mandag den 29. september 2014

Bogbloggertræf i Aalborg - Efterår 2014

Jeg har længe glædet mig til at få sat ansigter og stemmer på de personerne bag de mange bogblogs, som jeg følger til dagligt. Så det var med spænding og forventning i maven, at jeg tog den eventyrlige (offentlige) karet til den anden ende af landet - nemlig Aalborg - for at møde en masse bogelskende mennesker.


Vi fik alle sammen et lille 'eventyrligt' navneskilt da vi ankom og bordene var dækket op med bogpakker indbundet i avispapir. Efter en lille introduktion af hinanden fik vi alle sammen lidt at spise og snakkede om dagens program. Maden var herlig og der var lidt forskelligt at vælge imellem - blandt andet "Forbandelsesfrie kyllingetern", "Frikadeller som kun Rødhættes bedstemor kan lave dem, "Den lille havfrues spinat/lakse-tærte", en masse forskellige "Trylledrikke" og meget mere.


Udover finurlige ting på programmet som gæt og grimasser med bogtitler, gåen rundt med bøger stablet på hovedet, serie-rækkefølge-gætteri og puslespil af en forside på en bog - så var der også to forfattere, som kom til træffet og holdte oplæg. Den første forfatter var Nanna Foss, som har skrevet bogen 'Leoniderne', som er første del i en serie, der hedder 'Spektrum'. Hun fortalte lidt om det, at være forfatter og vejen dertil. Derefter fik vi alle sammen et eksemplar af bogen, som hun også var så sød at signere bagefter. Derudover kom Christina Bonde også forbi og fortalte om forfatteres syn på bogbloggere og hvordan det miljø har hjulpet hende i forhold til sine bøger. Hun har skrevet serien 'Nattens Sanger' og bogen 'Månens børn'. Jeg har selv læst og anmeldt hendes serie, så det var en fornøjelse endelig at møde hende - og det fik jeg så også foreviget med et billede. Hendes besøg indebar også en generel diskussion om bloggeres måde lave anmeldelser på - og hvor langt man kan gå med sit sprog i forhold til, at man altid skal være ærlig.


Der blev selvfølgelig også tid til en masse snak, hyggelige diskussioner og fjollerier, mens der var te og kaffe, samt kage og lækkerier stjålet fra 'Pandekagehuset'. Den flotteste kage var formet som en kæmpe bog med H. C. Andersen på i dagens anledning. Den var simpelthen så fin og stellet til kaffe (eller te) var sødt og eventyrligt. Jeg nød at snakke med de mange forskellige bloggere, som jeg på en eller anden måde føler, at jeg kender lidt. De er alle sammen så søde og rare - og de synes ikke, at det er tosset at snakke om bøger i flere timer.


Da dagen var ved at være slut, der endte vi med at få en bookie-bag. Så vi tog bestemt ikke derfra helt tomhændet, for der var en masse herlige forlag, som havde lyst til at sørge for, at vi fik lidt læsestof med hjem. Det indebar en masse blandede titler - nogle som man har hørt om før og andre, som man aldrig har kendt til. Det var en herlig dag og jeg håber på, at få lov til at deltage igen en anden gang. Tak for en eventyrlig dag til alle der var med og tak til de søde arrangører Simone, Irene, Rikke og Karin for at gøre denne dag mulig.


Derudover skal en stor tak også lyde til de flittige sponsorer, forfattere og forlag:

24 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Jeg håber at du kom godt til Odense efter ventetiden i Aalborg. Det var rigtigt hyggeligt at snakke med dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det gjorde jeg heldigvis - selvom der var mange fulde mennesker på gågaden! ;)
   Det var også rigtig hyggeligt at snakke med dig :)

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig skøn dag. og dejligt billeder.

  SvarSlet
 3. Mange tak for en hyggelig dag! Det var så fedt endelig at møde dig!! Jeg håber meget på, at vi snart ses igen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Og i lige måde jooo! ENDELIG :D haha og ja tak - lad os ses snart igen!

   Slet
 4. En rigtig hyggelig dag og det var super dejligt at møde dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt bestemt! Jo tak og i lige måde! :D

   Slet
 5. Sådan en hyggelig dag, og dejligt at møde dig, vi havde jo en sjov tur på vejen derop også! :D Virkelig fine billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi i hvert fald! Det var også rart at møde dig :D
   og mange mange tak!

   Slet
 6. Dejlige billeder fra en skøn skøn dag!:D glæder mig til vi ses igen!

  SvarSlet
 7. Hvor det dog bare ser skønt ud! Dejligt at I havde en god dag! ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa! Men mangler jo stadig at møde dig! :(

   Slet
 8. Sikke nogle fine billeder du har fået taget, fra en dejlig eftermiddag! :) Nåede desværre ikke at snakke med dig, men det må vi gøre op for til næste bogbloggertræf :)

  SvarSlet
 9. Så rart endelig at møde dig - og tak for en hyggelig togtur hele den lange vej til Aalborg! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Haha ja, det var dejligt ikke at skulle sidde helt alene - og så var det super hyggeligt! :D

   Slet
 10. Så fint endelig at møde dig!! :) Tak for en hyggelig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Det var også herligt at møde dig! :)

   Slet
 11. Øv, at jeg ikke lige nåede at få talt mere med dig, det må lige blive en ommer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi I havde jo også et helt arrangement at holde styr på! Det må vi have til gode så :D

   Slet
 12. Fine billeder fra en god dag. Det var rigtig hyggeligt at tale med dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D
   Det var også rigtig hyggeligt at snakke med dig :)

   Slet