lørdag den 18. oktober 2014

Opdateringer om mit læsedøgn - (Dewey's Read-A-Thon - Efterår 2014)

I dag er det tid til Dewey's Read-A-Thon, som starter for mit vedkommende klokken 14! Jeg vil opdatere herinde med diverse ord og billeder, når lejligheden byder sig - så opdateringer vil ske løbende. Derudover kan man også følge mig en smule på Twitter og Instagram. Hvis du selv deltager i denne herlige begivenhed, så er du velkommen til at videregive et link som kommentar, så jeg kan følge med i din læsning. Så håber jeg at I alle sammen får en vidunderlig lørdag - uanset om I deltager i læsningen eller ej.


13.45: De friskbagte morgenboller er spist og nu er de søde sager fundet frem. Jeg har lidt sommerfugle i maven af spænding over, at vi starter lige om lidt! Jeg vil starte mit læsedøgn ud med at læse "Hr. Penumbras Døgnåbne Bogbutik".

14:00: De hektiske minutter inden start brugte jeg på, at få orden i diverse blogs, så jeg kan følge med i folks læsning undervejs. Colaen er åbnet og jeg læner mig nu tilbage i sofaen og begynder at læse.

16:04: Malene og jeg er allerede godt i gang med at fortære slikskålen, mens siderne bliver vendt i de fine bøger. Nu har jeg taget en lille pause fra læsningen, for lige at føle mig opdateret på de sociale medier. Det er så herligt, at følge med i andre bloggeres minutiøse opdateringer af deres dag og læsning.

19:46: Efter en del 'unødvendig' stress over, at Blogger ikke virker optimalt på min computer, så har vi taget en overspringshandlings-køretur for at hente mad. Det var godt med en smule frisk luft, en nyåbnet cola og mad i maven. Nu er jeg klar til at læse videre og krydser fingre for at Blogger snart fungerer optimalt igen...

20:55: Jeg er lidt distræt nu her og kan ikke helt koncentrere mig om læsningen, selvom bogen er noget så fantastisk! Så jeg leger lidt med kameraet og laver små overspringshandlinger. Men nu må jeg vist hellere samle bogen op og læse igen.

23:14: Jeg er 74% færdig med bogen... Det er vel også noget? Jeg hygger og indtager stadig mere sukker! Hygge, hygge og mere hygge! Nu er målet vist at få læst den her bog færdig, så jeg kan begynde på en af de andre.

01:52: JEG HAR FÆRDIGLÆST MIN FØRSTE BOG. Wauw. Det tog så kun lige 12 timer. Haha, men nu er jeg klar til at begive mig ud på et nyt eventyr! Den næste bog bliver "Billie", som jeg er enormt spændt på at læse!

03:17: Nu har jeg lige spist en bolle! Jeg er faktisk begyndt at blive lidt træt... Men MÅ læse videre!

05:55: Den anden mus skal have sovet lidt, så jeg er rykket ind på soveværelset, hvor jeg fortsætter med at læse og putte! Hvorfor har jeg på fornemmelsen, at slutningen på den her bog sikkert får mig til at græde? Den er ret trist i hvert fald. Åh.

06:52: Åh, 'heldigvis' ingen tårer, men bogen var herlig på sin egen måde. Meget tankevækkende! Nu er dilemmaet jo så, om jeg skal lægge mig til at sove et par timer eller læse videre. Bumbum...

11:51: Jeg åbnede ellers de første par sider i "Endgame" engang i morges, men øjenlågene blev vist for tunge. Nu har jeg sovet et par timer og kan lige nå at få læst lidt inden det hele er slut!

12:20: Bollerne er spist og der er lavet varm kakao! Læsning NU og indtil klokken 14 altså!

14:00: Nu er mit læsedøgn slut! Det har været SÅ hyggeligt og jeg har nok lavet ligeså mange overspringshandlinger, som jeg har fået læst. Jeg fik i alt læst 598 sider, som egentlig kun er cirka halvdelen af, hvad jeg havde 'ønsket' at læse. Men der vidste jeg heller ikke, hvor meget tid jeg egentlig endte med at bruge på, at følge med i de sociale medier og de danske blogs. Tusind tak for et herligt Read-A-Thon - jeg vil se frem til næste gang!

70 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse - Jeg er selv ved at være helt klar, og glæder mig til det næste døgn. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og god fornøjelse til dig også! Det bliver simpelthen så hyggeligt! :)

   Slet
 2. God fornøjelse! Jeg håber, at du kommer igennem hele stakken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak og god fornøjelse til dig også! Det håber jeg virkelig også :)

   Slet
 3. Jeg deltager også.
  Jeg glæder mig allerede rigtig meget :D

  Kh. Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor hyggeligt! Jeg glæder mig også enormt! :D

   Slet
 4. Jeg har også planlagt at læse Billie på et tidspunkt i løbet af de næste 24 timer! Hyggeligt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Forsat god læsning, efter et par overspringshandlinger ;)

   Slet
 5. Det bliver et vidunderligt døgn! Glæder mig til at følge med :D!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg bestemt også! Og jeg glæder mig også til at følge med! :D

   Slet
 6. God fornøjelse - er sikker på, at det bliver hyggeligt. Jeg mener... læsning, what's not to like? :-D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret! Læsning <3
   God fornøjelse til dig også!

   Slet
 7. Glædeligt læsedøgn! Jeg glæder mig til at følge dig :D Og til at høre, hvad du synes om Billie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde søde Rikke! :D
   Jeg er meget spændt på den!

   Slet
  2. Åh, snøfler <3 Og du har også verdens sødeste sutsko! Håber at du hygger :D

   Slet
  3. Hæhæ det gør jeg bestemt - håber også at du hygger! Jeg knuselsker dem virkelig også! :D

   Slet
 8. Hvor ser din bog- og slikstak god ud! Jeg håber du får et godt Read-aThon! :)

  SvarSlet
 9. Det er da de mest nuttede futter jeg har set længe :D Og snack wise ser det jo også helt godt ud! Håber du er kommet godt i gang med bogen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi mange tak! Og ja, vi har sørget for masser af snacks til hele natten! :D

   Slet
 10. Ih hvor hyggeligt Rikke, vi skal synkronlæse! Jeg starter også på Hr. Penumbra lige om lidt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor fint! Den er simpelthen så finurlig synes jeg :D

   Slet
 11. Haha elsker at man lige kan ane dine sutter på det første billede! Hvor er de søde :)
  Og Hr. Penumbra er en rigtig god bog, synes jeg. Tror i hvert fald det er en god bog at starte readathon ud med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh mange tak! :D
   Synes den er rigtig fin og sjov i hvert fald!

   Slet
  2. Det er også rigtig hyggeligt at I har en læsemakker i hinanden :) (og en McD-makker ;))

   Slet
  3. Hahaha jaaa det er fantastisk! :D

   Slet
 12. Looks like your having fun. I don't understand but, I enjoy the pictures.

  SvarSlet
 13. Hvor er der bare lignet op med godter! Lækkert! God læselyst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa det er SÅ lækkert! Jo tak og i lige måde :D

   Slet
 14. Jeg har lige købt Billie - har hørt den skulle være fantastisk! Glæder mig til at høre hvad du synes! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh den er jeg ekstra spændt på så! :D

   Slet
 15. Ja, det er virkelig irriterende, at Blogger hoster sådan i dag - men nu lader det til, at det virker lidt bedre (eller også har jeg bare været heldig de sidste par minutter ;-))

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja præcis! Jeg tror også det virker mere optimalt nu! :D

   Slet
 16. Hvor hyggeligt, at holde marathonnet sammen med dejligt selskab - og sikke et herligt snackbord!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Enormt hyggeligt! Og ja, snacks er altid godt! :D

   Slet
 17. Årh, hvor ser det ud til, at I hygger jer! :D Herligt billede!

  SvarSlet
 18. Overspringshandlinger er også okay :) Så længe i hygger, og det ser du ud til, at i gør :)

  SvarSlet
 19. If you feel tired, you can always sleep a little! Readathon is no fun if you get too exhausted during it and you can't enjoy the book you're reading! Take care!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha yes indeed - or just add more sugar! :D

   Slet
 20. Er du stadig kørende? :) Det kan være sundt med en pause fra tid til anden, for at få ny energi til bøgerne. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa jeg prøver! Jeg er vågen og det hele, men det går lidt sløvt med læsningen :D masser af pauser jo ;)

   Slet
 21. Synes altså også anden halvdel af bogen var lidt sær :D Den sagde mig ikke så meget. Men slutningen Rikke. SLUTNINGEN! Perfektion!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha det var en herlig boooog!!! :D

   Slet
  2. Godt at se bloggertræffet inspirerede til boglig aktivitet ;) Fint billede! :D

   Slet
 22. Håber du har en stor readathon! Det har været sjovt at få alle mine engelske kommentarer oversat, håber Google gjorde et godt stykke arbejde. Jeg elsker dine billeder og det ser ud som om du har en fantastisk tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja det virker super! Det har været en hyggelig dag jo :D

   Slet
 23. Du gør godt! Jeg håber du har det sjovt!

  SvarSlet
 24. I haven't been able to post on your page before, trying one more time. I hope that you are having a great time!!

  SvarSlet
 25. Kender godt det med at kaste sig over en bog, hvor risikoen for at fælde tårer er høj. Har lige læst 'A Monster Calls', og selvom jeg havde en god idé om, hvordan historien ville udvikle sig, så flød mine øjne fuldstændig over til sidst! Argh :-D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, der var også flere steder undervejs, hvor jeg måtte knibe en lille tåre - men heldigvis ikke i slutningen :D

   Slet
 26. Så fedt du kunne holde læsningen kørende så længe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, men nu fik jeg også sovet en smule! :')

   Slet
 27. Hvor er det sejt, at du har læst så længe! :D

  SvarSlet
 28. 1 time mere til at gå, og derefter er overstået: /

  SvarSlet
 29. Havde det præcis på samme måde med Billie! :D Godt kæmpet Rikke!

  SvarSlet
 30. Man bliver hurtigt overrasket over meget tid der går med det social-digitale! Men så fedt, at du har været med :)!!

  SvarSlet