søndag den 5. oktober 2014

"Tilbageblik" på bloggen!


Jeg har fået oprettet en side her på bloggen, der hedder "Tilbageblik" (ude i højre side, som I også kan se på billedet), hvor man kan få en hurtig oversigt over alle indlæggene på bloggen. Måske fik I ikke set min tur til "Harry Potter Exhibition"? Eller måske har I set en bog på min reol, som I ikke lige kan huske titlen på?

I hvert fald er der nu mulighed for, at man kan finde indlæggene nemt og hurtigt - i stedet for at skulle bladre tilbage manuelt på bloggen. Jeg er selv blevet ret glad for det, da det er nemt for mig at finde ting, hvis jeg skal bruge det. Jeg håber også at I vil få fornøjelse af, at kunne gå tilbage og se nogle af de indlæg, som I måske ikke fik set.

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig god ide :) jeg har også en fane (arkiv), som har samme funktion, og det er nu også meget rart at have for ens egen skyld :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja præcis! Især hvis man også skal linke til tidligere indlæg eller lignende :D

      Slet