onsdag den 23. juli 2014

"The Unbecoming Of Mara Dyer" (Mara Dyer #1) - Michelle Hodkin

The Unbecoming of Mara Dyer af Michelle Hodkin
The Unbecoming of Mara Dyer af Michelle Hodkin
Original titel: The Unbecoming of Mara Dyer - Forfatter: Michelle Hodkin - Forlag: Simon&Schuster - Sidetal: 466

"Mara Dyer doesn’t think life can get any stranger than waking up in a hospital with no memory of how she got there. It can. She believes there must be more to the accident she can’t remember that killed her friends and left her mysteriously unharmed. There is. She doesn’t believe that after everything she’s been through, she can fall in love. She’s wrong."

Jeg var ret spændt på at læse denne bog, da jeg har hørt og læst så mange gode ting om den. Men jeg gik faktisk hen og blev en anelse skuffet. Jeg ville virkelig så inderligt gerne elske den, men det gør jeg simpelthen ikke. Bogen som helhed er egentlig god nok, den har et fint sprog og jeg kunne slet ikke lægge den fra mig - men der var alt for meget forvirring, uforklarede spørgsmål og ting, som jeg simpelthen ikke forstod en brik af. Jeg blev ikke meget klogere til sidst i bogen.

Det som egentlig holdte historien kørende for mig var kærlighedshistorien deri. Hold nu op, hvor var jeg helt væk i den del. Man kunne indimellem glemme at det var en lidt psykotisk bog, som man var igang med, når følelserne pludselig kom frem. Men det bliver gang på gang afbrudt af paranoia, hallucinationer eller noget lignende.

Jeg kan sagtens se, hvor Michelle Hodkin vil hen med denne bog - og jeg kan også godt se, hvordan idéen fungerer for så mange andre, men den fungerede desværre ikke for mig. Jeg ved endnu ikke helt om jeg vil læse videre i serien, men lige nu tror jeg det ikke helt. Det skulle kun være for at få mere af ham den dejlige Noah... og det er vidst ikke helt et argument nok.

2 kommentarer: