torsdag den 13. november 2014

Bogforum 2014 - Bogkøb


Mine bogkøb stak lidt af til bogforum. Jeg havde ellers haft en alvorlig samtale med mig selv om det, men tydeligvis hjalp det ikke ret meget. Mine to dage på bogforum blev til 16 bøger! Heraf er 7 af dem signeret, 3 af dem foræret som anmeldereksemplar af diverse forlag, 1 af dem foræret som tak for aflevering af bøger til "Læs for Livet" og de resterende 12 bøger, har jeg så selv købt.


Jeg er SÅ glade for alle mine bogkøb, og jeg fortryder ikke nogen af dem. Men jeg har dog sat grænsen for mig selv nu - jeg må ikke købe flere bøger til mig selv i år (og skal være bedre til at undgå at købe bøger i det nye år). Jeg har simpelthen så mange bøger på mine reoler, så jeg må lige tage mig sammen og begrænse min købetrang.

Den første bog jeg købte på bogmessen var "21 måder at dø", lige inden jeg skulle høre Sarah Engell blive interviewet, så jeg derefter kunne få den signeret. Jeg har læst to andre bøger af hende, hvor den ene har været okay og den anden kunne jeg ikke så godt lide - men jeg er enormt spændt på denne bog, da den har fået ret gode anmeldelser.

Ved Tellerup-standen stak det næsten helt af. Der var så mange bøger, som jeg endnu ikke ejer, men en ting var sikkert - jeg skulle have bind 7 og 8 med hjem i 'Blodets Bånd-serien' af Pernille Eybye. Derudover havde de 3 bøger for 200, så den sidste bog i det tilbud blev 3 bog i "Unearthly-serien" (så kan jeg også få læst den uden løse ender). Jeg købte de tre første bøger i 'Løvindens sang' til bibliotekets bogudsalg, men jeg har længe været forelsket i Tellerups udgaver - så jeg kunne ikke modstå deres gode tilbud og de kom med hjem. Derudover var jeg så heldig at få foræret "Den Fredløse" af Carina Evytt og "Den Sorte Paraply" af Lene Dybdahl til anmeldelse af forlaget. Jeg glæder mig enormt meget til at læse dem.

Ved Gyldendal-standen fandt jeg selvfølgelig sidste bind i 'Cirklen-serien', nemlig "Nøglen" og da den var sat enormt meget ned - og derudover havde yderligere 20% rabat - så kunne jeg ikke dy mig. Selvfølgelig er jeg også blevet nysgerrig omkring Gayle Forman, så "Hvis jeg bliver" kom også med mig hjem.

Ved Valeta-standen fik jeg en god snak med en fra forlaget, og han var så venlig, at forære mig "Undergang" til anmeldelse. Jeg har hørt et par gode ting om denne novelle-samling, så jeg er virkelig nysgerrig efter at læse den.

Ved Alvilda-standen havde jeg længe sukket efter sidste bind i 'Elverskud-serien' af Nicole Boyle Rødtness, så den købte jeg med det samme - og så kunne jeg jo også lige få den signeret, mens jeg var der.

Derudover købte jeg "Cykose" af Birgitte Lorentzen, mest på baggrund af, at hun selv stod ved standen og fortalte om sin bog, men også fordi jeg ofte har kigget på den i boghandleren, men aldrig har besluttet, at den skulle med mig hjem. Det skulle den så nu og så var der jo også mulighed for at få den signeret (jeg er så tosset med signeringer jo).

Sidst men ikke mindst afleverede jeg som sagt nogle bøger til 'Læs For Livet', så jeg måtte udvælge en bog til mig selv (som tak) mellem et par stykker, og der valgte jeg "Tempest" af Julie Cross. Jeg har ikke hørt så meget om bogen, men det er jo en Tellerup-bog, så den vil passe fint til min samling under alle omstændigheder.

8 kommentarer:

 1. Åh! Så mange fine bøger! Jeg forstår godt, at du simpelthen ikke kunne lade dem være. Faktisk er jeg næsten sikker på, at det er ret godt klaret, 'kun' at komme hjem med 16. Jeg tror i hvert fald uden tvivl, at der er andre, der er kommet hjem med mange flere eller i hvert fald ca. samme antal (hvilket jeg nok også selv ville :b). :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også SÅ glad for dem! Det virkede bare til at de fleste folk kunne beherske sig meget, så jeg blev sådan helt... er det bare mig der er tosset? Men heldigvis har jeg set andre, der også er kommet hjem med mange bøger :D

   Slet
 2. Detr en lækker stak bøger du har fået fat i!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at læse dem! :D

   Slet
 3. Sikke mange lækre bøger du har fået med dig hjem. Du kan godt glæde dig til Birgitte Lorentzen's serie, den er rigtig god (jeg fik faktisk lov til at betalæse den sidste i serien og det var rigtig sjovt). 'Hvis jeg bliver' er også rigtig godt.

  Jeg købte også Cirklen, men fandt ud af at jeg stadig mangler én bog i serie...hmm... den må på to-buy-listen :-P
  Det var hyggeligt at se dig - knus Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, det lyder jo lovende! :D Jeg glæder mig til at læse dem, i hvert fald.

   Jeg har også kun læst den første bog, men har toeren stående og nu også treeren! ;)
   Det var også virkelig hyggeligt at se dig igen. Kram!

   Slet
 4. Sikke mange bøger! Skønne bøger. Den fredløse ser altså bare så yndig ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt!
   Ja og bag smudsomslaget er den bare endnu pænere! :D

   Slet