onsdag den 22. oktober 2014

Harry Potter Festival 2014 (Odense)


Fredag den 17. oktober tog Malene og jeg ind i centrum af Odense, hvor Odense Centralbibliotek havde arrangeret "Harry Potter Festival" som forløb over hele weekenden. Det var finurligt at se, hvor meget de har gjort ud af det. Der var hekse og troldmænd i gaderne, dementorer der skræmte børn fra vid og sans - og ikke mindst Voldemort, der listede skummelt rundt i gyderne. Det varmede mit hjerte, at se så mange børn, som var klædt ud og virkelig virkede til at være ligeså begejstret for Harry Potters univers, som jeg selv er. Vi vekslede vores mugglerpenge til Galleoner i Gringotts, fik set på magiske dyr og fine ting. Et af højdepunkterne for mig var nok, da vi så en vaskeægte enhjørning! ÅH, de findes altså! Lykke, lykke, lykke! Jeg har nu billedligt bevis på, at disse 'fabeldyr' faktisk findes (ha-ha). Der var derudover undersøgende blikke fra folk, da jeg bestilte "Poly Juice Eliksir" til os og endnu mere forvirrede miner, da jeg fortalte botanikeren, at jeg også godt ville omplante min egen lille plante. Jeg er vel et barn af sind, så det må jeg vel godt? Vi mødte desuden også de sødeste piger fra Beauxbatons! Det var en eventyrlig fornøjelse! Billederne er forresten taget af den søde mus, da jeg ikke selv havde mit kamera med.

14 kommentarer:

 1. Nej, hvor ser det bare festligt ud. Hvis Odense gentager det næste år, vil jeg helt sikkert af sted med mine børn. De ville synes var sjovt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også hyggeligt! Det synes jeg bestemt du bør gøre! :D

   Slet
 2. Hvor ser det fantastisk ud! Jeg læste godt om det sidste år, men vidste ikke at det var noget de gjorde hvert år. Nu får jeg også lyst til at opleve det, så kunne godt finde på at holde øje med det til næste år.

  SvarSlet
 3. Årh det ser bare så gennemført og hyggeligt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også selv positivt overrasket over det! :D

   Slet
 4. Julie og jeg ville også have været afsted, hvis at vi ikke skulle arbejde! :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh, I må komme med næste år så! :O

   Slet
 5. Dejlige billeder, synes det er så fedt med en sådan festival - havde jeg boet i Odense havde jeg syret til af ekstase, snydt foran de små børn i køen for at få en ingefærøl først og råbt forbandelser til alle i ren Harry-Potter-rus ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det lyder da fantastisk! - det kan da være at jeg også skal have dig med næste år så? ;)

   Slet
 6. DET SER SÅ NICE UD! Næste år tager jeg til Odense. Fandme.

  SvarSlet