lørdag den 25. april 2015

Opdateringer om mit læsedøgn - (Dewey's Read-A-Thon - Forår 2015)

I dag er det tid til Dewey's Read-A-Thon, som starter for mit vedkommende klokken 14! Jeg vil opdatere herinde med diverse ord og billeder, når lejligheden byder sig - så opdateringer vil ske løbende. Derudover kan man også følge min læsning på Twitter, Instagram og Goodreads. Hvis du selv deltager i denne herlige begivenhed, så er du velkommen til at videregive et link som kommentar, så jeg kan følge med i din læsning. Så håber jeg at I alle sammen får en vidunderlig lørdag - uanset om I deltager i læsningen eller ej.


13:36: Så er jeg ved at være klar! Malene og jeg har fået herlig morgenmad, vi har gjort klar til at sætte pølsebrød i ovnen (når vi får lyst til dem), og stillet snacks frem på bordet. Jeg er ved at få styr på de blogs, som jeg vil følge med i, og jeg har svært ved at sidde stille af bare spænding! Lad nu klokken blive 14...

14:00: NU starter de 24 timers læsning! Jeg starter med at læse "Doll Bones" af Holly Black, som jeg har haft liggende på reolen i lidt over et år - så det var vist på tide at den skulle læses!

16:04: Den første pause fra læsningen er hermed igang! Jeg vil lige tjekke de sociale medier, og muligvis sende et par cheers afsted på Instagram, da jeg er cheerleader på #teamdarcy! Jeg nyder Holly Blacks fantastiske skrivestil, men er begyndt at forholde mig en smule skeptisk til historien... Men nu må vi se.

17:47: Jeg fik sendt en masse cheers afsted på Instagram! Det tog længere tid end jeg havde regnet med, men om lidt kører Malene og jeg vist ud efter noget aftensmad... Min mave er begyndt at rumle i hvert fald.

19:40: Vi fik spist aftensmad, og set det nyeste afsnit af 'Once Upon A Time' imens. Nu vender jeg tilbage til læsningen, og regner ikke med at kigge på de sociale medier igen, før jeg har læst min bog færdig.

21:24: Haha snydt. Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere! Jeg har deltaget i to minichallenges indtil videre. "Treasure Hunt" og "Book Spine Poetry" - og det er ret hyggeligt. Så nu sidder jeg lige lidt på de sociale medier inden jeg igen skal prøve at læse min bog færdig.

23:40: JEG HAR LÆST MIN FØRSTE BOG FÆRDIG! Okay, det lød måske lidt for voldsomt, men sidste år tog det mig 12 timer at læse den første bog, da jeg brugte en masse tid på alt muligt andet hygge. Det tog så 'kun' næsten 10 timer denne gang. Det er da fremskridt!

00:16: Den næste bog jeg skal læse fra min stak er "The DUFF", som bliver en fælleslæsning med søde Malene! Vi skal se filmen i biografen på tirsdag med en tredje veninde, så jeg håber da at bogen er nogenlunde god og underholdende.

03:06: Bogen er utroligt underholdende og enormt komisk! Men mine øjne er godt nok ved at være lidt trætte nu, så nu må jeg vist hellere sende lidt flere cheers ud til folket. Vi har fået bagt pølsebrød, og de smager herligt. (For vi har jo ikke nok snacks... Tydeligvis ikke...)

04:10: Jeg er stadig vågen! Jeg har heppet lidt på folk, og har kigget rundt omkring på blogs, Twitter, Instagram osv. Jeg var også lige et smut udenfor for at få lidt frisk luft - det er en smule koldt. Nu sidder jeg igen under min dyne og vil nu vende tilbage til læsningen.

07:54: Så har jeg læst bog nummer to færdig! Jeg er ikke rigtigt træt længere, men ordene på computeren danser lidt for mine øjne. Så jeg vil holde en lille pause fra læsningen. Jeg tror faktisk jeg kommer til at være vågen helt indtil det slutter!

08:18: Når min pause er slut, så vil jeg gå i gang med min graphic novel "Jane Eyre". Jeg er SÅ spændt på den, og det er nok den bog, som jeg har været mest spændt på at læse fra min readathon-stak! Men først skal jeg da lige se Nikoline, som vist skal være med i 'Go' morgen Danmark' her om ikke så længe for at snakke om John Green.

11.49: Så har jeg læst min graphic novel færdig! Den var herlig, og jeg elsker stadig historien om Jane Eyre himmelhøjt! Der var et par tidspunkter undervejs, hvor jeg virkelig kunne fornemme trætheden, og den sniger sig langsomt mere og mere ind på mig.

12:10: Nu går jeg i gang med min sidste bog, som er "Hvis jeg bliver". Jeg når ikke at læse den færdig, men kan lige nå at få et par sider med de sidste to timer.

13:14: Jeg kan simpelthen ikke fokusere på læsningen mere... Så nu vil jeg lige sende et par sidste slutspurts-cheers afsted inden det hele er forbi!

14:00: Nu er mit læsedøgn slut! Det har simpelthen været et skønt read-a-thon! Jeg fik i alt læst 677 sider, hvilket er en lille smule mere end efterårets read-a-thon (hvor bøgerne dog var på dansk, og denne gang var de fleste på engelsk). Jeg har virkelig nydt at følge med i jeres læsning, og det har været virkelig herligt at være cheerleader for en masse glade læsere på Instagram. Tusind tak for at I læste med - jeg vil se frem til næste gang!

70 kommentarer:

 1. Det bliver et fantastisk døgn! :D

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at følge med. Rigtig god læselyst. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og i lige måde! :)

   Slet
  2. Jeg elsker din Jane Eyre graphiv novel <3

   Slet
  3. Jeg er virkelig også glad for den! <3

   Slet
 3. Hahaha - elsker dit billede! :D

  Rigtig god fornøjelse :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha mange tak! ;)

   Tak, og rigtig god læselyst til dig også!

   Slet
  2. Det lyder til, at du hygger dig! Jeg smutter snart i seng. Fortsat god læsning :)

   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
  3. Tak, du må sove rigtig godt! :D

   Slet
 4. Jeg glæder mig til at læse og hygge med dig igen! :D <3

  SvarSlet
 5. Rigtig god læsning til dig! Jeg glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og i lige måde! :D

   Slet
  2. Tak tak :) Og hvor er det fedt at du tager tid ud af din læsning for at heppe på andre. Super fedt! :)

   Slet
  3. Det er også bare så hyggeligt synes jeg! :D

   Slet
 6. Rigtig god læselyst :) Det er så fint det billede af dig med bøger på hovedet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, mange tak! :D
   Og god læselyst til dig også.

   Slet
 7. Held og masser af læselykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilken fin udgave af Jane Eyre - og så endda som tegneserie!
   Tak fordi du så mig i fjernsyn og for sit søde tweet. Det varmede. :D

   Slet
  2. Ja, den var rigtig skøn! :D
   Det var skam så lidt, det var så hyggeligt! :)

   Slet
 8. Yay, it's here, it's now! <3 Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om 'Doll Bones' :D

  SvarSlet
  Svar
  1. JAAA, endelig! <3
   Jeg elsker skrivestilen, og indtil videre er den meget interessant! (Jeg er næsten halvvejs!) :D

   Slet
  2. Hurray!

   Og ja – den er rigtig fin, men stadig på en eller anden måde ikke helt så uhyggelig, som den lægger op til. Eller er det bare mig? Jeg håber, du nyder den dog :D

   Slet
  3. Det har du helt ret i! Hver gang jeg tænker "Åh nej, nu bliver jeg sikkert meget bange!", så falder det lidt til jorden igen... d:

   Slet
  4. Ja lige præcis. Det er meget mere børnet, end forsiden lige lægger op til :p

   Og hey, jeg bør så meget få fulgt op på Once Upon a Time. Snart.

   Slet
  5. Enormt! Jeg blev nok lidt skuffet over at jeg ikke blev skræmt fra vid og sans (som jeg lidt havde forventet) :o

   Det synes jeg virkelig! Hook <3

   Slet
  6. Ja, sådan havde jeg det også! Dukker er creepy, men Holly Blacks historie er meget mere ... børn-på-eventyr-agtig end så meget andet.

   Jeg har knap nok mødt Hook endnu. Jeg tror, jeg sidder fast i ... midten af tredje sæson? Det er helt håbløst!

   Slet
  7. Præcis! Og det er ikke at kimse af, men jeg havde vist forventet noget andet..

   Åh RIKKE altså... Du må igang jo! :D

   Slet
  8. Samme her! Det er lidt en skør cocktail.

   Jeg elsker, at I bager! Totalt overskudsagtigt :D

   Og åååh, I know!!! Men det er svært, når man først kommer SÅ langt bagud :p

   Slet
  9. Haha muligvis, men jeg er godt nok også træt nu! Pyha :o

   Ja det er rigtigt.. Du må afsætte din næste sygedag til det eller sådan noget! ;)

   Slet
 9. Ja, masser af snacks skal der til:0) Jeg skal også snart have fundet lidt, og lavet en lille kop te. God læselyst :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Snacks er bare SÅ godt! God fornøjelse, og tak! :D

   Slet
  2. Dejligt, at læsningen går frem af:0) Glæder mig til, at høre hvad I syntes om "Duff":0)

   Slet
  3. Indtil videre er den virkelig sjov og underholdende! :D

   Slet
 10. #Readathon is the time of year
  for readers to gather for books and cheer
  so read that book, eat that snack
  ‘cause #Dewey’s back

  HAPPY READING!!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, du er for sød! Happy reading, til dig også! :D

   Slet
 11. Rigtig god læselyst til dig søde :) <3

  SvarSlet
 12. Dejligt, at du nyder det - det gør jeg i hvert fald også! Og jeg er MEGET imponeret over jeres slikskåle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også aaaalt for mange snacks jo! Men man får lyst til lidt af hvert! d:

   Slet
  2. Ja, det gør man! Jeg skal også snart have gang i kaffe og bland-selv-slik ;-)

   Slet
  3. Det lyder som en god idé! :D
   Nogle gange ville jeg ønske at jeg drak kaffe... Men må nøjes med sodavand!

   Slet
 13. We don’t care
  if it’s big or small.
  Read them once
  read them all.
  Gooooo #DEWEY!
  #Dewey #Readathon #RahRahReadathon #TeamFrodo

  SvarSlet
 14. "Nu tjekker jeg først når..." - det siger jeg også konstant! :D Haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha det må være dagens mantra! ;)

   Slet
 15. Uh, 'Once Upon a Time', elsker den serie!

  Jeg håber du stadig nyder læsningen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er simpelthen fantastisk! :D

   Det gør jeg bestemt!

   Slet
 16. Jeg opdaterede mig også lige på Once Upon a Time i går aftes, men tror alligevel stadig jeg mangler et enkelt afsnit.

  SvarSlet
  Svar
  1. UHHH, du skal altså se det seneste afsnit! Det er SÅ... Ja!

   Slet
  2. Jeg ved det godt, man skal bare lige finde tiden du ved ;)

   Slet
 17. Tillykke med den første bog! :)

  SvarSlet
 18. Fedt, at I stadig er vågne, og at jeres "nattebog" er så underholdende! Jeg er vildt misundelig på jeres pølsebrød, det kunne jeg godt lidt klare et par stykker af her midt i natten :)

  Tror I, at I kan holde jer vågne hele natten? Held og lykke uanset, og happy reading!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt nok ved at være lidt småtræt, men lige nu nægter jeg altså at sove! Haha :D
   Jeg håber det i hvert fald, men nu må vi se... Mange tak og i lige måde!

   Slet
 19. Happy Read-a-Thon!
  Vi er trådt ind i den 21. time og der er under 4 timer tilbage. Dette Read-a-Thon har været mindeværdigt og fantastisk, husk at nyde den sidste del af det til fulde. Der er hele 6 måneder til vi oplever det igen. Tag dig tid til at sende en kærlig tanke til den forfatter du læser, spis de sidste rester i snackskålen, og hvis du har lyst, så smut ud og fjol rundt med os andre på Twitter, blogs etc. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde!
   Det har været så skønherligt at deltage <3

   Slet
 20. Phew, så er det slutspurt! Åh, hvor har vi klaret det godt, synes jeg. Og åh, hvor er jeg træt!

  Sejt med graphic novel. Jeg har også selv skiftet over til Sandman; det passer altså bare bedst til trætte øjne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også at vi har! Og mine øjne har godt nok også svært ved at holde sig åbne mere..

   Den var skøn! Åh, gid det var mig. Men ja, det er godt med lidt afveksling :D

   Slet
 21. Super sejt gået! Og hvor er det vildt, du kom igennem natten. Jeg kunne slet ikke holde mig vågen :) Men det havde jeg nu heller ikke regnet med, jeg ville.

  Tak for et hyggeligt døgn! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :D
   Og selv tak for et herligt læsedøgn!

   Slet
 22. Lyder så så hyggeligt, og elsker bogbalance-billedet :D

  Fik desuden straks lyst til saltkringler fra Clickmix.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også et skønt døgn! :D
   Haha og mange tak.

   DET ER DE BEDSTE!!! <3

   Slet
 23. Godt gået! Jeg tror vist lige jeg skal se lidt nærmere på den 'Jane Eyre'-graphic novel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Den kan varmt anbefales i hvert fald :)

   Slet