fredag den 5. december 2014

#2 Giveaway "BOOK-bogstøtte"

Denne giveaway er venligst sponsoreret af Det Gl. Hønsehus.

I anledningen af julen, så har jeg valgt at lave en giveaway med denne fine sølvfarvede bogstøtte, som tilsammen giver ordet "BOOK". Den er sponsoreret af Det Gl. Hønsehus, som er en butik/webshop, der forhandler brugskunst, tøj, sko, møbler og smykker. (Bøgerne er ikke en del af den her giveaway)

Jeg har udvalgt denne bogstøtte fra butikken, som en af mine dejlige læsere kan være så heldig at vinde! Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at like 'Det Gl. Hønsehus' på Facebook, og lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller om en bog, som er på din ønskeliste til jul (og hvis du ikke ønsker dig bøger, så del endelig et andet ønske!). Derudover skal du huske at tilføje din e-mail, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Sidst men ikke mindst, så skal du have en dansk adresse, som bogstøtten kan sendes til. 

Der er derudover mulighed for at skaffe 'ekstra' chancer til at vinde ved at gøre følgende:
1. Tilmelde sig Det Gl. Hønsehus' nyhedsbrev. (Så deltager man automatisk i alle konkurrencer arrangeret af Det Gl. Hønsehus. Man får først besked om nye varer og der vil være besked om udsalg før andre får det at vide. Derudover kan man også blive inviteret til kundeaften og andre specielle arrangementer)
2. Følge bloggen på Bloglovin'.
3. Like bloggens side på Facebook.

Konkurrencen kører til og med den 27 december, hvor jeg derefter hurtigst muligt finder en vinder. Glædelig jul!

19 kommentarer:

 1. Lækker konkurrence :D Jeg vil meget gerne have Harry potter serien til min samling.

  SvarSlet
 2. Den er så fin og med over 1000 bøger, kunne den sagtens finde anvendelse herhjemme

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker mig ret meget Theis Ørntofts Digte 2014 - Jeg læste et uddrag ved udgivelsen og har spekuleret på den siden, og samtidig været i et underligt limbo fordi jeg ikke er faldet over den en dag hvor jeg havde moneter nok. Det er sådan en bog man skal læse højt for alle man kender!

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot! Jeg ønsker mig rigtig mange af de smukke bøger fra Folio Society - bl.a. "Peter and Wendy". Jeg holder så meget af de klassiske børnebøger :)

  SvarSlet
 5. Jeg har i år stort set kun ønsket mig bøger (og så en bogreol mere..)!
  Men jeg håber især på, at "Persuasion" og "Pride and Predujice" leatherbound versionerne fra Barnes and Noble ligger under juletræet i år. 2015 skal nemlig være året hvor jeg får læst Jane Austins værker. <3
  Og så ville de selvfølgelig stå ganske fint mellem denne smukke bogstøtte. ;)

  SvarSlet
 6. The Queen's Choice (Heirs of Chrior #1) af Cayla Kluver

  jenniferolsen12 @ gmail .com

  SvarSlet
 7. Ønsker mig divergent Four :)

  Caro123276@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg ønsker mig kød og blod af Egholm, har efterhånden på fornemmelisen, at jeg er den eneste i kongeriget, som endnu ikke har læst den bog.

  SvarSlet
 9. Jeg ønsker mig et gavekort til boghandleren så jeg kan købe " olympens helte 5 " når den udkommer i januar. Min email er : Ingrid.mikkelsen.zalmov@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg ved godt at det er ligt jule aktig men jeg kunne godt tænke mig " my true love gave to me" :)

  lunarohde8@gmail.com

  SvarSlet
 11. jeg er til garngavekort:) har mange strikkebøger, så en mere kan der godt være:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
 12. Jeg ønsker mig Samlede Thomsen og Samlede Noveller af Hemingway :D
  ireneejensen @hotmail.com

  -Jeg gør alle ting, pånær nyhedsbrevet :)

  SvarSlet
 13. Jeg ønsker mig bl.a. Natdværgen af A. Rune.

  kath.dkk (a) gmail.com

  Jeg følger også på bloglovin :)

  SvarSlet
 14. Hvor er den fin! :D

  Jeg ønsker mig maaaange bøger! Men bla. de resterende Highlander bøger af Karen Marie Moning :) Jeg har 4 ud af 8, så håber der kommer en mere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og btw så følger jeg dig både på facebook og bloglovin ;)

   mail: samhain4000@gmail.com

   Slet
 15. Skønne - og humoristiske bogstøtter :-). De vil give smil på læben i det daglige, hvis de havner her hos mig :-)).

  Gode julehilsner
  Åse L / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 16. Så søde bogstøtter! Jeg ønsker mig "En Mand Der Hedder Ove" :-)

  SvarSlet
 17. Jeg ønsker mig Game of Thrones... Har endnu ikke læst en eneste, og derfor med vilje heller ikke set et eneste glimt af filmatiseringerne. Jeg VIL læse den først!
  Er ret vild med denne bogstøtte, krydser fingre ( Jeg har skrabet alle de lodder sammen der er mulige :D)

  SvarSlet
 18. Ønsker mig John Green-bøger + Jojo Moyes-bøger :)

  SvarSlet