lørdag den 31. januar 2015

Filmen: "Big Hero 6"

Fredag den 30. januar var jeg i biografen med en ven og min lillebror. Vi skulle se "Big Hero 6", som havde premiere den 29. januar.


Det var med forholdvis store forventninger, at jeg begav mig ind i biografen for at se denne film. Jeg elsker Disney, og alt hvad de fantastiske folk rører ved bliver altid fantastisk. De skuffer mig virkelig sjældent - og jeg blev heller ikke skuffet denne gang. Big Hero 6 er sådan en sød og herlig børnefilm, som både rørte mig, og fik mig til at skraldgrine.

Disney laver altid flotte animationsfilm, og denne er ingen undtagelse. Der er så mange små detaljer, og der er tænkt på selv de mindste ting - som katteformede brød i tantens bageri/café (det er vist kun mig, der lægger mærke til sådan noget...). Karaktererne i filmen er lige til at holde af, også selvom de ikke er helt perfekte. Jeg elsker at hovedpersonen Hero har nogle bestemte fejl, så han er mere menneskelig, og ikke bare 'the good guy' hele tiden.

Noget der især ramte mig ved denne film er, hvor meget der indirekte bliver lagt fokus på ens følelser, og hvorfor man reagerer som man gør, og hvad man har brug for i bestemte situationer. Mere kan jeg desværre ikke uddybe uden at røbe for meget, så jeg vil virkelig bare anbefale jer at se den. Selvom det jo er en 'børnefilm', så kan den bestemt ses af voksne - og det er det, som jeg elsker ved Disney. De kan lægge så mange undertoner, så børn forstår det væsentlige, men voksne fanger det der er bag ordene og handlingerne.

14 kommentarer:

 1. Big Hero 6 lyder virkelig sød, og smart at se den med sin bror :) Jeg havde ikke tænkt mig at se den her film. Fordi den ikke rigtig sagde mig noget, men nu hvor jeg har hørt så meget om den, og set små klip fra den. Kunne jeg godt blive fristet til se den på et eller andet tidspunkt.

  Jeg har lige set dit nye banner/header, og det er super fint :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også skøn! :D

   Åh mange tak - jeg er virkelig også glad for det!

   Slet
 2. Lader til at have været rigtig hyggeligt! :-)

  Kig meget gerne forbi min nye blog ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Ej nu glæder jeg mig bare endnu mere til at se den! :3

  SvarSlet
 4. Den film. DEN FILM. Den er så god, så hjertevarm og så morsom. Jeg græd(!) så meget til sidst, og ellers grinede jeg min vej gennem hele filmen. Åh. Så, så, så god på sådan en helt uforudset måde.

  SvarSlet
 5. Åh, jeg ville så gerne se den her film. Ved dog ikke om jeg når at få råd mens den kører i biografen, men at vente på DVD'en virker bare lidt ubærligt. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig det værd, synes jeg! :D

   Slet
 6. Jeg har overvejet at se den. Jeg når det nok ikke i biografen, men så må jeg låne den senere på året, når det bliver muligt. Elsker animationsfilm :)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god idé! Tror også du vil synes om den så! :D

   Slet
 7. Eeej, tror lige den er noget for mig, tak for tip!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er i hvert fald god! Det var så lidt :D

   Slet