torsdag den 19. marts 2015

#3 Giveaway - "Hermione Grangers Tidsvender"


Hvem har ikke altid drømt om at have en tidsvender? At kunne nå flere ting i løbet af døgnets 24 timer, end det burde være muligt? Jeg medbragte selv min egen tidsvender til eksamen - hvis det nu skulle gå helt galt! Til alle mine Harry Potter-elskende medlæsere, så har jeg i øjeblikket arrangeret en giveaway via min blogs facebookside, hvor du har chancen for at vinde en efterligning af Hermione Grangers berømte tidsvender! 

Alt du skal gøre for at deltage er, at like bloggens facebookside, samt finde opslaget med billedet af tidsvenderen, og skrive navnet på to af dine venner/veninder, som måske har lyst til at følge min blog, og deltage i konkurrencen. Held og lykke!

Vi hører første gang om tidsvenderen i 'Harry Potter og Fangen fra Azkeban':

"Hør nu nøje efter," sagde Dumbledore; han talte lavmælt, men meget tydeligt. "Sirius er låst inde på professor Flitwicks kontor, som ligger på syvende etage. Vindue nummer tretten fra Vesttårnet. Hvis alt går vel, vil I have reddet mere end et uskyldigt liv i nat. Men husk dette, begge to. I må ikke lade jer se. Frøken Granger, du kender loven - du ved, hvad der er på spil ... I - må - ikke - blive - set."
Harry havde ikke den fjerneste anelse om, hvad der blev talt om. Dumbledore havde allerede vendt sig for at gå. Han standsede op og så tilbage på dem med hånden på dørgrebet.
"Jeg låser jer inde. Klokken er," han så på sit ur, "fem minutter i midnat. Frøken Granger, tre omgange skulle være nok. Held og lykke!"

"Det hedder en tidsvender," hviskede Hermione.

Konkurrencen kører til og med den 2. april, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder, som vil blive nævnt både på facebook og her på bloggen.

10 kommentarer:

 1. Haha, jeg har selv lige købt en til mig selv, som kom med posten i går da du lancerede din konkurrence! :D
  Jeg siger så til mig selv at jeg sikkert ikke ville have vundet din konkurrence alligevel ;)

  Men rigtig god konkurrence btw :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så den godt! Det var lidt pudsigt! ;D
   Haha, man ved jo aldrig... ;)

   Tak!

   Slet
 2. Den vil jeg så gerne vinde til min datter som er en sand Harry Potter og især Hermione fan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt - den er virkelig også fin! :D

   Slet
 3. Mine børn elsker Harry Potter, så jeg håber så meget jeg kan vinde den.

  Kh.
  Anne-Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at høre, at Harry Potter-ånden får lov til at leve videre i generationerne :D

   Slet
 4. Den vil jeg supergerne vinde til min datter, som er stor Hermionefan :-)!

  Gode hilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt! Hermione er jo fantastisk! :D

   Slet
 5. Den er såå fin! :)

  Hvor kan den købes henne? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig!
   Man kan købe den mange steder på nettet, men jeg tror at den er billigst på Ebay! :)

   Slet