onsdag den 29. april 2015

#4 Giveaway "Tiger Lily" - BLOGGENS FØDSELSDAG

Tiger Lily af Jodi Lynn Anderson
Tiger Lily af Jodi Lynn Anderson

I anledningen af at min blog fylder 1 år (selvom den er to år gammel*) har jeg besluttet mig for at der er en af jer fantastiske læsere, som skal have æren af at vinde bogen, som var den bedste bog jeg læste i 2014 (og som derudover er en af mine yndlingsbøger!). Jeg har snakket løs om den, anbefalet den og gjort hvad jeg kunne for at sprede budskabet. Bogen som man kan vinde er "Tiger Lily" af Jodi Lynn Anderson. Bemærk venligst at bogen er på engelsk. Jeg læste denne bog sidste sommer og knuselsker den simpelthen! Min anmeldelse af den kan læses her.

*Bloggen har eksisteret i to år, men dens nuværende indhold dateres tilbage til den 29. april 2014, og jeg har derfor valgt at denne dag skal fejres som den officielle 'fødselsdag'.

"Before Peter Pan belonged to Wendy, he belonged to the girl with the crow feather in her hair. . . .

Fifteen-year-old Tiger Lily doesn't believe in love stories or happy endings. Then she meets the alluring teenage Peter Pan in the forbidden woods of Neverland and immediately falls under his spell.

Peter is unlike anyone she's ever known. Impetuous and brave, he both scares and enthralls her. As the leader of the Lost Boys, the most fearsome of Neverland's inhabitants, Peter is an unthinkable match for Tiger Lily. Soon, she is risking everything—her family, her future—to be with him. When she is faced with marriage to a terrible man in her own tribe, she must choose between the life she's always known and running away to an uncertain future with Peter.

With enemies threatening to tear them apart, the lovers seem doomed. But it's the arrival of Wendy Darling, an English girl who's everything Tiger Lily is not, that leads Tiger Lily to discover that the most dangerous enemies can live inside even the most loyal and loving heart."

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at lægge en kommentar, hvor du fortæller om, hvilken bog du glæder dig mest til at nyde udenfor i det gode vejr. Derudover skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Sidst men ikke mindst, så skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.  

Konkurrencen kører til og med den 10 maj, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder.

Tiger Lily af Jodi Lynn Anderson

83 kommentarer:

 1. Uuuh, jeg glæder mig rigtig meget til at læse Carrie Hope Fletchers nyudgivne bog All I Know Now her til sommer ^_^
  HappenStancie(a)gmail.com
  Knus Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg slet ikke hørt om! Spændende! :D

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen! :)

  SvarSlet
 3. Årh, stort tillykke med bloggens fødselsdag! Det er da kæmpe stort! :)

  Jeg glæder mig allermest til at afslutte Harry Potter-serien i solskinsvejret - det bliver virkelig godt. Det har jeg glædet mig til virkelig længe!

  Mail: carolinethomassen(a)gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Caroline! :D

   Åh, det forstår jeg godt! Det er også så magisk.

   Slet
 4. Tillykke tillykke med bloggens fødselsdag, søde Rikke - keep up the good work :)
  Jeg glæder mig til jeg engang endelig får til til at nyde resten af Far From the Madding Crowd af Thomas Hardy i det gode vejr!

  Hilsen Bjørk
  bjork.egholm@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak kære Bjørk! :')

   Det forstår jeg virkelig godt! Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den!

   Slet
 5. Stort tillykke! :)

  Uha det synes jeg er et svært spørgsmål, for der er jo en masse bøger jeg glæder mig til at læse, uanset årstiden ;) Jeg har dog for nyligt fået Lolita, og den tror jeg er den perfekte bog at læse mens jeg ligger på græsset og nyder solen :)
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)

   Uhh, det synes jeg lyder som en god plan! Jeg glæder mig til at læse hvad du synes om den! :D

   Slet
 6. Tillykke :) Der er mange, men Shadow Study af Maria V. Snyder er helt klart en af dem som jeg glæder mig mest til at få fingre i.
  jenniferolsen12@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg skal altså også snart have læst noget af hende Maria dér! ;)

   Slet
 7. I dag er det bloggens fødselsdag, hurra hurra hurra :D
  Jeg glæder mig allermest til at sidde ved badehuset på Løkkenstrand med serien om Hulebjørnens klan og Aylas rejse fra hulekvinde til knap-så-meget hulekvinde :D Den serie er så smukt skrevet og de sex-scener er da langt bedre end Fifty Shades of Grey xD!

  gabriellasaaby@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha du er så sød! :D

   Åh, det lyder nu heller ikke helt dårligt da! ;)

   Slet
 8. Tillykke!

  Jeg har lige læst Anna og det franske kys - og derfor glæder jeg mig til den næste bog udkommer på dansk (det skulle den vist gøre her til sommer), så det må være en rigtig sommerbog!

  benteskou (a) gmail (.) com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!

   Den har jeg også lige læst - og jeg glæder mig virkelig også til den næste! :D

   Slet
 9. Tillykke med bloggens fødselsdag! :) og sikke en fin præmie!

  Uha, svært spørgsmål, der er virkelig mange bøger jeg glæder mig til at nyde i det gode vejr, lige så snart mine eksaminer er overstået :D men specielt glæder jeg mig til at genlæse Harry Potter bøgerne, som jeg har planer om at bruge noget af min sommer på :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D

   Sådan har jeg det virkelig også! Og åh, hvor lyder det bare magisk! :')

   Slet
 10. Tillykke med bloggens fødselsdag,jeg glæder mig til at læse Løvetæmmeren af Camilla Läckberg, mens jeg nyder solen i haven. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Den har jeg ikke hørt om før, men det lyder meget lækkert! :D

   Slet
 11. Tillykke med bloggen :D

  Jeg glæder mig mest til End of Days af Susan Ee. Den udkommer her i maj og jeg har glædet mig som et lille barn siden jeg læste World After! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D

   Ahh hvor spændende! Så burde jeg vel få kigget lidt på den serie engang, hvis den er så god! :o

   Slet
 12. Tillykke med bloggen søde Rikke :) fortsæt endelig det gode stykke arbejde ;)
  Jeg glæder mig til at komme ud og genlæse Skammerens datter af Lene Kaaberbøl :)
  Email: ne-wi@hotmail.com
  Knus Tanja

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Tanja! :D

   Åhh, det forstår jeg godt! Det gad jeg altså også godt snart!

   Slet
 13. Tillykke med bloggens fødselsdag mausi!! <3

  Jeg glæder mig til at synke ned i nogle børnebøger til sommer (det er i hvert fald planen, at det skal ske!).
  Især fortællingerne om Narnia ligger højt på listen. <3

  hulgaard92@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skønneste mus! <3

   Uhhh, det lyder nu meget lækkert! ;)

   Slet
 14. Tillykke med bloggen :)

  Jeg glæder mig til at læse rigtig mange bøger udenfor men den jeg ser mest frem til er Jojo Moyes En plus En, den har jeg nemlig stadig ikke nået.

  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)

   Den har jeg heller ikke fået læst endnu, så vi må håbe den er god!

   Slet
 15. Jeg glæder mig meget til Open Road Summer af Emery Lord. Og Borte med blæsten skal også tackles denne sommer! :)
  ireneejensen @hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg glæder mig altid over alle de læseoplevelser jeg har. Lige meget hvormeger hvor de foregår. Jeg har lige lagt en af Harukis fra mig og tænker at det må bære Jojo der står for tur. Lidt easy reading er vist passende nu ;)

  /Kamille
  Karinakamille@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en god indstilling at have! ;)

   Jeg vil også gerne have læst mere Jojo Moyes her til sommer!

   Slet
 17. Tillykke :)

  Jeg glæder mig rigtig meget til sidste del af dødens instrumenter af Cassandra Clare, der udkommer på dansk inden længe :)

  Mia / tulipanbusk@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)

   Uhh ja det er rigtigt! Jeg er kun igang med bog nummer to, så jeg har lidt til gode endnu! ;)

   Slet
 18. TILLYKKE med fødselsdagen :D Nu er jeg jo en af dem du har lånt din version af Tiger Lily til ;) Og den er god! Så hvis jeg skulle vinde skal min søster have den!
  Jeg glæder mig til at få tid til at læse Salman Rushdies De Sataniske Vers, den har stået på hylden i en rum tid efterhånden.

  Kram Rikke/r.bergmann@mail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange taaak! :D
   Jaaa, den er fantastisk jo! Den SKAL bare deles med alle! <3
   Det lyder som en god plan!

   Slet
 19. Tillykke med bloggens fødselsdag :)
  Jeg glæder mig til at læse Brandon Sandersons bog The Way of Kings. Jeg aner ikke hvornår jeg kommer igang for det er lidt af en moppedreng, men jeg glæder mig meget til at begynde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Jeg har hørt så meget godt om Brandon Sanderson, og skal snart have læst 'Stålhjerte' - det glæder jeg mig også til! :)

   Slet
 20. Tillykke med bloggens fødselsdag – hvor er det dog en herlig fødselsdagsbog, du har fundet! :D

  Jeg glæder mig til at begynde "The Chronicles of Secret Riven" af Ronlyn Domingue, når sommeren melder sin ankomst. Det er fortsættelsen til "The Mapmaker's Daughter", som jeg læste i begyndelsen af sommeren sidste år. Den var fantastisk, og jeg håber sådan, at jeg vil holde lige så meget af fortsættelsen :D

  Hilsen Mette :D
  Mail: mette_korup_jensen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er jeg glad for at du synes! ;)

   Den har jeg slet ikke hørt om før! Det må jeg da lige se lidt nærmere på! :D

   Slet
 21. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! :) Jeg nyder at læse med og sikke en fin bog du har valgt. Jeg har desværre ikke læst den endnu, men skal helt klart have kigget nærmere på den forfatter. Jeg glæder mig til den dag sommerferien starter og jeg kan sætte mig ud og fordybe mig i Terry Pratchett-bøger sammen med min kæreste - det bliver SÅ skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er jeg virkelig glad for! :D
   Jeg har heller ikke fået læst andet af hende endnu, men Tiger Lily var fantastisk!
   Åh, hvor lyder det dog som en skøn sommerferie I skal have!

   Slet
 22. Ja, der er jo rigtig mange gode bøger jeg gerne vil læse i solen. Den jeg nok glæder mig mest til lige nu er A Court of Thorns and Roses af Sarah J. Maas som udkommer lige om lidt! :D
  mhlind87@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Og tillykke med bloggens fødselsdag også da! :)

   Slet
  2. Uhh, det lyder spændende! :D

   Og mange tak! :)

   Slet
 23. Tusinde gange tillykke!!👏 uha, jeg glæder mig i det hele taget bare til at kunne læse - der har ikke været meget læse/blog tid de sidste par måneder😭 men jeg glæder mig rigtig meget til at læse Lila! 😊
  Womanwhoreads@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak! :D
   Det forstår jeg virkelig godt - det er altid ekstra tiltrængt, hvis man har haft en pause væk fra det hele!

   Slet
 24. Kæmpe tusinde gange tillykke med bloggens fødselsdag. Jeg håber, du bliver ved mange år endnu :)

  Åh, der er jo virkelig mange. Lige nu kræser mine tanker nærmest om alle bøger i min samling - sådan er det vidst, når eksamen opsluger al ens tid ;) Men den jeg lige pt. glæder mig aller mest til, må nok være "Split Second" af Kasie West. Jeg læste den første bog i serien tidligere på året og elskede den virkelig. Jeg glæder mig derfor helt vildt til at læse fortsættelsen, og finde ud af hvad der kommer til at ske. Den lyder nemlig mindst lige så fantastisk som den første bog :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak sødeste Simone! <3

   Jeg vidste slet ikke at der også kom en efterfølger til den! Men det lyder spændende! :D

   Slet
 25. Det er da et svært spørgsmål :D
  Hm... det må være 'Yours Truly'. Tror jeg.

  Og stort tillykke med blogfødselsdagen!

  Mvh.
  Den lille Bogblog - pisk.riset [snabela] gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det er enormt svært ja, men det er jo det sjove ved det! ;)

   Mange tak! :D

   Slet
 26. Kæmpe tillykke med den fine dag! Jeg er virkelig glad for at have "fundet" dig og bloggen, og vil følge med mange år fremover :)

  Det er jo nærmest et umuligt spørgsmål at svare på, men jeg glæder mig virkelig til at sidde i vores sommerhus på den yderste vestkyst og læse videre i den fantastiske og benhårde "Malazan Books of the Fallen" serie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak! Det gør mig rigtig glad at høre! :')

   Åh, hvor lyder det bare skønt! Serien har jeg dog ikke hørt om, men det kan da kun blive fantastisk! :D

   Slet
 27. Åh altså hvor er det fint med alle disse konkurrencer i anledning af fødselsdag.
  Jeg glæder mig til at læse Raymond Carver's "Begyndere" igen igen, da jeg typisk genlæser den engang per ferie....
  Jeg krydser fingre. Tusind tak for en dejlig blog. God onsdag aften
  Min mail er: melgaard.r@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver så glad, når jeg kan give lidt igen til mine dejlige læsere! :D
   Den har jeg ikke hørt om - men den må være god siden den fortjener så mange genlæsninger, tænker jeg! ;)
   Mange tak for de fine ord <3

   Slet
 28. Den lyder spændende! Jeg glæder mig til at læse kvinden i buret.. og i det hele taget hele den serie af Jussi Adler-Olsen.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er der nok at læse i hvert fald! ;)

   Slet
 29. Hurra hurra hurra, stort tillykke med bloggens fødselsdag. :)

  Jeg glæder mig allermest til at læse mine to nyanskaffelser af Tracy Chevalier: Brændende Ild og Jomfruen med Enhjørningen.

  sofie.slott@ gmail.com (Jeg har lavet et mellemrum i min mail for at undgå spam. :) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D

   Jeg har også for nyligt købt Jomfruen med Enhjørningen, så den skal jeg forhåbentlig også læse snart!

   Slet
 30. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Den bog jeg glæder mig mest til at læse i solen er Anna and the French Kiss :)

  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D

   Det er virkelig også en god sommerbog!

   Slet
 31. Tillykke med bloggens fødselsdag :)

  Jeg har hørt at denne skulle være rigtig god: Hundens ører af Maria Ernestam

  Loui81@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)

   Den har jeg ikke hørt om, men spændende!

   Slet
 32. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse: Sandheden om Harry Quebert.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skulle vist også være ret god har jeg hørt! :)

   Slet
 33. Jeg glæder mig meget til at læse "Since You've Been Gone" af Morgan Matson - bogen er ikke ny, men jeg venter lige til sommer, før jeg køber den :)
  Tillykke med fødselsdagen xx

  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, den skulle også være rigtig sommer-agtig! :D

   Mange tak! :)

   Slet
 34. Jeg glæder mig til at læse "Lykken er is" og ja jeg stornyder at læse kogebøger også😃

  Kh.
  Anne-Marie ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 35. Wow, den lyder god! Jeg har en del, lige nu må det være "The book thief" af Markus Zusak, som jeg har lånt af en veninde. Jeg er lidt igang, og jeg synes den er så fin og .. finurlig må være det bedste ord, selvom jeg ikke engang synes det er nok. Jeg er ret vild med den allerede, og glæder mig til 3 måneders sommerferie, UDEN unilæsning!

  Caroline Stadsbjerg
  caroline-os@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. *Uden unilæsning betyder slut med videnskabelige artikler og flugt ind i den fiktive verden. Gud hvor jeg glæder mig!

   Slet
  2. Den er virkelig også god! :D
   Ahh, jeg har endnu ikke fået læst den! Men det har jeg til gode.
   Jeg kan SÅ meget følge dig! Glæder mig også til sommerferie! d:

   Slet
 36. Glæder mig meget til endelig at få læst Dr. Zucharoffs. testamente færdig i sommerferien, hvor studiebøgerne kommer på hylden ihvertfald i et par uger.
  Michellehjensen89@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart nok at få lidt pause fra studielæsningen indimellem ja! :D

   Slet
 37. Uhh, jeg kan lige nå det :D Hej sødeste Rikke-mus <3 Jeg er vild med din blog - anede slet ikke at du stadig havde gang i den slags! Selvom jeg ikke har læst så meget førhen, har du virkelig givet mig min læselyst igen og håber, at du måske kan anbefale mig nogle gode bøger til sommerferien? Nå, skriv til mig! Indtil videre er jeg dog helt sikker på, at jeg skal have læst Giganternes Fald af Ken Follett, som min mor har anbefalet mig :D Håber du har det skønt <3
  Knus og kys fra Marianne :*
  mariannedixen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde mus! Mange tak - jeg kan jo aldrig helt lade vær' ;D
   Det er jeg virkelig glad for at høre - og jeg sender lige en sommer-liste afsted til dig her snart!
   Kæmpe kram <3

   Slet
 38. Årh! I really want to read it! *o*

  SvarSlet
 39. Tillykke med blog-jubilæet! Håber du har det godt!
  Hmm. Den her sommer.. Jeg vil nok egentlig bare gerne læse alt andet end mine forbandede skolebøger efterhånden. Men en god omgang Hunter Thompson tror jeg ihvertfald det bliver til. Nok Fear and Loathing on the Campaign Trail, siden det er en af de få jeg ikke har taget mig sammen til at læse endnu! Godt bliver det ihvertfald :-D
  Mailen er danniea1000@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Den fornemmelse kender jeg alt for godt! ;)
   Det lyder spændende!

   Slet
 40. Jeg tænker sommeren skal tilbringes med Folletts century trilogien:)
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet