mandag den 10. november 2014

Bogforum 2014 - Generelt


Det var min første tur til bogforum og jeg var enormt spændt. Jeg så frem til at tilbringe mine dage sammen med folk, der også er interesserede i bøger, møde forfattere, få signeret bøger, snakke med forlag og gense en masse bogbloggere. Jeg var der hele fredag og et par timer om eftermiddagen lørdag - og jeg har allerede indset, at næste år vil jeg, hvis det er muligt, være der alle dage. Det har simpelthen været en fantastisk oplevelse og jeg er så starstruck over alle de søde forfattere, som jeg har mødt og fået taget billeder sammen med (og fået signeret bøger af). Det var så herligt at gense bogbloggere samt få sat ansigt på endnu flere! Jeg har været i en lykkerus hele weekenden. Selvom det måske stak lidt af med mine bogindkøb, så har jeg virkelig haft de bedste dage i lang tid. Det faktum at hele Danmark samles om bøger - det er jo vidunderligt. Dét, at man kan stå ved et forlags stand og snakke med mange af deres forfattere var en noget surrealistisk oplevelse - Tellerup var helt sikkert stedet, hvor jeg følte mig mest hjemme. Både folkene fra forlaget var super søde, men det var forfatterne virkelig også og jeg kan slet ikke holde min begejstring for mig selv. Jeg ved godt, at forfattere er normale mennesker ligesom os andre, men det gør det ikke mindre fantastisk, at de skriver gode bøger, og er så villige til at snakke med en. Jeg har nydt tiden, interviewsne, signeringerne, bogkøbene og hele stemningen omkring messen. Jeg glæder mig SÅ meget til næste år. Desuden kommer der også indlæg her på bloggen omkring interviews, signeringerne og bogkøbene i løbet af de næste par dage.

 Søde Rikke fra Andrup's Bookshelf.

18 kommentarer:

 1. Hej Rikke, Det var virkelig hyggeligt at møde dig og undskyld jeg ikke genkendte dig da vi mødtes ved Tellerups stand. Så mange mennesker, så mange navne og så mange oplevelser. Det glæder mig, at du nød dit første Bogforum. ;-)

  Kh. Louise Haiberg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise. Tak og i lige måde! Det er helt iorden :D kan forestille mig, at der er mange ansigter man skal huske ;) men vi ses forhåbentlig igen på et andet tidspunkt!

   Slet
  2. Hi Hi. Jeps, Bogforum er en ren bombe af sanseindtryk. Og det gør vi helt sikkert. ;-)

   Slet
  3. I lige måde. ;-) Næste år vil jeg gøre alt for at genkende dig. Ellers skal du bare prikke mig på skulderen og sige: "Rikke Simonsen" eller "Flyv med mig" så er du med det samme genkendt. ;-D

   Slet
  4. Hahaha super! Det skal nok blive godt ;D

   Slet
 2. Hvor er det nogle hyggelige billeder, jeg bliver helt glad over at se dem - især fordi det bare var en rar oplevelse. Forresten var det mega fedt at møde dig for første gang i virkeligheden, du er en skøn pige :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi mange tak! Jeg bliver også helt salig af at kigge på dem :D
   Det var virkelig også rart at møde dig! Du er selv skøn jo ;)

   Slet
 3. Det var så hyggeligt at møde dig! :D Jeg håber vi ses igen næste år! (måske før til bogbloggertræf)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Jaaa, det håber jeg også! :D

   Slet
 4. Bogforum er en fantastisk oplevelse. Har man først været af sted én gang, kan man slet ikke lade være med at komme tilbage. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du fuldstændig ret i! Det er nærmest magisk jo :D

   Slet
 5. mmmm books everywhere! Håber at jeg kan blive bombet med de samme indtryk næste år:)
  Rigtig gode billeder du har fået taget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg helt bestemt, at du kan!
   Og mange mange tak! :D

   Slet
 6. Så hyggeligt at møde dig – jeg er ked af, at jeg var lidt stresset, flyvsk og travl, da vi mødtes! :)

  Åh, nogle gode bog-dage <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt iorden - vi nåede i det mindste at sige hej! ;)

   Ja helt bestemt! <3

   Slet
 7. Bogforum er bare sådan en god messe, altså! Det var rart at få sat et "rigtigt" ansigt på dig ^^

  SvarSlet