torsdag den 19. juni 2014

Køb fra 'Harry Potter Exhibition'

Jeg kunne selvfølgelig ikke befinde mig i sådan et magisk øjeblik uden at blive revet med af shoppen for enden af udstillingen. Jeg sukkede efter fine pygmæ puffler, flotte farvede hættetrøjer og halstørklæder, vidunderligt udvalg af tryllestave og ikke mindst troldmandsslikket. Men jeg vidste næsten allerede, hvad jeg ville have med hjem, inden jeg var kommet ind i shoppen. Således skete det så at jeg fik købt Røverkortet, en t-shirt med Hogwarts-logo, Sirius Blacks tryllestav og Dumbledores tryllestav (Oldstaven). Derudover fik jeg også et gratis 'Pottermore' bogmærke med. Jeg er SÅ ekstatisk over mine fantastiske køb, som er en fødselsdagsgave til mig selv. Det var så dyrt, men jeg er ligeglad. Min glæde kan ikke beskrives. De fleste folk forstår måske ikke, hvorfor man vil bruge så mange penge på tryllestave som jo ikke 'virker' i virkeligheden. Men jeg synes der er noget magisk over at eje noget, som har medvirket i en bog. Det får en lidt tættere på universet. Grunden til at jeg valgte Sirius Blacks tryllestav er fordi han er min yndlingsperson fra Harry Potter-serien. Oldstaven siger vel lidt sig selv - den er legendarisk! Derudover var Dumbledore også en stor troldmand. Sidst men ikke mindst købte jeg også et billede af pigerne og jeg med Hogwarts som baggrund! (og ja, jeg er fra Hufflepuff)

8 kommentarer:

 1. Årh, misundelig! Altid Hufflepuff <3

  SvarSlet
 2. Åh, lækre, lækre, lækre ting :'D .. Og det er virkelig svært ikke at gå amok sådan et sted - man har jo lyst til at købe det hele, hvor 'ubrugeligt' det så end er :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis! Jeg vil bare gerne eje det hele :D haha.

   Slet
 3. Hvor er det virkelig nogle fine køb, du har fået gjort dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er virkelig også glad for dem :D

   Slet
 4. Hvor..er..jeg..MISUNDELIG! Tillykke med de dejlige ting. Wow. Sig lige til hvis du bliver træt af nogle af dem ikke? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :D
   Hahaha, du er den første jeg vil kontakte, hvis det er! ;)

   Slet