fredag den 24. april 2015

Dewey's Read-A-Thon - Forår 2015


Lørdag den 25. april deltager jeg i Dewey's Read-A-Thon. Det foregår sådan, at folk fra hele verden kan tilmelde sig til at læse så meget som muligt på 24 timer. I Danmark er starttidspunktet sat til klokken 14, hvor man så skal prøve at læse så meget man kan indtil søndag klokken 14. Jeg deltog i efterårets read-a-thon, og det var simpelthen så hyggeligt! Hvis man har lyst til at deltage i læsningen, så kan man tilmelde sig officielt her, men det er ikke en nødvendighed for at være med.

Malene og jeg har igen planlagt at bruge vores læsedag sammen. Så forsyningerne er hentet fra Tyskland, og det kommer til at foregå i min lejlighed i Odense ligesom sidste år. Vi vil iføre os noget rart tøj, og forberede os på at læse en masse - og denne gang har jeg også tilmeldt mig som cheerleader! Så jeg skal også heppe på en masse læsere i løbet af de 24 timer, og det bliver simpelthen så finurligt! Derudover glæder jeg mig til at følge folks læsning på de sociale medier. Sidst men ikke mindst, så har jeg jo skulle udvælge en bogstak, som skal udgøre bøgerne for mit Read-A-Thon.

Til forrige read-a-thon var jeg slet ikke klar over, hvor meget tid jeg ville bruge på at følge andres læsninger, så jeg overvurderede tydeligt, hvor meget jeg kunne få læst. Så i år er målet lidt mindre. De bøger jeg har valgt udgør så cirka 819 sider. Men jeg er forberedt på, at jeg muligvis ikke når det hele, da jeg virkelig nyder at se hvad andre foretager sig, og så skal jeg også heppe på folk i år!

Efter mange dages overvejelser så er jeg nået frem til en endelig bogstak! Jeg starter ud med at læse "Doll Bones", som jeg længe har haft stående på min reol, og som jeg ikke kan vente med at læse, da jeg elsker Holly Black! Jeg har derudover valgt "DUFF", som bliver en slags fælleslæsning med Malene, da vi også skal ind og se filmen sammen på tirsdag. Derudover skal jeg også læse min første graphic novel som er "Jane Eyre", og jeg gemmer den til de sene nattetimer, selvom jeg er virkelig spændt på den, og egentlig bare vil læse den nu! "Hvis jeg bliver" kommer til at være en 'fylder', hvis jeg når at få de andre bøger læst, og stadig har tid tilbage.

14 kommentarer:

 1. Sikke en fin lille stak bøger :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse dem! :D

   Slet
 2. Åh, dt bliver simpelthen SÅ hyggeligt! Jeg glæder mig til at følge dig – og til at høre, hvad du synes om 'Doll Bones'! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så godt! Jeg glæder mig virkelig også til at følge med i din læsning! :)

   Slet
 3. God og varieret stabel! Jeg overvejer også at læse 'Doll Bones' på et tidspunkt, så jeg håber, du anmelder den, når du har læst den :-)

  Rigtig god læsning i morgen!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg i hvert fald! :D

   Mange tak, og i lige måde, hvis du også læser med!

   Slet
 4. Åh, glæder mig simpelthen så meget til i morgen! Har planlagt at sove længe, og virkelig bruge formiddagen på at hvile ud efter den første arbejdsuge, og så skal jeg lige have taget en lille opvask. Og SÅ er jeg så klar til Read-a-Thon, skønne bøger og tonsvis af læseglæde og -snak på twitter og rundt omkring. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh, det bliver så fantastisk! Jeg glæder mig SÅ meget, både til læsning, snack-spisning, og snak på de sociale medier (og jeg skal også sende cheers til folk!) :D

   Slet
 5. Fin, fin bunke! Det bliver bare SÅ hyggeligt, og jeg kan love dig, at det er endnu mere hyggeligt at være cheerleader :)

  Glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver herligt! :D
   Jeg glæder mig så meget!

   Slet
 6. En skøn bogstak du har udvalgt:-) Glæder mig til at følge din læsning, og høre hvad du syntes om "DUFF". :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også spændt på den! :D

   Slet
 7. Spændende bog stak. Og hvor lyder det hyggeligt at du læser sammen med en anden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også super hyggeligt, og det hjælper til at holde en vågen! :D

   Slet