tirsdag den 9. december 2014

"Tales from the Arabian Nights" - Andrew Lang

Tales from the arabian nights af Andrew Lang
Tales from the arabian nights af Andrew Lang
Original titel: Tales from the Arabian Nights - Forfatter: Edited by Andrew Lang - Forlag: Wordsworth - Sidetal: 352

"The beautiful Scheherazade's royal husband threatens to kill her, so each night she diverts him by weaving wonderful tales of fantastic adventure, leaving each story unfinished so that he spares her life to hear the ending the next night."

Denne bog var spændende og interessant! Jeg tog på opdagelse i en masse gamle eventyr og fortællinger, hvor jeg samtidig fik den rigtige historie om blandt andet Aladdin og Sinbad. Jeg nød de fleste af historierne, og der var ikke rigtigt noget tidspunkt, hvor jeg kedede mig eller ikke syntes den var spændende.

Jeg synes det er en herlig effekt med rammefortællingen - hvor vi er inde i en historie, i en historie og muligvis i en anden historie. Man skal holde hoved og hale i det, i nogle enkelte eventyr, men ellers fungerer det ret godt. Derudover er der de fineste illustrationer i bogen af H. J. Ford.

Jeg kunne godt tænke mig at læse alle historierne fra 1001 nats eventyr, da denne udgave blot er redigeret af Andrew Lang, som har udvalgt 33 eventyr - som er unikke hver især.

2 kommentarer:

  1. De bøger er bare SÅ søde! Jeg står altid og studerer dem lidt når jeg spotter dem i Bog&ide:D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er de nemlig! Haha det gør jeg også :D

      Slet