fredag den 17. oktober 2014

Dewey's Read-A-Thon - Efterår 2014


Lørdag den 18. oktober deltager jeg i Dewey's Read-A-Thon. Det foregår sådan, at folk fra hele verden kan tilmelde sig til at læse så meget som muligt på 24 timer. I Danmark er starttidspunktet sat til klokken 14, hvor man så skal prøve at læse så meget man kan indtil søndag klokken 14. Jeg har flittigt fulgt de andre bogbloggere til de forrige to Read-A-Thons, men har endnu ikke selv deltaget - så jeg er meget spændt! Hvis man har lyst til at deltage i læsningen, så kan man tilmelde sig officielt her, men det er ikke en nødvendighed for at være med.

Malene og jeg tog en shoppetur til Tyskland, hvor vi forsynede os med sodavand, søde sager og alt muligt andet, så vi kunne være klar til at læse. Det kommer til at foregå i min lejlighed i Odense, hvor vi vil slæbe dyner ind på sofaen, iføre os behagelige pusser og rart tøj, for derefter at læse i et væk - med undtagelse af når vi skal holde os opdateret på de sociale medier. Sidst men ikke mindst, så har jeg jo skulle udvælge en bogstak, som skal udgøre bøgerne for mit Read-A-Thon.

Jeg har valgt "Hr. Penumbras Døgnåbne Bogbutik", som jeg længe har ventet på at læse (men på grund af postkasse-problemer, først har fået fingrene i nu). "Endgame - Kaldet" har også fint lagt i postkassen, så den skal jeg også have læst med det samme, da den har fået så god omtale og lyder ret spændende. Så har jeg også valgt "Billie", som jeg har hørt er en rigtig sød bog - så den passer fint til de sene nattetimer. Hvis jeg derudover løber tør, så kan "Percy Jackson - The Demigod Files" nok underholde mig i noget tid. Så der er cirka 1176 sider, hvilket lige nu virker lidt uoverskueligt, da jeg ikke læser så vanvittigt hurtigt - men nu må vi se - jeg er i hvert fald rigtig spændt og glæder mig til, at følge med i, hvad alle andre læser.

12 kommentarer:

 1. Du lyder helt klart til readathon :-)
  Pøjpøj - jeg glæder mig også!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også klar! :D
   Forståeligt nok og pøjpøj!

   Slet
 2. Det virker altså som en ret god stak, du har udvalgt dig. Den er godt blandet og indeholder både korte og lidt længere bøger, hvilket, jeg personligt synes, fungerer rigtig godt til readathon. Desuden glæder jeg mig så meget til at høre, hvad du synes om bøgerne (ja, dem alle - også selvom de ikke når at blive læst i weekenden), når du har læst dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød! Jeg er også rigtig spændt på at læse dem og bliver virkelig stolt af mig selv, hvis jeg når dem alle! :)

   Slet
 3. Dejligt at du deltager. Det bliver så hyggeligt :)

  SvarSlet
 4. Jeg tror det er en god ide, at have udvalgt for mange bøger end for få bøger. Forestiller mig bare, at man går rimelig meget i panik kl. 6 om morgenen, hvis man ikke har mere at læse. Så vil jeg i hvert fald være tilbøjelig til at mene, at det er skæbnen, og det betyder, at jeg i stedet skal ind og sove! :D Men det er bare et gæt - det er også mit første Read-A-Thon, og er selv meget spændt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja det kan jeg sagtens følge dig i! :D
   Og jeg synes det er herligt at du også vil deltage!

   Slet
 5. Just stopping to do a bit of cheering (in English!). I hope tomorrow is wonderful for you! Good luck! --Andi, Readathon host, #TeamKing

  SvarSlet
 6. Hvor er det hyggeligt, at I læser sammen! Det lyder herligt!
  Men jeg er simpelthen nødt til at spørge: Hvad i al verden er pusser? :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver rigtig fiiint! :D
   Hahahaha nå ja, det er vist et sønderjysk begreb ;) - det er bare sutsko!

   Slet