onsdag den 18. juni 2014

Harry Potter Exhibition (Del 3)

Jeg har været i Sverige med mine to dejlige veninder Sandra og Malene. Vi var der blandt andet for at se 'Harry Potter Exhibtion' som lige nu er sat op i Norrköping. Det er en masse af rekvisitterne fra Harry Potter-filmene og så kunne man høre historierne bag kostumerne og alle de andre ting. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg følte mig så tæt på universet. Jeg vil derfor gerne dele nogle billeder med jer og det bliver over tre indlæg, hvoraf dette er det sidste. Billederne er taget af de søde piger.

Spådoms ting.

Ron Weasleys ting.

Mig der trækker en Mandrake op af potten! (den skreg meget)

Det gyldne æg fra 'Flammernes Pokal'.

Quidditch ting.

Buckbeak!

 Rekvisitter fra 'De Vises Sten'.

Dolores Umbridges dumme regler.

Dødsregalierne.

2 kommentarer:

  1. FOR FANDEN, HVOR ER DET SEJT! Jeg må til Sverige. Nu.

    SvarSlet