   Do it Rikke! Du vil ikke fortryde det i hvert fald :D

   Slet