tirsdag den 10. marts 2015

Teater: "Skammerens Datter"

Teaterforestillingen baseret på Lene Kaaberbøls "Skammerens Datter" var egentlig udsolgt på Odense Teater - men de besluttede sig for at vise den en ekstra uge! Så to piger fra studiet og jeg besluttede os for at se det den 9. marts. Jeg var simpelthen SÅ spændt!


Jeg havde så mange forventninger til denne forestilling, og de blev mere end bare indfriet! Det var så fantastisk, og jeg nød det i fulde drag. Jeg nynnede sangene på vej hjem fra teateret, og er stadig høj på følelsen af spænding.

Musikken og sangene var vidunderlige, jeg blev rørt flere gange og fik kuldegysninger af de smukke sangstemmer. Skuespillerne var virkelig dygtige, og jeg var så imponeret over deres stemmer - og deres harmoni når de sang sammen. Men kombinationen af teater, musik og sang var så imponerende, og jeg levede mig så meget ind i den fantastiske forestilling!

Kostumerne var så velvalgt, og jeg synes det var fedt, at skuespillerne ikke kun blev på scenen, men bevægede sig rundt over det hele - også i pausen! Hvilket var en super effekt, det at hive folk ind i fortællingen igen, lige inden pausen var slut. Skuespillet var så godt, at jeg rent faktisk synes at 'skurken' var charmerende...

Jeg blev blæst totalt bagover, og det er en forestilling jeg sent vil glemme. Jeg har en manisk trang til at genlæse de fantastiske bøger som Lene Kaaberbøl har skrevet, og det kan ikke gå hurtigt nok. Den forestilling var simpelthen magisk, og fik fremhævet alt det gode og fantastiske i den fortælling.

(Billederne er pressefotos fra Odense Teater)

10 kommentarer:

 1. Ej hvor ville jeg gerne se den forestilling, men det nåede jeg desværre aldrig, den lyder godt nok fantastisk. Så jeg må tage til takke ;) med filmen der kommer i denne måned i stedet for. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var virkelig også god! Jaaa, den er jeg godt nok også spændt på at se! :D

   Slet
 2. Ej, hvor dejligt at du også havde en fantastisk oplevelse med det stykke. Jeg er spændt på om Odense Teater også vælger at lave en opsætning af 2'eren - ligesom Østre Gasværk gjorde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det virkelig!!! Jeg var så betaget, så jeg ville fluks bestille billetter til 2'eren, hvis det var! :)

   Slet
 3. Årh jeg ville også så gerne have været inde og se den! Og nu har jeg jo bare endnu mere lyst xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha forståeligt nok! Sangene kører på repeat lige for tiden i hvert fald ;)

   Slet
 4. Gud, kører den stadig. Jeg troede den var færdig for længst, nu filmen kommer. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Odense valgte at lave deres egen udgave af den Østre Gasværk havde lavet! :D

   Slet
 5. Eeej, hvor snyd! :D Gid det var mig.

  - Anne

  SvarSlet