onsdag den 27. august 2014

"We Were Liars" - E. Lockhart

We were liars af E. lockhart
We were liars af E. lockhart
Original titel: We Were Liars - Forfatter: E. Lockhart - Forlag: Hot Key Books - Sidetal: 228

"We are the Liars. We are beautiful, privileged and live a life of carefree luxury. We are cracked and broken. A story of love and romance. A tale of tragedy. Which are lies? Which is truth? You decide."

Denne bog har været omtalt rigtig meget blandt de såkalde Booktubers (folk på youtube, der taler om bøger) og folk har virkelig fået den blæst op til at være helt fænomenal! Det de alle sammen har tilfælles i deres udtalelser er følgende: 'Jeg vil ikke sige for meget om bogen, da det er en bog, som man skal læse - uden egentlig at vide ret meget om den.'

Det var et spændende mysterie at læse 'We Were Liars'. Bogen formåede virkelig at vække min opmærksomhed, så jeg til sidst sad helt ude på kanten af min sofa og læste. Skrivestilen er virkelig vidunderlig og det var især det der gjorde, at jeg virkelig nød at læse den. E. Lockhart skriver simpelthen så specielt og deler ord op, hvor end hun har lyst til det. Selve handlingen var jeg også imponeret over og jeg kunne aldrig have forudsagt enden på denne bog.

"We looked at the sky. So many stars, it seemed like a celebration, a grand, illicit party the galaxy was holding after the humans had been put to bed." - citat side 21.

Så jeg vil egentlig slutte af med, at give jer den samme kryptiske tale: Det er helt klart en bog, som man skal dykke ned i, uden at vide, hvad der venter på bunden. Men den er det værd, synes jeg.

6 kommentarer:

 1. Hvordan kan den være gået forbi mig!? kigger jævnligt på booktubes, men synes da ikke jeg har set denne bog!:/
  Det lyder da som om man skulle tage at smide den med i "indkøbskurven" næste gang der hales bøger ind:P

  SvarSlet
  Svar
  1. De fleste af dem jeg følger nævnte den rigtig meget her i juni/juli :D
   Men ja, det synes jeg lyder som en god idé!

   Slet
  2. Nå, måske vi ikke følger de samme hehe.. jeg springer lidt fra den ene til den anden, i et forsøg på at nå så mange forskellige som muligt:P

   Slet
  3. Haha ja okay :D kan være jeg skal lave et lille indlæg med, hvem jeg følger osv måske - så kan det være andre får lidt inspiration! :D

   Slet
 2. Åh, altså! Den bog er så hypet, men nøj hvor er jeg nysgerrig! :D Især når du skriver så fint om den, som du gør :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er nemlig! Og man bliver super nysgerrig, især fordi man ikke får så meget at vide om den! :D

   Slet