onsdag den 3. december 2014

"Berømt" i 2 sekunder


Som de fleste af jer sikkert har bemærket, så læste jeg "Endgame: Kaldet" af James Frey for et stykke tid siden, og som jeg også har skrevet i min anmeldelse, så er det meget mere end en læseoplevelse. Der foregår konstant en masse ting via de sociale medier, og det seneste jeg har set (og deltaget i) var en konkurrence på Twitter (@EndgameIsComing), hvor man skulle vise sit eksemplar af bogen, og fortælle hvor i verden man befandt sig. Jeg var umiddelbart den eneste fra Danmark der deltog - jeg vandt desværre ikke - men jeg er derimod kommet med i deres video, hvor de har samlet et par videoer fra hele verden. Det er 2 sekunders berømthed, og jeg finder det lidt spøjst! Jeg er at finde ved 0:52. Jeg nød det så længe det varede!  
(Dem der følger bloggen på Facebook, fandt også ud af dette igår..)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar