onsdag den 12. november 2014

Bogforum 2014 - Signeringer

Jeg indrømmer gerne, at jeg bliver enormt starstruck over at møde forfattere. Jeg bliver en lille pige på 7 år, der ikke kan holde sin begejstring inde. I år til bogforum var ingen undtagelse og jeg havde julelys i øjnene - og jeg er så lykkelig over alle de fine signeringer, som jeg har fået.


Den første signering, blev i min nykøbte "21 måder at dø på" af Sarah Engell. Det foregik efter hendes interview og vi snakkede kort om de tidligere bøger, som hun har skrevet og som jeg har læst. Jeg er enormt spændt på at læse bogen, og er rigtig glad for den fine singering.


Jeg stod og kiggede på bøger ved en stand, da der pludselig er en, der udbryder "Den er god dén bog..." omkring en bog, som jeg står og kigger på, "Jeg har nemlig skrevet den!". Jeg blev lidt forundret og smilede overrasket til forfatteren Birgitte Lorentzen. Jeg har kigget på hendes bog "Cykose" et par gange i boghandlen, men har aldrig fået den købt. Så nu var det en oplagt mulighed og så kunne jeg samtidig få den signeret - det kunne jeg jo ikke sige nej til. Jeg er spændt på at læse den og det er første bog i en trilogi.


Jeg kunne endelig få fingre i den sidste bog i "Elverskud-serien", og samtidig få den signeret af Nicole Boyle Rødtness. Jeg er SÅ spændt på at læse slutningen, og det var en fornøjelse at møde forfatteren bag serien. Hun var rigtig flink og hendes signering af bogen er så sød!


Signeringen af Lene Kaaberbøl så jeg enormt meget frem til. Jeg var til et oplæg med hende for omkring 10 år siden, da den sidste bog i "Skammer-serien" udkom. Der signerede hun min W.I.T.C.H-bog med Irma, og jeg har set frem til at møde hende igen lige siden. Dette fik jeg plapret løs om, mens hun så fint sad og signerede min bog. Så nu er min "Skammerens Datter" også signeret med et tankevækkende "Tak for gensynet". Åh kære Lene, jeg håber at vi ses igen engang.


Skønneste Jojo Moyes. Jeg fik min bog signeret og spurgte pænt, om jeg måtte tage et billede, mens hun signerede. Hendes hurtige svar blev, om jeg ikke hellere ville have et billede sammen med hende? Åh. Jeg var så målløs og starstruck, fik fremstammet et ja og skyndte mig om på den anden side af disken. Jeg var høj af dette billede resten af fredagen. Skønne kvinde, jeg er så glad for signeringen i min bog.


Jeg fik endelig signeret min udgave af "Blodsøstre", som er bind 1 i serien "Blodets Bånd". Det var en fornøjelse endelig at møde Pernille Eybye og jeg fortalte hende også, at jeg ville blive en smule trist, hvis hun vælger at dræbe min yndlingsperson fra serien, i sin sidste bog (bind 9, som udkommer næste år).


Sidst men ikke mindst, så fik jeg også signeret "Den Fredløse" af Carina Evytt, men det blev dog til en kort snak i stedet for et billede. Men ikke desto mindre, så er jeg også utroligt glad for den signering. Så i alt fik jeg signeret 7 bøger, hvilket jeg er ovenud lykkelig for. Jeg knuselsker mine bøger og det gør dem så specielle, at de har et par kuglepens-streger foran i bogen, synes jeg. 3 af dem havde jeg medbragt hjemmefra, og de resterende 4 anskaffede jeg på messen. Men mere om dem i indlægget om mine bogkøb...

8 kommentarer:

 1. Åh den fantastiske Jojo Moyes! Jeg er SÅ misundelig:)
  Super fine billeder du fik taget med de skønne forfattere...

  SvarSlet
 2. Dejligt med bogsigneringer, det er bare noget helt specielt! :D Og fine fine billeder!

  SvarSlet
 3. Uhuhuh! Hvor er det fine billeder af nogle skønne møder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, du har jo taget de to vigtigste! ;)

   Slet
 4. Årh, hvor er du modig sådan at tør snakke med så mange forfattere! :D Jeg er meget misundelig. Og sikke effektiv du har været!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var godt nok også nervøs lige inden! Haha :D

   Slet