onsdag den 15. oktober 2014

Teater: "En Skærsommernatsdrøm"

Som ungdomsmedlem af Odense Teater, så kan man være heldig at få billetter til 50 kr. Det benyttede en sød pige fra studiet og jeg os af. Så den 3. oktober begav vi os i biografen for at se teaterforestillingen baseret på William Shakespeares "En Skærsommernatsdrøm". Jeg havde ikke de store forventninger til forestillingen udover at blive underholdt.


Som forventet af noget der involverer Shakespeare - så var hele historien en lille smule forvirrende. Den var dog spændende og jeg forstod overordnet plottet, selvom der var nogle få ting, som jeg overhovedet ikke fik svar på. Kostumerne var udvalgt rigtig godt og jeg var især vild med, hvordan skuespillernes tøj blev revet itu undervejs gennem skoven.

Halvdelen af skuespillerne spillede virkelig godt, men den anden halvdel virkede lidt til at have indøvet det for meget - om dette var meningen, da det er et Shakespeare-stykket, det ved jeg faktisk ikke, men det irriterede mig en smule. Jeg kunne godt lide selve historien, men der var flere gange, hvor jeg fik lyst til at skubbe lidt til personerne og sige "tag dig nu sammen".

Rent visuelt var det et fint stykke og jeg nød de magiske farvesammensætninger af scenerne, rekvisitter og kostumer, som nævnt tidligere. Jeg er glad for, at have set stykket, men det var en noget middelmådig oplevelse. Det kan dog anbefales at se det, hvis man har læst bogen eller generelt bare er glad for Shakespeare.

(Billederne er pressefotos fra Odense Teater)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar