tirsdag den 19. august 2014

Filmen: "The Maze Runner" - Fanvisning

Mandag den 18. august var jeg så heldig at blive inviteret til en eksklusiv fanvisning af "The Maze Runner" af 20th Century Fox og Rosinante&Co. Filmen er baseret på bogen skrevet af James Dasher og har egentlig først premiere den 18. september - hvilket gjorde at vi var nogle af de første i hele verden til at se den. Jeg var meget beæret over at få lov til at se filmen en måned før den egentlig bliver vist. Bogen bliver derudover udgivet på dansk den 12. september af forlaget Høst&Søn.


Jeg har endnu ikke fået læst bogen, men jeg venter spændt på at den udkommer på dansk. På grund af den store omtale af bogen, så har jeg på fornemmelsen at det enten er en bog, som man elsker eller som man hader. Derfor var det med lidt høje forventninger at jeg tog ind for at se filmen. Men jeg tænkte for mig selv, at hvis filmen bare var halvt så god, som jeg håbede på den ville være - så vil bogen jo nok være endnu bedre.

.. Og sikke en film! Jeg havde regnet med lidt 'Divergent'/'The Hunger Games'-stemning over den og det fik jeg også - bare med meget mere spænding. Jeg føler, at jeg holdte vejret gennem hele filmen fordi der var så meget action og ting, som man var bange for eller forventningsfuld overfor. Så jeg måtte gispe, når der endelig var en pause for at trække vejret ind igen, før det atter blev holdt.

Skuespillerne gør det ret godt og jeg var især imponeret over skuespillet af den kære 'Thomas Brodie-Sangter', da jeg virkelig synes han er vokset som skuespiller. 'Dylan O'Brien' spillede også ret godt, men det havde jeg også lidt forventet af ham - så det blev jeg ikke så overrasket over.

Alt i alt var det en virkelig god film. Masser af spænding og en god historie. Jeg er nysgerrig, jeg vil vide mere. Jeg vil gerne læse bogen, NU.

12 kommentarer:

 1. Det var sådan et godt arrangement, og det var hyggeligt at hilse på dig derinde :)

  Jeg vil også rigtig gerne læse bogen efter at have set filmen. Der var flere steder, der virkede lidt abrupte på mig - hvor jeg godt kunne have brugt mere info :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt sikkert - og rigtig herligt at hilse på dig også! :D

   Ja, jeg har et par ubesvarede spørgsmål også, som jeg håber at bogen kan give mig svar på.

   Slet
 2. Ih, jeg kunne slet ikke finde dig! Nå, men filmen var bare SÅ fed, jeg skal helt sikkert læse den også. Hold nu op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Meeeh, jeg kiggede også efter dig, men der var alt for mange fremmede mennesker åbenbart! :(

   Slet
 3. Okay, den ser tarveligt fed ud!
  Can't wait till september ;)

  SvarSlet
 4. Åh Gud, det var sådan en hård oplevelse ... jeg tror først mine ben stoppede med at ryste i går. Må simpelthen også få læst de bøger ^^' haha

  SvarSlet
 5. åhh, den vil jeg så gerne se :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan varmt anbefale den i hvert fald! :D

   Slet
 6. Nu har jeg ikke set filmen, men jeg kan i hvert fald fortælle at bogen er super spændende! Jeg glæder mig både til at se filmatiseringen og at få læst næste bog i serien!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå! Jeg glæder mig virkelig til at få læst bøgerne også! :D

   Slet