lørdag den 19. juli 2014

"We'll Always Have Summer" (Summer #3) - Jenny Han

We'll always have summer af Jenny Han
We'll always have summer af Jenny Han
 
Original titel: We'll Always Have Summer - Forfatter: Jenny Han - Forlag: Penguin - Sidetal: 291

Læs også anmeldelsen af Summer #1: "The Summer I Turned Pretty" og Summer #2 "It's Not Summer Without You"

"Just when she thought she had all the answers. Isabel has only ever loved two boys, Conrad and Jeremiah Fisher. One broke her heart; the other made her happier than she ever thought she'd be. But each brother is keeping a secret, and this summer Isabel must choose between the Fisher boys, once and for all. Which brother will it be?"

Så kom tiden endelig, hvor Belly måtte vælge mellem Conrad eller Jeremiah. Jeg var en smule skuffet over denne bog, det må jeg ærligt indrømme. Selvom den egentlig slutter som jeg gerne vil have det, så var vejen dertil meget snørklet og en anelse frustrerende.

I 'The Summer I Turned Pretty' fulgte man Belly, i 'It's Not Summer Without You' fulgte man Belly og Jeremiah - og her i den sidste bog følger man Belly og Conrad. Det var en fornøjelse ENDELIG at finde ud af, hvad der gemmer sig i hovedet på den dreng. Jeremiah er forholdsvis let at læse, som person, men det er Conrad overhovedet ikke - så det var vidunderligt endelig at få et indblik i hans tanker omkring det hele.

"A fight is like a fire. You think you have it under control, you think you can stop it whenever you want, but before you know it, it's a living, breathing thing and there's no controlling it and you were a fool to think you could." - citat side 24.

Jeg har nydt at læse hele serien, selvom den tog en anden retning end jeg havde regnet med, da jeg åbnede op for den anden bog. Det eneste jeg ikke syntes så godt om, var måden Jenny Han prøvede at ændre ens syn på drengene. Normalt ved man som regel, hvem man 'holder' med i en bog, men her følte jeg, at hun ville have at man skulle ændre mening frem og tilbage. Men på trods af at serien ikke var så sommer-agtig, som jeg havde håbet på, så er den bestemt værd at læse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar