mandag den 28. juli 2014

"Fangirl" - Rainbow Rowell

Fangirl af Rainbow Rowell
Fangirl af Rainbow Rowell
Original titel: Fangirl - Forfatter: Rainbow Rowell - Forlag: Macmillan - Sidetal: 459

"Cath and Wren are identical twins, and until recently they did absolutely everything together. Now they're off to university and Wren's decided she doesn't want to be one half of a pair any more - she wants to dance, meet boys, go to parties and let loose. It's not so easy for Cath. She would rather bury herself in the fanfiction she writes where there's romance far more intense than anything she's experienced in real life. Now Cath has to decide whether she's ready to open her heart to new people and new experiences, and she's realizing that there's more to learn about love than she ever thought possible..."

Wauw. Denne historie var... fantastisk! Den var sjov, spændende, hjertevarmende, hjerteknusende og bare helt vidunderlig. Rainbow Rowell er ved at blive en af mine yndlingsforfattere. Jeg nød "Attachments" og "Eleanor&Park", men jeg elskede virkelig Fangirl. Den har bare... alt. Alt det, som jeg godt kan lide. Magi, hverdagsliv, kærlighed, venskab og familie.

Det er nok den herligste contemporary, som jeg har læst længe. Jeg nød virkelig at læse den og kunne slet ikke give slip på bogen. Jeg føler stadig at jeg er inde i universet sammen med alle mine nye venner, selvom jeg dog burde have sagt farvel. Jeg er næsten tom for ord. Den var virkelig skøn og I bør simpelthen læse den, hvis I endnu ikke har gjort dette.

"No," Cath said, "seriously. Look at you. You've got your shit together, you're not scared of anything. I'm scared of everything. And I'm crazy. Like maybe you think I'm a little crazy, but I only ever let people see the tip of my crazy iceberg. Underneath this veneer of slightly crazy and socially inept, I'm a complete disaster" - citat side 192. 

Selvom Cath til tider kan være en irriterende hovedperson, så lod jeg det ikke gå mig alt for meget på, men jeg kan sagtens forstå, hvis hun ikke lige er alles kop te. Uanset hvad, så glæder jeg mig i hvert fald til at læse "Carry On", som er hele den fanfiction, historien er bygget op omkring.

10 kommentarer:

 1. Jeg var også selv rigtig glad for den! Men Eleanor & Park er dog stadig min favorit af Rainbows bøger (indtil videre) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme at jeg er mest solgt for Fangirl! Selvom Eleanor&Park også var god :D

   Slet
 2. Den vil jeg så gerne læse - er selv lidt af en fangirl :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg virkelig du skal så! Jeg synes i hvert fald at den er herlig :D

   Slet
 3. Hvor skønt du elskede den. Jeg glæder mig virkelig til selv snart at få den læst - og specielt efter at have læst din anmeldelse af den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa Simone, kom igang nuuuu! Den er så god :D

   Slet
 4. Årh, den står bare hjemme på hylden og venter på mig! Soon!

  SvarSlet
 5. Den er ved at blive oversat til DANSK❤️❤️❤️

  SvarSlet