onsdag den 15. april 2015

Skal vi læse sammen i april? #AnnaOgDetFranskeKys


I april afholder Lovebooks (som er en del af Lindhardt&Ringhof) en read-along, hvor bogen "Anna og det franske kys" af Stephanie Perkins bliver læst sammen med andre læseglade mennesker i hele Danmark. Man kan følge andres læsning og dele sine egne læseoplevelser via hashtagget #AnnaOgDetFranskeKys - det kan være et stemningsbillede af bogen, et yndlingscitat eller noget helt tredje, så længe du bare deler din læsning, og nyder at være med. Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage i denne read-along, og jeg håber også på, at nogle af jer kære læsere, er friske på at deltage. Der er altid noget magisk ved at vide, at der er andre, der er igang med at læse den samme bog som en selv. Hvis du har lyst til at læse mere om denne read-along, så kan du klikke her.

Bogen udkom på dansk den 10. april, og samme dag var også startskuddet for denne måneds read-along. Hvis du endnu ikke har fået købt bogen, så kan du få et lille sneak-peak og læse de første par kapitler helt gratis lige her. Jeg ønsker jer en god læselyst, uanset om I deltager eller ej. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse denne fine bog, som jeg har hørt så mange gode ting om.

6 kommentarer:

 1. Årh, jeg har (desværre) allerede slugt den. Jeg er kæmpe fan! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt! Man kan jo næsten ikke stoppe med at læse, når man allerede er igang! :D

   Slet
 2. Yay. <3 Verdens sødeste, sjoveste og mest romantiske bog! Jeg glæder mig til at høre din mening – og følge din læsning.

  Ps, kærlighed på billederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelthen så sød og god indtil videre! Jeg får sådan lyst til at tage til Paris! :D

   Mange tak! <3

   Slet